Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Kriiste @ 2017 01 31, 19:39)
Nemanau kad nusivils jei ir perkels... Nes ar realiai gali būti prastesnis aukštesnės klasės ir to paties tinklo viešbutis? Negaliu patikėti kažkaip...

Saphir 4* ženkliai didesnė teritorija. Buvau abiejuose (skirtingais metais, o ne perkelta). Saphir 4* rinkomės vilą delux. wub.gif o Saphir 5* gyvenome standarte. Man maistas ir pramogos labiau patiko 4*. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 31, 14:02)
Balandžio galui 497 eur asmeniui  tikrai nėra  "nebloga" kaina.

Pritariu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 01 31, 19:55)
Saphir 4* ženkliai didesnė teritorija. Buvau abiejuose (skirtingais metais, o ne perkelta). Saphir 4* rinkomės vilą delux.  wub.gif  o Saphir 5* gyvenome standarte.  Man maistas ir pramogos labiau patiko 4*.  4u.gif

Mums taip pat ji isgyre, todel ir rinkomes, musu kompanijoj taip pat bus pirmakarciu ir daug keliavusiu ir visko maciusiu, todel labai idomios nuomones biggrin.gif
Nu laabai jau as laukiu situ atostogu, tikiuosi nenusivilsiu ir nenuvilsiu zmoniu, isrinkus butent si viesbuti
kad tik nebutu kokiu riausiu ten pas juos ar teroro ispuoliu 000189.gif
bijau.gif
Atsakyti

Laba, šiandien atsidariau Novaturo ir Teztour puslapius, kainos šoktelėjusios nerealiai....Novature į mūsų viešbutį 9 dienų kelionei tai datai jau nebėra, o Teztour kaina lyginant su pirmadienio kaina šoktelėjo 450 eur....Pagal teztour mes kelionei sutaupeme jau 791 eurus  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 01 vasario 2017 - 10:52
QUOTE(Nendre23 @ 2017 02 01, 11:50)
<p>Laba, šiandien atsidariau Novaturo ir Teztour puslapius, kainos šoktelėjusios nerealiai....Novature į mūsų viešbutį 9 dienų kelionei tai datai jau nebėra, o Teztour kaina lyginant su pirmadienio kaina šoktelėjo 450 eur....Pagal teztour mes kelionei sutaupeme jau 791 eurus  yahoo.gif</p>

laba , sutinku , kainos zenkliai soktelejo dabr idomumo delei paziurejau , pirkom per isankstinius iskart kai paskelbe teztouras , tai siai dienai ta pacia diena toks pat laikotarpis daugiau ant 812 eur suma
Atsakyti

laba , sutinku , kainos zenkliai soktelejo dabr idomumo delei paziurejau , pirkom per isankstinius iskart kai paskelbe teztouras , tai siai dienai ta pacia diena toks pat laikotarpis daugiau ant 812 eur suma

Tai vat, dabar tai jau žiaurios kainos, net baisu žiūrėti :) O Jūs kokį mėnesį pirkote ir į kokį viešbutį?

Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2017 02 01, 12:10)
laba , sutinku , kainos zenkliai soktelejo dabr idomumo delei paziurejau , pirkom  per isankstinius iskart kai paskelbe teztouras , tai siai dienai  ta pacia diena  toks pat laikotarpis daugiau ant 812 eur suma

As nuolat stebiu kainas ax.gif
Ir pastebejus esu, kad tez tour visada rase, kad kaina galiojo iki 01.31d.
Dabar 02.01d jos jau soktelejo, o kainos gaiojima dabar rodo iki 02.28d
musiskis pabrango 400 euru blink.gif
Gal pavasari dar nuleis kainas, jei nebus reikalingo kiekio turistu, kad uzpildyt lektuvus bei viesbucius..
Bet cia jau gaunas loterija niekas jau tada negarantuoja, kad gauciau 11 asmenu i norima viesbuti reikiamai datai ir dar pageidaujama kaina.
Isankstiniai pirkimai kartais gaunas brangiau, bet tai garantuoja norima pasirinkima. rolleyes.gif
Atsakyti

ir man labai keista kad Novaturas dabar tik 7 dienoms siūlo keliones, keista nebėra tarkim į mūsų pirktą viešbūtį ilgesniam laikui ir kitomis dienomis.... :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 01, 12:40)
Gal pavasari dar nuleis kainas, jei nebus reikalingo kiekio turistu, kad uzpildyt lektuvus bei viesbucius..

tokiems isankstiniams pardavimams yra sudaromos sutartys su viesbuciais, yra isipareigojama parduoti tam tikra kieki kambariu. taip ir kainos suderamos su viesbuciu. faktas, kad net ir lietuviai po visu ivykiu ir zinant situacija salyje ir regione, nesiverzia taip i turkija, kaip anksciau. vieni vaziuoja be baimes, kita ramiai renkasi kitas kryptis. faktas, kad ir organizatoriai negali prognozuoti ivykiu salyje, todel nemanau, kad atsizvelgdami i visa tai butu is anksto sudereje dideli skaiciu kambariu. veliau gali pasipildyti ir kitais viesbuciais, kuriu dabar nera pasiuloje, ir papildomom kambariu kvotom, jei jie tam matys paklausa tokia, kad uzpildytu carterius. dabar aktualu isparduoti tai, kas sudereta, o sudereta manau gerokai maziau, nei ankstesniais metais - kam rizikuoti.
Atsakyti
Keliautojos, gal kas susidūrėte su UAB Aviaturas ir partneriai (Sofatravel), ar patikima iš jų pirkti kelionę, kainą siūlo 2 suaugusiems, 7 n., birželio vidurys už 677 eur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės ašara: 01 vasario 2017 - 13:32

Keliautojos, gal kas susidūrėte su UAB Aviaturas ir partneriai (Sofatravel), ar patikima iš jų pirkti kelionę, kainą siūlo 2 suaugusiems, 7 n., birželio vidurys už 677 eur?

mes uzsakinėjome iš Novaturo, tai mūsų agente paskyrė Sofatravel, jie yra įgalioti atstovai, novaturo padalinys, tai tikrai saugu 

Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 02 01, 13:29)

Į kokį viešbutį siūlo? Aš per juos nepirkus. Negaliu padėt
Atsakyti