Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 19:35)
O kur tuos po 100ml buteliukus perkate?  4u.gif

Mes sampunus vezames is namu, bet iprastose pakuotes.
po 100ml tara reikalinga tik rankiniam bagaze kai vezi, o mes visa sita geri sukraunam i registruoto bagazo lagaminus ir nesukam sau galvos del turio
Atsakyti
Mergaitės, o ar pavojinga eiti vienai viešbutyje nakti į diskoteką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 14:54)
ooooo kaip ačiū Jums, kad pakomentavote, nes man agentūroje sako kodėl Saphir, šitas geresnis, be to ir pigesnis, oras 5* sako imkit šį, tik man dėl tos lovos baugu, nes norim mes dvigulės u ir mergaitėm, kad atskirai miegotų, nors prie jūros lietuviškos viešbutyje vienoje lovoje miega ir tinka. Tai jeigu tikrai telpam ir rekomenduojat, tai man tikrai labai palengvinot dalią biggrin.gif  ir kaina dabar 1650 pasiūlė mums, tai gal ir nelaukti, jeigu jūs tiek mokėjote
Dabar kaina jo tikrai įkandama smile.gif  Nes kažkaip nurašiau aš jį, kad netilpsim, bet tada lieka sąrašiuke abudu viešbutukai smile.gif  jau pagal kainą imsim smile.gif 

AČIŪ visoms labai labai!

Paziurekit standartinio kambario kvadratura ir nesunkiai susivoksit kokio jis dydzio bus ax.gif
Mes pirkom i saphira 4*, jie raso 2 + 2 talpina, kambario kvadraturas irgi labai juokingai raso.
Tez tuor raso 22 kv. m. , novaturo puslapis skelbia 26 kv. m.
Kazin ar taip gali but? blink.gif
o koks jusu to 5* dydis standartinio kambario?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 04, 17:03)
Vat kas man baisingai nepatiko, nors pagal veidu fizionomijas daug kam - pasiplaukiojimas piratų laivu - programa atrodė įspūdinga - bet pusė jos iš serijos "papasakojo" arba iš tolo paziuret kas čia turėtų/galėtų būti... O kas buvo viskas greit ir konvejeriu... Žodžiu atsikankinom visą dieną uždaryti laive...

Mes Kemere ėmėm "pasiplaukiojimą jachta Kemero pakrantėmis". Tiesa, ta jachta irgi toks alakaribų piratų laivas (apipavidalintas tokiu stiliumi) ir kas tikrai pirmą kartą matant gražu: kai laivas atsistumia iš prieplaukos ir paleidžia visus variklius visu pajėgumu ir visu garsu tą Karibų pirtų garso takelio muziką.... Nu žinokit nerealiai gražu matyti kai tas laivas lekia tolyn į jūrą, lydimas tos muzikos..... bigsmile.gif
mums pasiplaukiojimas jachta labai patiko. bigsmile.gif Niekas nelabai ką paskaojo. Tiesiog plaukėm ir grožėjomės. Priplaukia gražią įlanką, sustoja, visi išsimaudome.... Maudynės buvo gal 3 kartus. Buvo pietūs, vėliau vaisiai. Buvo putų šou ir diskoteka denyje. Smagu tikrai. Ir pasideginome ir pasimaudėme ir pasišokome..
Jei tik bus galimybė, imsiu ir šiais metais.

QUOTE(daluzenik @ 2017 02 04, 17:16)
Mes sampunus vezames is namu, bet iprastose pakuotes.
po 100ml tara reikalinga tik rankiniam bagaze kai vezi, o mes visa sita geri sukraunam i registruoto bagazo lagaminus ir nesukam sau galvos del turio

O man yra reg. bagaže šampūnai išsipylę, nuo spaudimo ar kitos priežasties. Nors ir uždaryti, ir maišelyje dar...

QUOTE(elizieja @ 2017 02 04, 17:22)
Mergaitės, o ar pavojinga eiti vienai viešbutyje nakti į diskoteką  rolleyes.gif

Nepavojinga . bigsmile.gif Ten gi viskas padoru, saugu. Tik negarantuokit ar bus tos diskotekos. Pas mus pvz. tokios labai skystos buvo, kad vienai ten nuėjus tiesiog nejauku būtų, nešoksi gi viena šokių aikštelėje.... Bet pažiūrėkit, gal draugių susirasit..Aš pvz. Turkijoje su dviem lietuvėm susidraugavau, vyras mano nešokėjas, jų irgi, tai oi kaip mes linksmai moteriškai pasilinksminom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 04, 17:21)
Paziurekit standartinio kambario kvadratura ir nesunkiai susivoksit kokio jis dydzio bus  ax.gif
Mes pirkom i saphira 4*, jie raso 2 + 2 talpina, kambario kvadraturas irgi labai juokingai raso.
Tez tuor raso 22 kv. m. , novaturo puslapis skelbia 26 kv. m.
Kazin ar taip gali but?  blink.gif
o koks jusu to 5* dydis standartinio kambario?

oho dar informacija gali skirtis unsure.gif pas mus stadartiis rašo 27 kv. m, nu dar ne pas mus, dar neužsisakėm, bet po komentarų merginų kažkaip jau užsifiksavau, kad šitas bus ax.gif smile.gif u jeigu 27 tai man tikrai tinka

o kada vyksit daluzenik ? ir kiek mokėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neigaja: 04 vasario 2017 - 18:12
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 18:11)
oho dar informacija gali skirtis  unsure.gif  pas mus stadartiis rašo  27 kv. m, nu dar ne pas mus, dar neužsisakėm, bet po komentarų merginų kažkaip jau užsifiksavau, kad šitas bus  ax.gif  smile.gif  u jeigu 27 tai man tikrai tinka

kamelya kambariai štai tokie , ten gale vietoj staliuko ir foteliuko pastatė dvi lovas papildomas. Seifas buvo nemokamas. kiekviena dieną pildė kambario bariuką - vanduo, kola, spraitas, fanta, sultys, alus.

http://kamelya-world.../221912498.JPEG

http://kamelya-world.../221912489.JPEG
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 04, 17:38)
Mes Kemere ėmėm "pasiplaukiojimą jachta Kemero pakrantėmis". Tiesa, ta jachta irgi toks alakaribų piratų laivas (apipavidalintas tokiu stiliumi) ir kas tikrai pirmą kartą matant gražu: kai laivas atsistumia iš prieplaukos ir paleidžia visus variklius visu pajėgumu ir visu garsu  tą Karibų pirtų garso takelio muziką.... Nu žinokit nerealiai gražu matyti kai tas laivas lekia tolyn į jūrą, lydimas tos muzikos..... bigsmile.gif
mums pasiplaukiojimas jachta labai patiko. bigsmile.gif  Niekas nelabai ką paskaojo. Tiesiog plaukėm ir grožėjomės. Priplaukia gražią įlanką, sustoja, visi išsimaudome.... Maudynės buvo gal 3 kartus. Buvo pietūs, vėliau vaisiai. Buvo putų šou ir diskoteka denyje. Smagu tikrai. Ir pasideginome ir pasimaudėme ir pasišokome..
  Jei tik bus galimybė, imsiu ir šiais metais.

O mums programoje buvo pažadėtos maudynės su dideliais vezliais (nedrįsčiau su jais plaukiot, o ko gero reiktų nardyt, bet visai smagu juos pastebėt), atviroje jūroje stebėt delfinus, pietūs managvato upėje, maudynės joje, tada Kleopatros paplūdimys ir maudynes jame, sides griuvėsiai, putų show ir be abejo viskas iliustruota nerealiom fotografijom.
O gavom - priplaukem įlanką - sako labai gerai bandykit ziuret, gal pavyks vėžlį pamatyt. Žiūrėjo gal 100 žmonių, nieks nesauke kad mato... Po 5 min isplaukem. Beplaukiant liepė visiem ziuret į dešinę, nes kartais ten būna delfinų, plaukiantiem kairėje pusėje nesibrauti - grįžtant galės žiūrėti - aišku delfinų nebuvo... Upėje viskas buvo super, gavom valandą pasimaudyt - išplaukėm toliau... Priplaukem kiek supratau Kleopatros paplūdimį bet buvome jūroje, toli nuo jo, realiai nematėm to paplūdimio, nes tikrai buvo toli. Ten išmetė inkarą, virve ir liepė maudytis (vidury jūros). Pasiėmem visi gelbėjimosi liemenės (visi, ne tik mes) - neišleido, mat liemenės jų... Liepė ar be jų eit, arba savas pasiimt (tik iš kur, kai klausem užsakant ko reik - tai maudymkes, kepurės, rankšluosčio ir psio - viskas bus). Tad visi likom laive, taip dreifavom gera pusvalandį, maudes gal 20 žmonių iš 100... Gryztant pradėjo kviesti į putų show 3 deny, kuris mažiukas ir iškart pridūrė visiem vienu metu nesigrust, nes tikrai netilpsim... Kai prisibrovem (uztrukom 10 min) putos tiesiog baigėsi... Praplaukiant Sideje sustojo vėl jūroje ir liepė paziuret į griuvėsius, kas nori, gali išsimaudyt - norinčių nebebuvo, nes jie su ta druska ir sėdėjo... Bet buvom vėl 30 min... Sėdi visi ir laukia NAMOOOOO. Gryzom po 17 val jau, isvykom 9... Naciort tokios pramogos, tikrai gaila dienos...
Papildyta:
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 18:11)
oho dar informacija gali skirtis  unsure.gif  pas mus stadartiis rašo  27 kv. m, nu dar ne pas mus, dar neužsisakėm, bet po komentarų merginų kažkaip jau užsifiksavau, kad šitas bus  ax.gif  smile.gif  u jeigu 27 tai man tikrai tinka

Aš tai manau vieni pateikia numerio kvadratura, kiti kambario ;)
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2017 02 04, 08:20)
Tada klausimas dėl vandens kalnelų. Jei teisingai supratau tai baseinas su kalneliais yra bendras kelių viešbučių. Tai norint nusileisti vaikams ten eilės blink.gif  ko gero atkris mums šis senza inn

mes buvome eftalia aqua , naudojomes ju vandens parku pakranteje .Eiliu tikrai nebuvo .Nes teritorija didele ,veiklos labai labai daug
Vakarais ten eidavome pasiziureti i anfitiatra pasirodymu ,nes jie buvo fainesni nei viesbutyje .
Bet va pakrante ir vanduo buvo nesvarus .Daug labai akmenuku.Tai as nejau maudyti ten ,man uzteko baseinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 04, 17:38)
Nepavojinga .  bigsmile.gif  Ten gi viskas padoru, saugu. Tik negarantuokit ar bus tos diskotekos. Pas mus pvz. tokios labai skystos buvo, kad vienai ten nuėjus tiesiog nejauku būtų, nešoksi gi viena šokių aikštelėje....  Bet pažiūrėkit, gal draugių susirasit..Aš pvz. Turkijoje su dviem lietuvėm susidraugavau, vyras mano nešokėjas, jų irgi, tai oi kaip mes linksmai moteriškai pasilinksminom.  4u.gif

Nu jei ne vaikai, tai ir vyrą nusitempčiau, bet teks kažkam su vaikais būti, o aš bet pasižmonėti norėčiau išlėkti, bent muzikos pasiklausyti - būtų smagu susirasti draugių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 04, 18:36)
Nu jei ne vaikai, tai ir vyrą nusitempčiau, bet teks kažkam su vaikais būti, o aš bet pasižmonėti norėčiau išlėkti, bent muzikos pasiklausyti - būtų smagu susirasti draugių  bigsmile.gif

Kol vaikai maži smagu susirasti kompanija kad būtų kam pasidalinti jų priežiūra... Mes esam vezesi mama su drauge. Jos atskiram kambary gyveno, bet kelis vakarus mus išleido pasiganyt, ir į ilgą ekskursiją išleido (visai dienai). Esam ir su bendraamžiais vykę - tai smagiau dviese prie baseinų vaikus ganyt, o vyrukam kokį futbolą palost, paskui vyrukai vaikus gano, mes einam į baseino gimnastika... Tas pat vakare - viena vakarą vieni lieka prie vaikų, kita kiti... Paskui MB nusirase nuo atostogų...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 04, 18:21)
kamelya kambariai štai tokie , ten gale vietoj staliuko ir foteliuko pastatė dvi lovas papildomas. Seifas buvo nemokamas.  kiekviena dieną pildė kambario bariuką - vanduo, kola, spraitas, fanta, sultys, alus.

http://kamelya-world.../221912498.JPEG

http://kamelya-world.../221912489.JPEG

ooo ačiū! Tinka! AČIŪ! tilpsim tikrai sau normaliai rolleyes.gif ir seifas reikaligas, o už bariuką kaip supratu irgi nereiks mokėti, nu tada nutarta - jamam šį reikalą, ačiū, kad padėjote apsispręsti! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sako labai gerai bandykit ziuret, gal pavyks vėžlį pamatyt. Žiūrėjo gal 100 žmonių, nieks nesauke kad mato... Beplaukiant liepė visiem ziuret į dešinę, nes kartais ten būna delfinų
Juokiausi balsu😂

Prisiminiau, kaip mes Ventspily elnius ieskojom😂 Susimokejom uz bilieta. Kaip pusdurniai apejom didziuli lauka, zole vos ne iki krutines vietoms. O dar su vaikais. Nuejom iki kazkokio miskelio. Ten sutikom kazkoki vyra, su masina vaziavo. Sako, eikit is cia greiciau, bo cia sernas agresyvus gyvena. Tai nesem kudasiu is ten😂 Ot tai ekskursija! Prasikeikem. Nei vieno elnio nepamatem. O pavargom kaip isakai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 vasario 2017 - 20:08