Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Jerda @ 2017 02 03, 21:22)
Svarbiausia pasiimkit pasus, skrydžio dokumentus ir piniginę
Neprisidėkit visko ko galbūt gali prireikti, tiesiog jei ko prireiks- nusipirksit. Įsidėkit dvigubai mažiau daiktų, nei planuojat, ir dvigubai daugiau pinigų, nei planuojat.  bigsmile.gif Ir atostogos tikrai bus pavykę.

Gerai čia ! lotuliukas.gif clap_1.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 02 03, 21:46)
Del uodu, tai nesu ju maciusi Turkijoje (nei Bulgarijoje). Ar kam kada ikando nors vienas? blink.gif

Buvo pernai,bet taip idomiai,pacio viesbucio teritorijoje nei vieno,o isejus pasivaiksciotiuz jo ribu,Mahmutlare(Alanijoje) kavinukeje gerem ju arbatos,besedint i kojas kando,cia vakare ir gide buvo perspejusi,kad uodu sezonas (buvom geguzes pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 02 03, 20:34)
Labas
mane uodai labai megsta, jie mane ir TR suranda lotuliukas.gif Gal cia ,kad mes vaziuojam vasaros men, dazniausiai paskutiniu metu birzelio gale, liepos menesiais, tikrai ju netruksta, ten jie tokie mazi, bet gelia puikiai  bigsmile.gif

Jūs gal lagaminą patikrinkit, gal ten prilinde jų būna tai ir nusivezat... Visad liepa - rugpjūtį skrendam, bet nesam sutikę ne vieno..
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2017 02 03, 14:13)
good.gif  butent, mes kai keliavom su 2 ir 4 metu pypliais, tai paspirtukai buvo tikras issigelbejimas didelioj teritorijoj... tik spek surekt, kad per toli nenuskrietu biggrin.gif o taip butu teke tempt ne tik smelio zaislus, padangas bet ir vaikus ant kupros  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o jus i lagamina juos sutalpinot? ax.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 03, 16:18)
Kai mano mažiukei buvo trys,tai džiaugiuosi,kad vežimą paėmiau (skėtuką). Ji seniai jame nebesedėdavo,o TR pati lipo pavargus smile.gif ,ta šiluma ir vanduo nualindavo tiek,kad eiti tingėdavo biggrin.gif
O jei eidavo,tai vežimas išgelbėdavo nuo tašių tempimo-rankšluoščiai,žaislai,padangos ir t.t.
Žodžiu,papildomai mokėti nereikia,tai kodėl gi nepaimti to vežimo?

O iki keliu metu galima imti vezima su savimi nemokamai? unsure.gif

Gal kam teko nuomotis vaiko vezima Turkijoje? Prie kai kuriu viesbuciu raso,kad vezimelis uz papildoma mokesti..kazin kiek kainuotu ir ar apskritai ji gautum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 03, 20:47)
Jūs gal lagaminą patikrinkit, gal ten prilinde jų būna tai ir nusivezat... Visad liepa - rugpjūtį skrendam, bet nesam sutikę ne vieno..

lotuliukas.gif
Pernai ištikro žinot ko vakarais pilna buvo,birželio pradžioj?
Kažkokių vabalų didžiulių!!! Panašūs į karkvabalius,bet tai kai didumo!!!! Kokių 2cm ilgio mažiausiai. Vaikai jų labai bijojo....
Atsakyti
Sveikos keliautojos 4u.gif sakykit gal turite atgarsių apie Senza the inn resort viešbutį Turkijoje? Gavom neblogą pasiūlymą kas liečia kainą tai esu pasimetusi.
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2017 02 03, 22:13)
Sveikos keliautojos  4u.gif  sakykit gal turite atgarsių apie Senza the inn resort viešbutį Turkijoje?  Gavom neblogą pasiūlymą kas liečia kainą tai esu pasimetusi.

Buvo vyro sese. Jiems patiko. Priekaištų neturėjo.
Atsakyti

O kreona iškart duodate, ar kažkokiems požymiams atsiradus? 4u.gif
[/quote]

Sveiki, gal ne visai į temą, bet Kreonas yra skiriamas, kai kepenys negamina tam tikro fermento, dažniausiai netoleruojant riebaus maisto ar padauginus "nesveiko maisto" su padidintu kiekiu cheminių priedų(dažikliai, konservantai). Pasitikslinkit dėl jo vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 02 03, 22:19)
Buvo vyro sese. Jiems patiko. Priekaištų neturėjo.

Ačiū 4u.gif nuraminot 😊
Atsakyti
QUOTE(gabileja @ 2017 02 03, 21:13)
Sveikos keliautojos  4u.gif  sakykit gal turite atgarsių apie Senza the inn resort viešbutį Turkijoje?  Gavom neblogą pasiūlymą kas liečia kainą tai esu pasimetusi.

Buvom - tikrai nera priekaistu. Tik iki juros gal 500m. bet tik tiek. O siaip superinis!!!!!
Atsakyti
[/quote]
Sveiki, gal ne visai į temą, bet Kreonas yra skiriamas, kai kepenys negamina tam tikro fermento, dažniausiai netoleruojant riebaus maisto ar padauginus "nesveiko maisto" su padidintu kiekiu cheminių priedų(dažikliai, konservantai). Pasitikslinkit dėl jo vartojimo
[/quote]

Ačiū smile.gif ,tikrai pasitikslinus ir žinau,ką duodu, kai /jei duodu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 03 vasario 2017 - 21:57
QUOTE(Jerda @ 2017 02 03, 20:22)
Įsidėkit dvigubai mažiau daiktų, nei planuojat, ir dvigubai daugiau pinigų, nei planuojat.  bigsmile.gif Ir atostogos tikrai bus pavykę.

Va šitas man patiko biggrin.gif deja, mano vyras įsivaizduoja, kad kelionės kaina yra tik ta kur agentūrai sumoki, matai juk TR sėdi viešbutyje ir viskas įskaičiuota frusty.gif
Atsakyti