Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 04, 08:35)
thumbup.gif  tikrai! Nes labai taikliai apibūdina savijautą - lauki, o viduj kauki iš to nerimo, ar ne be reikalo rizikuoji, ar neprašausi biggrin.gif
Neigaja - niekas tiksliai nežino, kris kainos ar ne, tik spėliojam, bandom logiškai mąstyt, dalinamės ankstesnių metų patirtim. Kai labai nori į konkretų viešbutį ir konkrečioms datoms, rizika, kad kainos gali ir pakilt, yra didesnė. Bet jei prie datos/konkretaus viešbučio neprisirišę, tai aš irgi manau, kad verta parizikuot.
Aš pati vis dar laukiu, svarstau... Buvau nusižiūrėjus kelionę, bet kainą keliais šimtais pakėlė Teztour nuo vasario 1, tai susinervinau smile.gif galvoju dar palauksiu porą savaičių, tikiuos kad tik laikinai tas kainas kelia, kad sujudintų turistus. Jei nemažins - imsim kitą viešbutį per Kiddy Tour ir tiek... Nors jų skrydžių laikas man nepatinka verysad.gif

Manau, kad nepergyvenkit. Pernai buvo ta pati tendencija, nuo vasario 1d.buvo pakelta, po to vėl gražiai kainos nukrito. Bet gal šiemet rusų bus ir kaip bus su kainom nežinia...
Atsakyti
[quote=dloj,2017 02 04, 11:42]
[quote=Jerda,2017 02 03, 20:27]
Gal galit paaiškinti, sumoki nemažus pinigus už kelionę, gauni nuolaidą, sakykim 10% ir turi bijoti agento kažkokios informacijos paklausti? Tipo jie dėl to neuždirba, kad nuolaidą padarė??? blink.gif
[/quote]
Na kuo didesnę nuolaidą išsiderate - tuo mažesni agentui komisiniai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 03, 23:13)
Labas visoms  4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio.  ax.gif
Apie kelionę kažkaip tik dabar su vyru prakalbom, kad gal sausį taikyti at vestuvių metinių, nes 15-osios. Tai užsimanėm liepos mėn. ir šd visur žiūriu, bet kažkuri rašė, kad dabar gal epirkti, kainos pakilę, sakykit gal kas turit patirtį ir laukti iki balandžio?
Viešbučio dar konkrtetaus neišsirinkau, keletą, tai man paskaičiavo 0719 arba 0720  7 nakvynėm Vila stadart deluxe  Saphir Hotel 1720€ 2+2(7+11metų)  o KAMELYA FULYA HOTEL 5 * 1632 € (tik nežinau kodėl jį pasiūlė, nes rašo, kad maks 3 kambaryje telpa,  gal kas buvot ir 4 miegojot? kaip te kambariai?
Tai aš perskaičiau, kad jūs geresnias sąlygas gavot, mano akimis, tai ir susimėčiau ar sakytis ar laukti. Sakiau, kad per savaitgalį apsitarsiu.  mirksiukas.gif  ax.gif

buvom pernai kamelya fulya. kamabry telpa max 4, t.y. 2 lovos normalios, dviem atnesa sulankstomas. bet viskas su jomis ok, vaikai tilpo (amzius panasus). Dabar pastebejau kad kamelya papige (musu datom kainavo 2600, o dabar apie 2100 kainuoja), vaziuotumem ir siemet, bet norim kitur pabandyt. siaip super viesbutis, netoli oro uostas, jura smeliukas tolygiai gilejanti, maistas geras, teritorija viesbucio didele ir labai ispuoseleta. viskas man ten tiko ir patiko, rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 04 vasario 2017 - 11:49
Atsiminiau,ką dar visada iš namų pasiimu smile.gif kavos pokelį biggrin.gif
Ryte mėgstu balkone atsigerti,o kambaryje būna tik tirpi ( jei viešbutis teikia tokią paslaugą) ,arba man visada taip "pasiseka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 04, 13:04)
Ryte mėgstu balkone atsigerti,o kambaryje būna tik tirpi ( jei viešbutis teikia tokią paslaugą) ,arba man visada taip "pasiseka" biggrin.gif

Super ideja, uzsirasiau i daiktu sarasiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 04, 12:04)

Ka reiškia, jei teikia tokia paslauga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 04, 12:34)
Ka reiškia, jei teikia tokia paslauga?  4u.gif

Reiškia,kad ne visuose viešbučiuose,kambariuose būna arbatinis,su kavos /arbatos rinkiniais.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 04, 12:42)
Reiškia,kad ne visuose viešbučiuose,kambariuose būna arbatinis,su kavos /arbatos rinkiniais.

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 22:10)
Va šitas man patiko  biggrin.gif deja, mano vyras įsivaizduoja, kad kelionės kaina yra tik ta kur agentūrai sumoki, matai juk TR sėdi viešbutyje ir viskas įskaičiuota  frusty.gif

mes kai buvo pirma karta Turkijoje, nedrasiai pirkom viska kazkaip, po to gailejausi kodel daugiau neprisipirkau ???? biggrin.gif . Rubai ten kokybiski, rankinukai, batai , oda ir kailiai, patalyne ranksluosciai..... visko ir neprisiminsi wub.gif
QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 22:21)
Jei su small planet važiuosite, va info:

Jei keliaujate su kūdikiu iki dvejų metų amžiaus – leidžiama turėti iki 10 kg registruojamo bagažo ir sulankstomą vaikišką vežimėlį.

Jei Jūsų kūdikiui jau suėjo dveji metai, galite vežimėlį vežtis nemokamai, tik vežimėlio svoris bus įskaičiuojamas į vaikui priklausančius leistinus 20 kg registruojamo bagažo.

Mes su small planet skridom su skietuku ir vaikui buvo beveik 3 metai, tai niekas neskaiciavo jo svorio. Labai patogu buvo su juo, dukra pamiegodavo jame pakaituko, nereikedavo lekti i viesbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 02 04, 12:59)
mes kai  buvo pirma karta Turkijoje, nedrasiai pirkom viska kazkaip, po to gailejausi kodel daugiau neprisipirkau ???? biggrin.gif . Rubai ten kokybiski, rankinukai, batai , oda ir kailiai, patalyne ranksluosciai..... visko ir neprisiminsi wub.gif

Mes su small planet skridom su skietuku ir vaikui buvo beveik 3 metai, tai niekas neskaiciavo jo svorio. Labai patogu buvo su juo, dukra pamiegodavo jame pakaituko, nereikedavo lekti i viesbuti  smile.gif

Aš ir tai ligonė viską pirkti, dar tos pagundos rolleyes.gif nieko vyras ant žemės nuleis biggrin.gif
Va ir žinokis kaip pasiskaičiuoti svorį, vieniems nepaskaiciavo, kitiems paskaičiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 03, 21:47)
Jūs gal lagaminą patikrinkit, gal ten prilinde jų būna tai ir nusivezat... Visad liepa - rugpjūtį skrendam, bet nesam sutikę ne vieno..

laba
Uodu Turkijoje tikrai yra, mes renkames viesbucius su didele zalia teritorijoje, vakarais megstam ilgai vaiksciot po teritorija, tai logiska, uodai ir atakuoja biggrin.gif Juk jau nenaujokai Turkijoje ,nereik sakyt ,kad ten ju nera ,jei jusu jie nepuola mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 02 04, 13:12)
laba
Uodu Turkijoje tikrai yra, mes renkames viesbucius su didele zalia teritorijoje, vakarais megstam ilgai vaiksciot po teritorija, tai logiska, uodai ir atakuoja  biggrin.gif  Juk jau nenaujokai Turkijoje ,nereik sakyt ,kad ten ju nera ,jei jusu jie nepuola  mirksiukas.gif

Nu vaikštome ir mes po žalias viešbučio teritorijas, bet tikrai nrsam sutikę, gal laikotarpis ne tas, nes visad liepa-rugpjuti skrendam...
Atsakyti