Saphir 4* ženkliai didesnė teritorija. Buvau abiejuose (skirtingais metais, o ne perkelta). Saphir 4* rinkomės vilą delux. o Saphir 5* gyvenome standarte. Man maistas ir pramogos labiau patiko 4*.
Saphir 4* ženkliai didesnė teritorija. Buvau abiejuose (skirtingais metais, o ne perkelta). Saphir 4* rinkomės vilą delux. o Saphir 5* gyvenome standarte. Man maistas ir pramogos labiau patiko 4*.
Pritariu!
Mums taip pat ji isgyre, todel ir rinkomes, musu kompanijoj taip pat bus pirmakarciu ir daug keliavusiu ir visko maciusiu, todel labai idomios nuomones
Nu laabai jau as laukiu situ atostogu, tikiuosi nenusivilsiu ir nenuvilsiu zmoniu, isrinkus butent si viesbuti
kad tik nebutu kokiu riausiu ten pas juos ar teroro ispuoliu
Laba, šiandien atsidariau Novaturo ir Teztour puslapius, kainos šoktelėjusios nerealiai....Novature į mūsų viešbutį 9 dienų kelionei tai datai jau nebėra, o Teztour kaina lyginant su pirmadienio kaina šoktelėjo 450 eur....Pagal teztour mes kelionei sutaupeme jau 791 eurus
laba , sutinku , kainos zenkliai soktelejo dabr idomumo delei paziurejau , pirkom per isankstinius iskart kai paskelbe teztouras , tai siai dienai ta pacia diena toks pat laikotarpis daugiau ant 812 eur suma
laba , sutinku , kainos zenkliai soktelejo dabr idomumo delei paziurejau , pirkom per isankstinius iskart kai paskelbe teztouras , tai siai dienai ta pacia diena toks pat laikotarpis daugiau ant 812 eur suma
Tai vat, dabar tai jau žiaurios kainos, net baisu žiūrėti O Jūs kokį mėnesį pirkote ir į kokį viešbutį?
As nuolat stebiu kainas
Ir pastebejus esu, kad tez tour visada rase, kad kaina galiojo iki 01.31d.
Dabar 02.01d jos jau soktelejo, o kainos gaiojima dabar rodo iki 02.28d
musiskis pabrango 400 euru
Gal pavasari dar nuleis kainas, jei nebus reikalingo kiekio turistu, kad uzpildyt lektuvus bei viesbucius..
Bet cia jau gaunas loterija niekas jau tada negarantuoja, kad gauciau 11 asmenu i norima viesbuti reikiamai datai ir dar pageidaujama kaina.
Isankstiniai pirkimai kartais gaunas brangiau, bet tai garantuoja norima pasirinkima.
ir man labai keista kad Novaturas dabar tik 7 dienoms siūlo keliones, keista nebėra tarkim į mūsų pirktą viešbūtį ilgesniam laikui ir kitomis dienomis....
tokiems isankstiniams pardavimams yra sudaromos sutartys su viesbuciais, yra isipareigojama parduoti tam tikra kieki kambariu. taip ir kainos suderamos su viesbuciu. faktas, kad net ir lietuviai po visu ivykiu ir zinant situacija salyje ir regione, nesiverzia taip i turkija, kaip anksciau. vieni vaziuoja be baimes, kita ramiai renkasi kitas kryptis. faktas, kad ir organizatoriai negali prognozuoti ivykiu salyje, todel nemanau, kad atsizvelgdami i visa tai butu is anksto sudereje dideli skaiciu kambariu. veliau gali pasipildyti ir kitais viesbuciais, kuriu dabar nera pasiuloje, ir papildomom kambariu kvotom, jei jie tam matys paklausa tokia, kad uzpildytu carterius. dabar aktualu isparduoti tai, kas sudereta, o sudereta manau gerokai maziau, nei ankstesniais metais - kam rizikuoti.
Keliautojos, gal kas susidūrėte su UAB Aviaturas ir partneriai (Sofatravel), ar patikima iš jų pirkti kelionę, kainą siūlo 2 suaugusiems, 7 n., birželio vidurys už 677 eur?
mes uzsakinėjome iš Novaturo, tai mūsų agente paskyrė Sofatravel, jie yra įgalioti atstovai, novaturo padalinys, tai tikrai saugu
Į kokį viešbutį siūlo? Aš per juos nepirkus. Negaliu padėt