Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Agnuuute @ 2017 02 06, 10:03)
Sveikos mamytės smile.gif  esu naujokė jūsų forume. perskaičiau viską nuo pradžių ir radau labai daug naudingos informacijos, ačiū mirksiukas.gif  su vyru planuojam pirmas atostogas užsienyje, TR. gavom pasiūlymą spalio 17d, į Vikingen Infinity resort & spa 5* už 380eur./asm. Gal kas turit atsiliepimų apie šį viešbutį? 4u.gif  norėjau paklaust ar tokiu laiku dar galima tikėtis gero oro? ar tokiu laiku jau būna sezono galas ir pramogos nebevyksta? ir ar gera kaina tokiai vėlyvai datai? ax.gif

Pamiršau paminėti, kad kelionė 7 naktys, maitinimas UAl. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 06, 08:39)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O sakykit perkant iš tokių ofisiukų dar deratės dėl kainos? Pirma kelionė į Turkiją, tai nežinia kaip elgtis ax.gif​  </p>

mes atostogavome Čamjuvoje, tai ten tikrai buvo ne vienas toks ofisiukas, tiesiog einant gatve jau matosi prie kelio padėti stendai su nuotraukomis mirksiukas.gif

QUOTE(elizieja @ 2017 02 06, 09:15)
O kaip kainos vaikams?

kiek mokėjome tikrai nebeatgaminsiu, bet kad dvimečio neskaičiavo tai tikrai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 06, 10:15)
O kaip kainos vaikams?
Aš labai norėčiau su jachta paplaukioti, bet kuo toliau tuo labiau siutas ima, nes vyras nenusiteikęs niekur eiti iš viešbučio  doh.gif

jūs jo neprievartaukite dabar puse metų biggrin.gif
rinkite sau ramiai informaciją. o jau kai nuvyksite pamatysite kad sakys, gaaal kažkur nueinam.. o jūs tik bac! aš žinau kur !!! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau su jachta paplaukioti, bet kuo toliau tuo labiau siutas ima, nes vyras nenusiteikęs niekur eiti iš viešbučio  doh.gif

išsitempsite vyrą po miestelį pavaikščioti, vietinės kavos siūlau bariuke kokiam paragauti, lauktuvių ar kažko turkiško nusipirkti, o ten bevaikštant jau jus patys užkalbins iš tų ofisiukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 02 06, 10:33)
jūs jo neprievartaukite dabar puse metų  biggrin.gif
rinkite sau ramiai informaciją. o jau kai nuvyksite pamatysite kad sakys, gaaal kažkur nueinam.. o jūs tik bac! aš žinau kur !!!  bigsmile.gif  biggrin.gif

hihihi.gif didis.gif nail.gif super planas!
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 22:21)
Jei su small planet važiuosite, va info:

Jei keliaujate su kūdikiu iki dvejų metų amžiaus – leidžiama turėti iki 10 kg registruojamo bagažo ir sulankstomą vaikišką vežimėlį.

Jei Jūsų kūdikiui jau suėjo dveji metai, galite vežimėlį vežtis nemokamai, tik vežimėlio svoris bus įskaičiuojamas į vaikui priklausančius leistinus 20 kg registruojamo bagažo.

Sia info ir as radau mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 04, 12:04)
Atsiminiau,ką dar visada iš namų pasiimu smile.gif kavos pokelį biggrin.gif
Ryte mėgstu balkone atsigerti,o kambaryje būna tik tirpi ( jei viešbutis teikia tokią paslaugą) ,arba man visada taip "pasiseka" biggrin.gif

Kaip suprantu arbatinukas buna visur? Tik kavos reik prigriebt? tongue.gif 4u.gif

Pasidalinkit foto vezimeliu kokius jus imat? Kaip isivaizduoju turetu buti nedidukas? Mano vaikas nesedi jame,bet noreciau bent jau isivaizduoti kokius zmones vezasi biggrin.gif
Atsakyti
O kaip kainos vaikams?

Vaikams iki 6m daug kur nemokamai. Cia pasiskaitinekit apie ekskursijas, is kokiu regionu veza si firma. Valiuta galima pasikeist eu, usd, lyras. Pasiskaiciuot kaip apsimoka labiau.
http://www.kemertour...parabirimi=USD#
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 06, 10:51)
Sia info ir as radau  mirksiukas.gif  4u.gif
Kaip suprantu arbatinukas buna visur? Tik kavos reik prigriebt?  tongue.gif  4u.gif

Tikrai ne visur. Kiek esame keliave, tai tik viename buvo arbatinis. Ir tuomet kambari ememe ne standarta, o delux. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 06 vasario 2017 - 09:57
QUOTE(Ainyte @ 2017 02 06, 09:55)
Vaikams iki 6m daug kur nemokamai. Cia pasiskaitinekit apie ekskursijas, is kokiu regionu veza si firma. Valiuta galima pasikeist eu, usd, lyras. Pasiskaiciuot kaip apsimoka labiau.
http://www.kemertour...parabirimi=USD#

Cia tezu programa visiems regionams:
http://www.tez-tour....tml?id=50002698
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 02 06, 09:33)
jūs jo neprievartaukite dabar puse metų  biggrin.gif
rinkite sau ramiai informaciją. o jau kai nuvyksite pamatysite kad sakys, gaaal kažkur nueinam.. o jūs tik bac! aš žinau kur !!!  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aga, turbūt reiks nebekalbėti apie TR, nes jis viskam priešinasi - vėžimėlio neims, paspirtuko tuo labiau - turbūt tik rankinį bagažą pasiims, sako nesitampysiu, niekaip neišaiškinu, kad teritorijos didelės ir tampys vaikus abu ant rankų unsure.gif
Atsakyti
Mes tiek Egipte tiek Turkijoje imam visada iš vietinių , Egipte turim sava žmogų su kuriuo kiekvieną kelionę kontaktuojam, Turkijoje taip pat smile.gif Pirmus kartus kai buvom Egipte važiavom į tą ekskursiją su keturačiais, beduinu kaimelis ir dar ten pramogų. Ir į šią pramogą buvo suvežti ir iš tezu ir is novu ir vietinių, kai pasiklausėm kiek kas mokėjo tai buvo ir kas dvigubai sumokejo nuo musu sumos.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 02 06, 09:39)

dienomis. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O sakykit perkant iš tokių ofisiukų dar deratės dėl kainos? Pirma kelionė į Turkiją, tai nežinia kaip elgtis ax.gif​  </p>

Aišku, pasiderėkite. mirksiukas.gif Jei kompanija didesnė arba jei kelias ekskursijas iš jų perkate... Gal nuleis, o gal ir ne. Juk kaip sakoma "derėtis neskauda"... mirksiukas.gif

QUOTE(elizieja @ 2017 02 06, 10:15)
O kaip kainos vaikams?

Tai "negruzinkit" jo jau dabar. Pamatysit, pačiam atsibos ištisai viešbo teritorijoje trintis. Nuvažiuos, rūpesčiai išgaruos, savaime pramogų norėsis... Aš irgi visad sakau- "oi, aš tai itk degisiuos, daugiau nieko man nereikia". O nuvažiavus ir to jau reikia ir ano, ir išvažiuojant visada, pasirodo, pritrūko dar 2 dienų pilnam įdegiui pasiekti... bigsmile.gif
Atsakyti