Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Kriiste @ 2017 02 04, 21:14)
Tai 7 tik naktys... Pirmą dieną kelionės, paskutinė irgi... Aš vos spėju adaptuotis ir psio... Daiktus krautis metas. Tik kartą taip pirkom, į Egiptą. Kraunu daiktus namo ir bliaunu pasikukciodama... Lėktuve žodžio pratart negalėjau. Daugiau psio... Min 10 naktų...

Nieko sau, kaip idomiai. As jau 5-6 diena namu pasiilgstu, kazkaip 7 naktys optimaliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 04, 21:14)
Tai 7 tik naktys... Pirmą dieną kelionės, paskutinė irgi... Aš vos spėju adaptuotis ir psio... Daiktus krautis metas. Tik kartą taip pirkom, į Egiptą. Kraunu daiktus namo ir bliaunu pasikukciodama... Lėktuve žodžio pratart negalėjau. Daugiau psio... Min 10 naktų...

Aš kai iš viso negalėjau apie atostogas svajoti, tai net tos 7n atrodė vau, o dabar apetitas didėja ir mielai norėčiau 10n biggrin.gif
Atsakyti
kadangi visada turim ribotas atostogas, tai džiaugiamės ir tomis 7 dienomis, nebliaunu biggrin.gif Viena kart kai skridom iš Egipto kokių 5-6 metų berniukas atsisakinėjo skristi namo, kai reikėjo jau pradėti laipintis tokią dramą iškėlė, kad nenori namo, nes ten nėra baseinų ir negalės valgyti daug ledų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 02 04, 22:15)
kadangi visada turim ribotas atostogas, tai džiaugiamės ir tomis 7 dienomis, nebliaunu biggrin.gif  Viena kart kai skridom iš Egipto kokių 5-6 metų berniukas atsisakinėjo skristi namo, kai reikėjo jau pradėti laipintis tokią dramą iškėlė, kad nenori namo, nes ten nėra baseinų ir negalės valgyti daug ledų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš dramų nekeliau, bet taip baisiai jauciaus... Nors praėjo 10 metų po to pamenu tą jausmą... Jauciaus lyg iš rojaus kas būtų varė, nors kai jau turiu patirties - nei ten viešbutis superinis buvo, nei su orais mums pasisekė..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 04, 20:23)
Aš dramų nekeliau, bet taip baisiai jauciaus... Nors praėjo 10 metų po to pamenu tą jausmą... Jauciaus lyg iš rojaus kas būtų varė, nors kai jau turiu patirties - nei ten viešbutis superinis buvo, nei su orais mums pasisekė..

o man patinka kai buna ne per daug o siek tiek gal trukumas, noras skristi ir vel kuo greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 02 04, 22:27)
o man patinka kai buna ne per daug o siek tiek gal trukumas, noras skristi ir vel kuo greiciau biggrin.gif

Man per daug nebūna... Visad nenoriu isskrist, tik po 10 dienu trauma mažesnė :-? šiaip ko gero gyvent ten galėčiau tokiom sąlygom ir iš jų kasryt į darbą važinėt... Šilta, saulėta, jokių rūpesčių dėl maisto, kambarių tvarkymo, namų ruošos, kuo vaikus užimti ir pan... Grįžai po darbo į baseiną inerei... Praalkai, nuejai, susiradai ko nori... Pasvajot gi galima...
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 19:11)
oho dar informacija gali skirtis  unsure.gif  pas mus stadartiis rašo  27 kv. m, nu dar ne pas mus, dar neužsisakėm, bet po komentarų merginų kažkaip jau užsifiksavau, kad šitas bus   ax.gif   smile.gif  u jeigu 27 tai man tikrai tinka

o kada vyksit daluzenik ? ir kiek mokėsit?

Pasirodo gali ax.gif
Mes 06.24- 07.01 7n.
standartas 2 asmenim 950eu
standartas 4 asmenim 3+1 (10metu) 1560 eu
standartas 3 asmenim 2+1 (12metu) 1150eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 05 vasario 2017 - 00:47
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 04, 23:23)

Kaip tik si vakara ziurejau savo seimos archyva ir radau musu pirmu apostogu fotkes Egipte lotuliukas.gif
Nei tas viesbutis dabar ziurint ipatingas, nei ten grazu, bet kai mums tai buvo pirmas kartas, tai jau fotkiu.... doh.gif viskas buvo ir skanu ir grazu, o kai vziuot namo reikejo, tikrai jauciausi kaip is rojaus isvaryta biggrin.gif ir puse fotkiu su striukem , nes buvom vasario menesi rolleyes.gif deginomes rankssluosciais apsimuturiave ir dziaugemes mirksiukas.gif
Dabar man jau viesbucio maistas per savaite pabosta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 05 vasario 2017 - 01:08
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 05, 00:46)
Pasirodo gali  ax.gif
Mes 06.24- 07.01 7n.
standartas 2 asmenim 950eu
standartas 4 asmenim 3+1 (10metu) 1560 eu
standartas 3 asmenim 2+1 (12metu) 1150eu

Geras kainas pačiupot, smagaus poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 04, 23:06)
Kaip tik si vakara ziurejau savo seimos archyva ir radau musu pirmu apostogu fotkes Egipte  lotuliukas.gif
Nei tas viesbutis dabar ziurint ipatingas, nei ten grazu, bet kai mums tai buvo pirmas kartas, tai jau fotkiu....  doh.gif  viskas buvo ir skanu ir grazu, o kai vziuot namo reikejo, tikrai jauciausi kaip is rojaus isvaryta  biggrin.gif ir puse fotkiu su striukem , nes buvom vasario menesi  rolleyes.gif  deginomes rankssluosciais apsimuturiave ir dziaugemes  mirksiukas.gif
Dabar man jau viesbucio maistas per savaite pabosta.

man ir viesbucio maistas per savaite pabosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 05, 02:13)
Geras kainas pačiupot, smagaus poilsio  4u.gif

aciuks.gif Aciu
Kelione pirkom spalio gale. As vis dar pergyvenu, kad nebuciau permokejus ax.gif
Pavasari gali ismest geresniu kainu.
Pernai bendradarbei taip buvo. Nusipirko isanksto, o geguze kai pavare nuolaidu, tai butu nupirkus pigiau, bet jos datos buvo geguzi, tai galvoju man birzelio galui gal geresniu nebus.
Be to musu didele kompanija ir labai priristi prie datu, tai kaip jau bus taip, bet kainas vistiek stebiu bigsmile.gif
Ir be galo laukiu keliones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 05, 11:01)
aciuks.gif Aciu
Kelione pirkom spalio gale. As vis dar pergyvenu, kad nebuciau permokejus  ax.gif
Pavasari gali ismest geresniu kainu.
Pernai bendradarbei taip buvo. Nusipirko isanksto, o geguze kai pavare nuolaidu, tai butu nupirkus pigiau, bet jos datos buvo geguzi, tai galvoju man birzelio galui gal geresniu nebus.
Be to musu didele kompanija ir labai priristi prie datu, tai kaip jau bus taip, bet kainas vistiek stebiu  bigsmile.gif
Ir be galo laukiu keliones  rolleyes.gif

Kai didelė kompanija, dar prie datų pririšti, o ir norus suderinti reikia nėra taip lengva laukti ir gauti gerą kainą. Nes nuolaidos kaip ir yra, bet tai viešbutis ne toks, kokio norėtųsi, tai vietų tiek nebėra, tai kol susiklausinėji visų imam-neimam nebelieka ką imti ax.gif
Aha, praeitą pavasarį paleido nuolaidų, bet rudenį užtad atsiėmė, sumažino skrydžių kiekį ir sukėlė kainas. Žmonės laukė kol nukris, o jos tik kilo ir kilo... Į mano pasirinktą viešbutį kaina pakilo dvigubai doh.gif
Atsakyti