Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 01, 12:47)
Ziuriu daug kas renkasi viesbuti EFTALIA SPLASH RESORT 5. Kuom jis ypatingas? Apsvieskit mane  biggrin.gif  4u.gif

Sausio pradžioje buvo laaaabbbai geros kainos!
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2017 01 28, 17:21)
Noriu paklausti tu, kas atostogavote Akka Antedon, ar reikalingi ten vandens batai? Jei taip, ar pasirupinti is anksto, ar ten prie viesbucio ar viesbutyje galima nusipirkt?

Reikaligi. Iejimas i jura akmenuotas, i viena puse nuo tiltelio kiek maziau i kita daugiau.
Isejus is viesbucio yra prekybvietes. Jose ir batuku guminiu yra 😊
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 01, 22:01)
organizatoriai sudaro su viesbuciais. kasmet ta pati istorija tik su skirtingais viesbuciais. jau tiek metu stebiu ir kasmet analogiskai. aisku, nuo to didelio skirtumo klientams nera, svarbu kaina ir viesbutis tinka.

del 70 proc daugiau, tai niekaip netikiu  smile.gif  tam turi buti jau dabar 4 reisai kasdien numatyti kaip minimum.

jusu reikalas tiket , as pati nedirbu agenturoje smile.gif o ir tv , ir spauda rase ir moterys kalbejo is agenturos kurias pazystu ne viena kur dirba o 4 , ir ta pati sneka smile.gif ir ne man vienai sake sita reikala smile.gif tai kad .... kiekvieno zmogaus reikalas tiket
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 02 02, 07:58)
jusu reikalas tiket , as pati nedirbu agenturoje smile.gif o ir tv , ir spauda rase ir moterys kalbejo is agenturos kurias pazystu ne viena kur dirba o  4 , ir ta pati sneka smile.gif ir ne man vienai sake sita reikala smile.gif  tai kad ....  kiekvieno zmogaus reikalas tiket

jus tiesiog logiskai pamastykit apie lektuvu skaiciu. o turint omenyje, kad kasmet jie sako, kad pardavimai i turkija isaugo, tai siais metais, pagal ta kasmetine augimo tendencija (net jei ne po 70 proc kasmet), tai siemet jau turetu skraidyti kiaura para lektuvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 02, 11:33)
jus tiesiog logiskai pamastykit apie lektuvu skaiciu. o turint omenyje, kad kasmet jie sako, kad pardavimai i turkija isaugo, tai siais metais, pagal ta kasmetine augimo tendencija (net jei ne po 70 proc kasmet), tai siemet jau turetu  skraidyti kiaura para lektuvai biggrin.gif

Kainos dabar is tiesu sukile ziauriai, ir, mano manymu labai dirbtinai sukeltos. Net i ekonomines klases viesbucius kaina uz 7 n pakelta tarsi uz 10n ar 14n. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 02 02, 11:20)
Kainos dabar is tiesu sukile ziauriai, ir, mano manymu labai dirbtinai sukeltos. Net i ekonomines klases viesbucius kaina uz 7 n pakelta tarsi uz 10n ar 14n.  blink.gif

As irgi pastebejau, kad siemet kainos gerokai didesnes, tarkime i ta pati viesbuti, kuriame buvome pernai, siemet tai paciai datai ir nakvyniu skaiciui kaina buvo 400 EUR brangesne
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 02 02, 07:58)
jusu reikalas tiket , as pati nedirbu agenturoje smile.gif o ir tv , ir spauda rase ir moterys kalbejo is agenturos kurias pazystu ne viena kur dirba o  4 , ir ta pati sneka smile.gif ir ne man vienai sake sita reikala smile.gif  tai kad ....  kiekvieno zmogaus reikalas tiket

pagal mane, per TV ir kt. reklamą, taip sau darėsi, nes daug kas bijo tos Turkijos ax.gif pasakykim lt žmonėms, kad kelionių daugiau nupirkta, gal daugiau atsiras persigalvojančių dėl Turkijos biggrin.gif man agentė sakė, kad labai išaugo kitų krypčių pardavimai ax.gif taip, kad man atrodo, kad čia tik reklaminis triukas, ir akių dūmimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 02 02, 13:00)
pagal mane, per TV ir kt. reklamą, taip sau darėsi, nes daug kas bijo tos Turkijos  ax.gif pasakykim lt žmonėms, kad kelionių daugiau nupirkta, gal daugiau atsiras persigalvojančių dėl Turkijos  biggrin.gif  man agentė sakė, kad labai išaugo kitų krypčių pardavimai  ax.gif taip, kad man atrodo, kad čia tik reklaminis triukas, ir akių dūmimas  ax.gif

Mano tevai, kad ir kaip jiems pernai patiko ir norejo vel vykti, siemet jau, greiciausiai, nevyks. Didesne baime atsirado.
O ir siaip, dar sezonas neprasidejo, tai ir laiko kainas. Kai kainos leidziasi, gandai greit sklinda ir isperka, manau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 02, 12:08)
Mano tevai, kad ir kaip jiems pernai patiko ir norejo vel vykti, siemet jau, greiciausiai, nevyks. Didesne baime atsirado.
O ir siaip, dar sezonas neprasidejo, tai ir laiko kainas. Kai kainos leidziasi, gandai greit sklinda ir isperka, manau.

aš po kol kas irgi bijau ax.gif turbūt ir mes šiemet nevyksim.... nors žiauriai noriu, bet sveikas protas stabdo ax.gif
Atsakyti
Mano girdeta versija, kad 70 proc daugiau isankstiniu pardave nei pernai, bet galutinis rezultatas matysis tik po sezono, nes gal paskutiniu min nieks neims ax.gif bet cia ne tik Turkija liecia.

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 02 02, 11:23)
As irgi pastebejau, kad siemet kainos gerokai didesnes, tarkime i ta pati viesbuti, kuriame buvome pernai, siemet tai paciai datai ir nakvyniu skaiciui kaina buvo 400 EUR brangesne

tai čia pernai buvo mažos kainos, dėl visų rusų ir sprogdinimų. Dėl to laimėjome ir mes, gavome tikrai puikiais kainas. na o šiais metais rusai paleisti atostogauti ne vien Kryme, tad ir tų kainų mažinti nėra dėl ko. Kažin ar viešbučiai bus uždarinėjami.
Atsakyti
Laba diena,
jungiuosi ir as prie keliaujanciu i Turkija. Pernai buvo geros kainos, todel neplanuotai skridome 2 kartus.
Man Turkija yra alternatyva Lietuvos pajūriui kai gali garantuotai gauti gerą orą ir maisto. Su dviem vaikais tas ypač aktualu.
Visada stengiuosi rinktis Eco klasės viešbučius, nematau tikslo permoketi.
Pernai mus perkėlė į Katya hotel (Alanija) ir rudeni buvome Justiniano Club conti5*. Pasakysiu, kad Katya man labiau patiko, nors is mazesnis ir pan. , nes Justiniano buvo gryna misraine, zmoniu milijonas, maisto negausi, stovi eileje, jeigu gauni staliuka, lauksi kol isplaus sakute:) aisku papludimys nuostabus , su vaikais gerai, kad yra dengtas baseinas.

Siemet skrisime rugpjucio menesi.
Pirkome kelione per Sofatravel į Senza Grand santana 4*.
11n. kelionė šeimai (2+2) kainavo 1280 eur ;)
manau gera kaina.
Dėl bijojimo. Jeigu prasides karas, zinoma mes ten nevaziuosime:). Uz tai is dalies atsakingas Turizmo departamentas, kuris turi buti budrus. Kai ten buvome, jautemes saugus visu 100 proc.
Atsakyti