Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 22:10)
Va šitas man patiko  biggrin.gif deja, mano vyras įsivaizduoja, kad kelionės kaina yra tik ta kur agentūrai sumoki, matai juk TR sėdi viešbutyje ir viskas įskaičiuota  frusty.gif

Nepergyvenkit dėl to... Ten karšta, smegenai aptirpsta, pyktis išgaruoja, iš vidaus burbuliuoja poreikis kažkur, kažkaip pramogaut, kažką pirkti... Nejučia tempi viską į numerį ir krauni į lagaminus, tik paskutinė bėda, kaip sutalpinti tai, ką atsivezei...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 03, 20:03)
O vezimuka iki kokio amziaus galima? 4u.gif

Jei su small planet važiuosite, va info:

Jei keliaujate su kūdikiu iki dvejų metų amžiaus – leidžiama turėti iki 10 kg registruojamo bagažo ir sulankstomą vaikišką vežimėlį.

Jei Jūsų kūdikiui jau suėjo dveji metai, galite vežimėlį vežtis nemokamai, tik vežimėlio svoris bus įskaičiuojamas į vaikui priklausančius leistinus 20 kg registruojamo bagažo.
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 03, 21:10)
o jus i lagamina juos sutalpinot? ax.gif
O  iki keliu metu galima imti vezima su savimi nemokamai? unsure.gif

Gal kam teko nuomotis vaiko vezima Turkijoje? Prie kai kuriu viesbuciu raso,kad vezimelis uz papildoma mokesti..kazin kiek kainuotu ir ar apskritai ji gautum  rolleyes.gif

Vežimėlio nuoma, o jūs su viešbučiu, jei jame yra vežimėlių nuoma, iki kelionės likus kelioms savaitėms susisiekite ir užsirezervuokit. Taip ramia galva galėsit skristi.

Iki kelių metų galima imti vežimėlį, ar galima balastinį dviratuką vietoj vežimėlio imti ir kitus su kelione susijusius klausimus jums turėtų atsakyti jūsų kelionės agentas, tai yra tiesioginis jo darbas, ne tik parduoti, bet ir suteikti informaciją. Už tai jam pinigus ir mokame, na aišku jei išsiderėjai nuolaidą 10% tai kažkaip elementarus žmogiškumas apkrauti darbu nebelabai leidžia ax.gif biggrin.gif Ieškaisi pats informacijos. Nors aš pati mėgstu info susirasti visai nesvarbu kur ir kiek mokėjau, tiesiog nieks taip gerai nepasistengs kaip pati 4u.gif
Visa dominanti informacija: https://www.smallpla...-su-vaikais-441
O dėl balastinio dviratuko, tiesiogiai paklauskite, kad ir Small planet socialiniame tinkle, ir dar galit netgi kokią nuorodą ar nuotrauką įmesti kas tai per daiktas, nes tie kas neturi mažų vaikų gali ir nė neįsivaizduoti kas tai per daiktas bigsmile.gif Kad jis vietoj vežimėlio, beveik smile.gif Ir jei atsakymas teigiamas, jį išsisaugokite, oro uoste kilus nežinojimui galima-negalima parodysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 03 vasario 2017 - 22:39
Labas visoms 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio. ax.gif
Apie kelionę kažkaip tik dabar su vyru prakalbom, kad gal sausį taikyti at vestuvių metinių, nes 15-osios. Tai užsimanėm liepos mėn. ir šd visur žiūriu, bet kažkuri rašė, kad dabar gal epirkti, kainos pakilę, sakykit gal kas turit patirtį ir laukti iki balandžio?
Viešbučio dar konkrtetaus neišsirinkau, keletą, tai man paskaičiavo 0719 arba 0720 7 nakvynėm Vila stadart deluxe Saphir Hotel 1720€ 2+2(7+11metų) o KAMELYA FULYA HOTEL 5 * 1632 € (tik nežinau kodėl jį pasiūlė, nes rašo, kad maks 3 kambaryje telpa, gal kas buvot ir 4 miegojot? kaip te kambariai?
Tai aš perskaičiau, kad jūs geresnias sąlygas gavot, mano akimis, tai ir susimėčiau ar sakytis ar laukti. Sakiau, kad per savaitgalį apsitarsiu. mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neigaja: 03 vasario 2017 - 23:15
QUOTE(Floora @ 2017 02 03, 08:23)
O jums bent patiko jūsiškis?  mirksiukas.gif

ar man atrodo ar paplūdimys bendras visų EFTALIA?

Pirmas kartas buvo, o dar be vaikų, tai kur nepatiks biggrin.gif

Taip, EFTALIOS sala gali naudotis viso tinklo poilsiautojai.

QUOTE(gabileja @ 2017 02 03, 21:13)
Sveikos keliautojos  4u.gif  sakykit gal turite atgarsių apie Senza the inn resort viešbutį Turkijoje?  Gavom neblogą pasiūlymą kas liečia kainą tai esu pasimetusi.

Viskas ten gerai, klauskit, jei kas konkrečiai domina.
Iki jūros tie keli šimtai metrų tik į naudą prasivaikščioti po AI biggrin.gif
Jei jau labai tingisi, ar vaikai maži, reguliariai kursuoja trasportas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 00:13)
Labas visoms  4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio.  ax.gif
Apie kelionę kažkaip tik dabar su vyru prakalbom, kad gal sausį taikyti at vestuvių metinių, nes 15-osios. Tai užsimanėm liepos mėn. ir šd visur žiūriu, bet kažkuri rašė, kad dabar gal epirkti, kainos pakilę, sakykit gal kas turit patirtį ir laukti iki balandžio?
Viešbučio dar konkrtetaus neišsirinkau, keletą, tai man paskaičiavo 0719 arba 0720  7 nakvynėm Vila stadart deluxe  Saphir Hotel 1720€ 2+2(7+11metų)  o KAMELYA FULYA HOTEL 5 * 1632 € (tik nežinau kodėl jį pasiūlė, nes rašo, kad maks 3 kambaryje telpa,  gal kas buvot ir 4 miegojot? kaip te kambariai?
Tai aš perskaičiau, kad jūs geresnias sąlygas gavot, mano akimis, tai ir susimėčiau ar sakytis ar laukti. Sakiau, kad per savaitgalį apsitarsiu.  mirksiukas.gif  ax.gif

Siai dienai labai uzkile kainos, jei galit rinktis, neskubekit veliau merginos rase turi pakristi
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2017 02 04, 05:06)
Pirmas kartas buvo, o dar be vaikų, tai kur nepatiks biggrin.gif

Taip, EFTALIOS sala gali naudotis viso tinklo poilsiautojai.
Viskas ten gerai, klauskit, jei kas konkrečiai domina.
Iki jūros tie keli šimtai metrų tik į naudą prasivaikščioti po AI biggrin.gif
Jei jau labai tingisi, ar vaikai maži, reguliariai kursuoja trasportas 4u.gif

Tada klausimas dėl vandens kalnelų. Jei teisingai supratau tai baseinas su kalneliais yra bendras kelių viešbučių. Tai norint nusileisti vaikams ten eilės blink.gif ko gero atkris mums šis senza inn
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2017 02 04, 07:25)
Siai dienai labai uzkile kainos, jei galit rinktis, neskubekit  veliau merginos rase turi pakristi

ačiū Jums, manau pakauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 08:35)
ačiū Jums, manau pakauksim  ax.gif

Ką norėjote parašyti-supratau,bet vistiek juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 04, 10:06)
Ką norėjote parašyti-supratau,bet vistiek juokinga  biggrin.gif

thumbup.gif tikrai! Nes labai taikliai apibūdina savijautą - lauki, o viduj kauki iš to nerimo, ar ne be reikalo rizikuoji, ar neprašausi biggrin.gif
Neigaja - niekas tiksliai nežino, kris kainos ar ne, tik spėliojam, bandom logiškai mąstyt, dalinamės ankstesnių metų patirtim. Kai labai nori į konkretų viešbutį ir konkrečioms datoms, rizika, kad kainos gali ir pakilt, yra didesnė. Bet jei prie datos/konkretaus viešbučio neprisirišę, tai aš irgi manau, kad verta parizikuot.
Aš pati vis dar laukiu, svarstau... Buvau nusižiūrėjus kelionę, bet kainą keliais šimtais pakėlė Teztour nuo vasario 1, tai susinervinau smile.gif galvoju dar palauksiu porą savaičių, tikiuos kad tik laikinai tas kainas kelia, kad sujudintų turistus. Jei nemažins - imsim kitą viešbutį per Kiddy Tour ir tiek... Nors jų skrydžių laikas man nepatinka verysad.gif
Atsakyti
[quote=Jerda,2017 02 03, 20:27]
Vežimėlio nuoma, o jūs su viešbučiu, jei jame yra vežimėlių nuoma, iki kelionės likus kelioms savaitėms susisiekite ir užsirezervuokit. Taip ramia galva galėsit skristi.

Iki kelių metų galima imti vežimėlį, ar galima balastinį dviratuką vietoj vežimėlio imti ir kitus su kelione susijusius klausimus jums turėtų atsakyti jūsų kelionės agentas, tai yra tiesioginis jo darbas, ne tik parduoti, bet ir suteikti informaciją. Už tai jam pinigus ir mokame, na aišku jei išsiderėjai nuolaidą 10% tai kažkaip elementarus žmogiškumas apkrauti darbu nebelabai leidžia ax.gif biggrin.gif Ieškaisi pats .

Gal galit paaiškinti, sumoki nemažus pinigus už kelionę, gauni nuolaidą, sakykim 10% ir turi bijoti agento kažkokios informacijos paklausti? Tipo jie dėl to neuždirba, kad nuolaidą padarė??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 04 vasario 2017 - 10:43

bodrume vienais metais sukandziojo. bet ne tokie kaip pas mus. skauda ir gumbeliai issoka. gal po poros metu vel buvau tame viesbutyje - nei vieno parazito :)

cia buvo atsakymas ar ka sukandziojo uodai. kazkodel pacituot nesigavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 04 vasario 2017 - 10:44