Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Vaka @ 2017 02 03, 08:38)
As tai siulyciau dabar nepirkti, dabar kainos manyciau pike. Pavasari turetu pamazeti. Va tarkime pernai per paroda nusipirkome kelione, tada sausio, vasario, kovo, balandzio men. kaina buvo pakilusi gerokai, bet va jau geguzes men. kaina nukrito beveik iki musu moketos per paroda ir sesuo su dukra nusipirko uz ta kaina, kiek mes mokejom is anksto.

Taip, pernai pirkau tevams per paroda, buvo geru kainu.
Dabar - nieko panasaus. Tezuose kainos nesokineja, bet Novature tai jau kosmines aukstumos biggrin.gif
Ramiai laukiu sezono pradzios rolleyes.gif Jei ne, imsiu kazka EU. Ne beda.
Atsakyti

Mes tik prieš daug metų buvome Eftalia Aqua,dabar važiojam į Splasha .Eftalija Aqua didelių priekaištu neturėjom.Maistas patiko,kambariai irgi.Miniklubas tik vaikams kalbantims angliškai ir vokiškai.Bet dabar jau miniklubas tapo neaktualus😁Pažiūrėsim kaip bus šiais metais.Nors mes nuotaika sau kuriam patys,animacija mums nereikalinga😀svarbiausia saulė ir jūra, taip atsibodo tie šalčiai😣Aš puikiai suprantu,kad viešbutis ekonomiškas ir iš jo stebuklų nelaukiu.

Sakykit ar papludymys labai akmenuitas reik vandens batų?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 02, 23:00)
Tai zinoma, as taip ieskodama geros kainos liksiu ir be keliones  huh.gif biggrin.gif

va va, ir aš darbe darbų nieko nebepadirbu tupėdama kelionių puslapiuose, sėdžiu kaip ant adatų ir galvoju jau jau perku, bet jei sakot dar palaukt hmm.gif

QUOTE(Anistėja @ 2017 02 02, 23:42)
Dėl to populiarumo...  rolleyes.gif
Prieš keletą metų važiavom su vyru dviese, pirkom paskutinę minutę, bet nereiškia, kad pigiai. Buvom pririšti prie datos, tai praktiškai ėmėm tą, ką agentūroj pasiūlė. Išsirinkom Senza The Inn (tuo metu kitaip vadinosi). Tai va: jame su vyru išlipome dviese, o visas autobusas nuvažiavo į gretimais esantį Alan Xafira bigsmile.gif
Taip ir supratom, kad agentūros jį "promoutino" kaip naują viešbutį, gal kainas geras metė pirkusiems iš anksčiau. Klausinėjom ten gyvenančių, kuo ypatingas. Sakė, niekuo, tik kad didelis, viskas nauja, ir t.t.
Beje, pro mūsų balkoną vienoje pusėje matėsi tas Alan Xafira, o kitoje - Eftalia Splash smile.gif Stebėdavom jų gyvenimą, tai nusprendėm, kad linksmiau vis tik gyveno Eftalijoj biggrin.gif Aišku, čia subjektyvus pastebėjimas 4u.gif

mes vienintelį kart prieš 2 metus buvom Turkijoje, tai panašus variantas. Pilnas busikas sulipom, visi tik išlipinėja o mus vis dar veža, likom mūsų šeima ir dar dvi, tai tos išlipo į gretimą viešbutį šalia mūsų, o mes likom paskutiniai. Paplūdimys greta, einant pasivaikščiot ir matėsi kas ten vyksta, tai ten gyvenimas linksmesnis atrodė biggrin.gif

O jums bent patiko jūsiškis? mirksiukas.gif

QUOTE(oaze 2 @ 2017 02 03, 07:21)
Mes tik prieš daug metų buvome Eftalia Aqua,dabar važiojam į Splasha .Eftalija Aqua didelių priekaištu neturėjom.Maistas patiko,kambariai irgi.Miniklubas tik vaikams kalbantims angliškai ir vokiškai.Bet dabar jau miniklubas tapo neaktualus😁Pažiūrėsim kaip bus šiais metais.Nors mes nuotaika sau kuriam patys,animacija mums nereikalinga😀svarbiausia saulė ir jūra, taip atsibodo tie šalčiai😣Aš puikiai suprantu,kad viešbutis ekonomiškas ir iš jo stebuklų nelaukiu.

ar man atrodo ar paplūdimys bendras visų EFTALIA?

QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 02 03, 07:27)
Vakar dar uzklausiau Kidy tour, nes jie i eftalia viesbucius vaikams iki 17 metu "nemokamai", nes pasirodo uz lektuvo bilieta ir pervezima vis tiek  reikia moket, tai gaunasi 300 eur uz 5 metu vaika.. idomi akcija, nera cia jokio nemokamai biggrin.gif  Nes keik buve kitur akcijos vaikams, tai jie is tiesu nemokamai buvo, na arba 100 eur primoki uz vaika  bigsmile.gif

mums į EFTALIA su dviem "nemokamais" vaikais gaunasi tik 200 brangiau negu į Safyra visiems mokamai hihihi.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 03, 07:47)
Ramiai laukiu sezono pradzios rolleyes.gif Jei ne, imsiu kazka EU. Ne beda.

kas tas EU? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 02 03, 09:38)
As tai siulyciau dabar nepirkti, dabar kainos manyciau pike. Pavasari turetu pamazeti. Va tarkime pernai per paroda nusipirkome kelione, tada sausio, vasario, kovo, balandzio men. kaina buvo pakilusi gerokai, bet va jau geguzes men. kaina nukrito beveik iki musu moketos per paroda ir sesuo su dukra nusipirko uz ta kaina, kiek mes mokejom is anksto.

Kaip kalbėjau ne su viena agente (nes ir pati vis abejoju, ką daryti pirkti dabar ar laukti), kad kainos šiemet yra ir taip aukštesnės nei pernai, balandžiui ar gegužei dar gali būti kaip koks geresnis pasiūlymas, o tarkim birželiui sunkiai tikėtina, nes jau vasaros sezonas, vaikų atostogos, beje kiek galima tikėti nežinau, bet taip pat sakė, jog viešbučiai pakankamai gerai pildosi. Na paskutinės minutės pasiūlymų gali būti, jei bus likę laisvų vietų, bet labai reikia sekti, sėdėti jų tinklalapiuose ir turėti pakankamai tam laiko stebėti keliamus pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2017 02 03, 08:59)
Sakykit ar papludymys labai akmenuitas reik vandens batų?

Mes vandens batų nemėgstam,tai niekad neperkam.Bet šiaip gal reikalingi tie batai,nes akmenukų ten nemažai😀
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 02 03, 10:23)
va va, ir aš darbe darbų nieko nebepadirbu tupėdama kelionių puslapiuose

drinks_cheers.gif biggrin.gif ir dar kai dauguma keliautojų jau įsigijusios keliones biggrin.gif
Atsakyti
Floora, EU - Europa.

Aš tai esu tokia, kad jei man kaina netinka, žinau, kad neadekvati, tai ir nepirksiu. Mano nei vienas norimas viešbutis per išankstinius nesiūlė geros kainos. Kainos buvo lygiai tokios pat, kaip ir visą laiką sezono metu pernai. Tai kokie čia išankstiniai? Kaip supratau, kelis viešbučius tepasiūlė geresne kaina.

Aš laiko iki rugsėjo turiu biggrin.gif

Atsakyti
Gal kam pravers rolleyes.gif :

! Atkreipiame dėmesį, kad 07.14 – 08.19 bus renovuojamas Vilniaus oro uostas, tuo metu skrydžiai bus vykdomi iš/į Kauno oro uostą.
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 03, 08:58)

! Atkreipiame dėmesį, kad 07.14 – 08.19 bus renovuojamas Vilniaus oro uostas, tuo metu skrydžiai bus vykdomi iš/į Kauno oro uostą.

oi gerai, kad geguze skrendam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 03, 08:55)
Floora, EU - Europa.

Aš tai esu tokia, kad jei man kaina netinka, žinau, kad neadekvati, tai ir nepirksiu. Mano nei vienas norimas viešbutis per išankstinius nesiūlė geros kainos. Kainos buvo lygiai tokios pat, kaip ir visą laiką sezono metu pernai. Tai kokie čia išankstiniai? Kaip supratau, kelis viešbučius tepasiūlė geresne kaina.

Aš laiko iki rugsėjo turiu  biggrin.gif

Į kokius viešbučius dairotės? smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau niekam nėra tekę su savimi vežtis ne vežimėlį, o pvz paspirtuką ar balansinį.. biggrin.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 02, 15:51)
Gal kas zino ar galima su savimi i lektuva vezti pvz balansini dvirati vietoj vezimelio? unsure.gif Vaikui 3metai rolleyes.gif

Na manau jie neinterpretuoja. Vežimėlis ir yra vežimėlis, o dviratukas jau bus sporto inventorius, kurio gabenimas apmokestinamas atskirai. Geriausia jums atsakytų small planet (jei su jais skrendate) atstovai. Nebijokite jiems rašyti, aš esu ir su ryanairu ir su wizzairu tiesiogiai konsultavusis... 4u.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 02, 18:04)
Kainos tai stebuklingai šoktelėjusios ....šiai minutei maniškė +900. Šiaip netikrinu,bet kai panos parašo ,kainų skirtumus,tai vis patikrinu smile.gif smile.gif smile.gif

Priminkite, koks jūsų viešbutis ir kada? bigsmile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2017 02 02, 20:04)
Nors mano atostogos dar laaaabai toli, labai laukiu pirmųjų skrendanciu, jų įspūdžių, planavimo, pasirengimo darbų. Megaujuos skaitinedama ir svajoju kaip aš ruosiuos ,  planuosiu... Ech kažkas jau gana greit pradės...

Aš tai dar tik lagamino paieškose įstrigusi..ir į kalendorių baisu žvelgti, taip toli dar tas birželis...

QUOTE(Floora @ 2017 02 02, 22:51)
o kas nors yra buvę toj EFTALIA? kodėl šiemet jis toks populiarus, gal čia yra jau kas buvęs?

Turbūt viešbutis naują marketingistą turi, kurio tikslas- surinkti pilną viešbutį visam sezonui. smile.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2017 02 02, 23:33)
Kurioje sypsenoje izvelgete priesiskuma?  unsure.gif  pvz musu seimoje kasmetinis klausimas - kur?- ogi kur akcija  4u.gif

Pas mus beveik irgi.... Dabartinėje LT ekonominėje padėtyje jau labai daug kas panašiai daro: koks vynas tau skaniausias- skaniausias tas, kuriam maxėj akcija.... bigsmile.gif Tas pats ir su kelionėm. Juk ne namą perkame, o tik 7-11 dienų pasibuvimą. O akcijiniai variantai dažnai irgi visai liuks būna. 4u.gif Galėtų ir koks MAXX Royal kokią akciją išmesti..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 03, 08:58)

oj su tuo remontu mums didžiausias rūpestis, atostogos turėjo būti liepos pradžioj, bet turim rinktis liepos viduriui ar galui, nes atvažiavus iš Klaipėdos nėra galimybės kilti iš Vilniaus leistis Kaune unsure.gif
Atsakyti