Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 18:35)
O kur tuos po 100ml buteliukus perkate?  4u.gif

būna tokie rinkinukai droge, eurocos, lidle, maxej gal dar maciau. Kiti perka vasitinėj indelius šlapimui ir į juos susipilsto.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 03, 18:40)
būna tokie rinkinukai droge, eurocos, lidle, maxej gal dar maciau. Kiti perka vasitinėj indelius šlapimui ir į juos susipilsto.
vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū už idėją, nes rimtai jei visus šampūnas dar susidėti, radau kiniečiuose permatomus, tiks jei gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 03, 18:30)
vežamės, kiek viešbutinių badėm pastoviai pleiskanos nuo sausumo užpuola. Ir vaikai mėgsta, kad akių negraužtų. Tai įsipilam į tuos kelioninius buteliukus po 100ml ir užtenka.

Priemones plaukams savo vežuosi tik nepilstau, o stengiuosi arba pustuštes pakuotes pasiimti arba mažesnę nusiperku. Juk su registruotu bagažu skrendu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 03, 18:10)
Smėlio žaislus aš vežiuosi. Pripučiamus visus-taip pat. Vietoj pirkt yra,bet brangu.
Vaistus imu nuo karščiavimo,kreono skrandukui,smectos viduriavimui ir nuo alergijos dar.  Bepanteno tepalo ,pleistriukų. Niekada nieko neprireikė ačiū D smile.gif

Dar kas mėgsta vežtis savo- purškiklių ir tepaliukų nuo uodų gali prireikti. Aišku, kaip kur... Aš dar visada vežuosi nuo skausmo vaistų.

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 18:35)
Aišku, aš maniau baseinui liemenės ir rankovių vaikams užteks, mažiukai tai nei pati ant čiužinio pagulėsi, nei jiems leisti  ax.gif
Aš daug maž viską noriu turėti pas save, o ne paskui bėgti ir ieškoti ar tai vandens batų, ar tai kažkokio vaisto  rolleyes.gif aš mąstau dar osctenisept pasiimti, mažoji "nemoka" vaikščioti tik laksto ir griuvineja pastoviai, tai va dezinfekavimui mums vasarai labai reikalingas daiktas  4u.gif agentė paminėjo, kad peroksido negalima, kaži daugiau nieko draudžiamo nėra?  4u.gif
Papildyta:

O kreona iškart duodate, ar kažkokiems požymiams atsiradus?  4u.gif

Kodėl negalima? Visur vežiausi ir į TR ir Egiptą ir kt. Visada vežuosi peroksido, nes man tai pirma priemonė susižeidus.

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 19:22)
Aš nerealiai save riboju, vis pažadu, kad daug neprisidesiu, o va važiuojam pas uošviene pilna mašiną prikraunu  biggrin.gif
Tai dabar taip norisi ne prisikrauti, bet pagrindinius dalykus įsidėti  4u.gif
O jūs šampūnus, kondicionierius sau vežates?

Tai , nepykit, bet žinokit nepavyks.... biggrin.gif Ypač kol maži vaikai. Ir jau kai ūgtels gerokai, ir tai 1/3 bagažo būna nereikalingas. Bent jau aš tai per 15 metų su vaikais keliauti su min bagažu neišmokau, bet kai dviese- tai mums išvis vieno rankinio lagamino užtenka... ax.gif Bet, viliuosi, nu šį kartą jau tikrai dėsiu kuo mažiau....

QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 19:35)
O kur tuos po 100ml buteliukus perkate?  4u.gif

Dar yra Eurovaistinėje ir Ikea. Be visų anksčiau paminėtų vietų.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 03, 19:10)

Aš nepaklausiau, kodėl peroksido negalima, gal kitos mergaitės žinos unsure.gif
Sakot uodų yra, visai apie juos pamiršau, jie mane taip mėgsta... blink.gif
Aga, jau įsivaizduoju, kaip tą kelione atrodys su lagaminais, jei vyras pusės neišmes biggrin.gif
O ar galima į lėktuvą vaikams vandens įsinešti ? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, pasakykite Ar uztenka i turkija skrisisti su tapatybes kortele. Klausiu todel kad draugai vokieciai skrenda su kortelem jiems nereik pasu o kaip mums.. Ar esat kas skride su tapatybes kortelem. AČÌŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 03 vasario 2017 - 19:42
Del uodu, tai nesu ju maciusi Turkijoje (nei Bulgarijoje). Ar kam kada ikando nors vienas? blink.gif
Atsakyti
[quote=boruzele78,2017 02 03, 17:41]
Sveiki, pasakykite Ar uztenka i turkija skrisisti su tapatybes kortele. Klausiu todel kad draugai vokieciai skrenda su kortelem jiems nereik pasu o kaip mums.. Ar esat kas skride su tapatybes kortelem. AČÌŪ
[/quIs musu reikalingas pasas
Atsakyti
Uodų nesu mačius ir aš...
Pasas iš LT reikalingas!!!
Atsakyti
O vezimuka iki kokio amziaus galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 03, 19:25)
Aš nepaklausiau, kodėl peroksido negalima, gal kitos mergaitės žinos  unsure.gif
Sakot uodų yra, visai apie juos pamiršau, jie mane taip mėgsta...  blink.gif
Aga, jau įsivaizduoju, kaip tą kelione atrodys su lagaminais, jei vyras pusės neišmes  biggrin.gif
O ar galima į lėktuvą vaikams vandens įsinešti ?  4u.gif

Peroksido negalima dėl saugumo. Kas dedama į sprogmenis, a

Vanduo nuo vaikų amžiaus priklauso, aišku proto ribose smile.gif O šiaip tai oro uoste Vilniuje ir Kaune buteliukas 1eur.

Svarbiausia pasiimkit pasus, skrydžio dokumentus ir piniginę
Neprisidėkit visko ko galbūt gali prireikti, tiesiog jei ko prireiks- nusipirksit. Įsidėkit dvigubai mažiau daiktų, nei planuojat, ir dvigubai daugiau pinigų, nei planuojat. bigsmile.gif Ir atostogos tikrai bus pavykę.

O vyras matyt iš anksto viską apgalvoja, juk jam teks viską tempti... Apgalvokit, na ko iš tiesų tikrai reikia, o be ko apseiti galima. Va to, be ko apseisit ir neimkit. O va kremo prieš ir po deginimosi rekomenduoju iš LT pasiimti. Pas mus jo laikymas man priimtinesnis, o ir kaina draugiškesnė piniginei.

Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 02 03, 20:46)
Del uodu, tai nesu ju maciusi Turkijoje (nei Bulgarijoje). Ar kam kada ikando nors vienas? blink.gif

Labas
mane uodai labai megsta, jie mane ir TR suranda lotuliukas.gif Gal cia ,kad mes vaziuojam vasaros men, dazniausiai paskutiniu metu birzelio gale, liepos menesiais, tikrai ju netruksta, ten jie tokie mazi, bet gelia puikiai bigsmile.gif
Atsakyti