Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(katee @ 2017 01 27, 13:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunrayja" data-cid="71394380" data-time="1485510406">
<p>O per atostogas viesbutyje dukros ispuola gimtadienis vartotojo įkelta nuotrauka, ydomu ar pasveikins ja kaip nors? Ar buvo kam kas kai gimtadienio tikra diena atostogavot?</p></blockquote>
<p>Praeitais metais Gimtadieni Turkijoj svenciau. Gavau i kambari vyno buteli ir vaisiu. Viskas graziai supakuota. Sakyti nieko nereikejo. Seka jie ten registraturoj viska biggrin.gif Bet gal ne visose viesbuciuose.</p>
<p>Siais metais irgi Jubilieju Turkijoj svesiu biggrin.gif</p>

Man deja tikriausiai neiseis nieko ispesti is viesbucio, nes mano jubiliejus bus atidetas 22 dienom ax.gif del didelio sventeju skaiciaus ir interesu derinimo, skrisim veliau ne per pacia svente unsure.gif
Kazin ar ka galima gauti, kai jau svente praejusi biggrin.gif
Atsakyti
Važiuodami į Turkiją, vis taikau per savo gimtadienį.Tai visuose viešbučiuose esu gavusi į kambarį vyno butelį, vaisių nedidelę pintinė, ir kakžkuriame viešbutyje buvo kambaryje palikti balionai.Visada užsisakom a la carte restoraną tai dienai, bet ten jokio ypatingo dėmesio nei karto nejaučiau.Tortas kainuoja 25 eur( niekur negavau už dyką), tai nei karto nepirkau, nes nelabai mėgstam tongue.gif Bet kai lapkritį buvom Egipte, ir išpuolė uošvienės gimtadienis, tai buvau apakusi: vakarienės metu( irgi buvom užsisakę a la carte pritemdė šviesą, įėjo gal kokie 5 padavėjai su vyriausiuoju padavėju, ar kas ten jis toks buvo, dainavo su gimtadieniu,mušė kas į bugną, kad dar kažką turėjo, įnešė tortą su žvakutėmis.Nu buvo nerealiai fainai.Dėmesys buvo ypatingas, maisto prinešė belekiek, stalas buvo labai labai gražiai papuoštas( nei už tortą, nei už papuošimus nereikėjo mokėti).Tai palyginus su Turkija šiuo atžvilgiu, Turkijai slėptis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 27 sausio 2017 - 20:47
Papasakokit man tundrai apie a la carte restoranus. Kodėl ten reikia užsisakyti vietą? Vaikai neįleidžiami? Kaip suprantu ten reikia susimokėti?
Atsakyti

Važiuodami į Turkiją, vis taikau per savo gimtadienį.Tai visuose viešbučiuose esu gavusi į kambarį vyno butelį, vaisių nedidelę pintinė, ir kakžkuriame viešbutyje buvo kambaryje palikti balionai.Visada užsisakom a la carte restoraną tai dienai, bet ten jokio ypatingo dėmesio nei karto nejaučiau.Tortas kainuoja 25 eur( niekur negavau už dyką), tai nei karto nepirkau, nes nelabai mėgstam tongue.gifBet kai lapkritį buvom Egipte, ir išpuolė uošvienės gimtadienis, tai buvau apakusi: vakarienės metu( irgi buvom užsisakę a la carte pritemdė šviesą, įėjo gal kokie 5 padavėjai su vyriausiuoju padavėju, ar kas ten jis toks buvo, dainavo su gimtadieniu,mušė kas į bugną, kad dar kažką turėjo, įnešė tortą su žvakutėmis.Nu buvo nerealiai fainai.Dėmesys buvo ypatingas, maisto prinešė belekiek, stalas buvo labai labai gražiai papuoštas( nei už tortą, nei už papuošimus nereikėjo mokėti).Tai palyginus su Turkija šiuo atžvilgiu, Turkijai slėptis rolleyes.gif

Tikrai pritariu, kad Egiptiečiai moka stebinti savo svečius  :clap:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 27 sausio 2017 - 21:49
QUOTE(Neringiux @ 2017 01 27, 20:58)
Papasakokit man tundrai apie a la carte restoranus. Kodėl ten reikia užsisakyti vietą? Vaikai neįleidžiami? Kaip suprantu ten reikia susimokėti?

Už juos mokėti nereikia, kiek kartų priklauso , pasako viešbutyje.Dažniausiai būna už 7 dienas - 1 kartas, už 10 dienų - 2 kartai( priklauso nuo viešbučio)Viešbutyje būna keli skirtingi restoranai, pvz : turkų, italų, žuvies ir pan. Į restoraną reikia registruotis, registratūroje paklausite, pasakys, dažniausiai būna, kad šalia kur nors registratūros sėdi tam tikru laiku darbuotojas, ir registruoja.Mes registruojamės pirmą arba antrą dieną, nes gali būti, kad nebus vietos į jūsų norimą restoraną iki kelionės galo.Vaikus įleidžia.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 01 27, 21:45)
Važiuodami į Turkiją, vis taikau per savo gimtadienį.Tai visuose viešbučiuose esu gavusi į kambarį vyno butelį, vaisių nedidelę pintinė, ir kakžkuriame viešbutyje buvo kambaryje palikti balionai.Visada užsisakom  a la  carte restoraną tai dienai, bet ten jokio ypatingo dėmesio nei karto nejaučiau.Tortas kainuoja 25 eur( niekur negavau už dyką), tai nei karto nepirkau, nes nelabai mėgstam tongue.gif Bet  kai lapkritį buvom Egipte, ir išpuolė uošvienės gimtadienis, tai buvau apakusi: vakarienės metu( irgi buvom užsisakę a la carte pritemdė šviesą, įėjo gal kokie 5 padavėjai su vyriausiuoju padavėju, ar kas ten jis toks buvo, dainavo su gimtadieniu,mušė kas į bugną, kad dar kažką turėjo, įnešė tortą su žvakutėmis.Nu buvo nerealiai fainai.Dėmesys buvo ypatingas, maisto prinešė belekiek, stalas buvo labai labai gražiai papuoštas( nei už tortą, nei už papuošimus nereikėjo mokėti).Tai palyginus su Turkija šiuo atžvilgiu, Turkijai slėptis rolleyes.gif

O mes Egipte nieko net panašaus nepatyrėm, nors ir reception pasakem, ir jubiliejus gražus buvo. 40. Ryte tortuka i kambarį berniukas atnešė ir viskas. Daugiau iš viešbučio jokio dėmesio absol. Viešbutis ne ekonominis...

Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2017 01 27, 12:49)
Cha, o aš žiūriu ir nesuprantu, kokiu būdu skaitytojai iš supermamų ateina, gi niekam nieko nesakiau smile.gif O čia Jerda, pasirodo, mane reklamuoja biggrin.gif

Na negalėjau nepasidalinti, juk tai taip smagu ;) Tik va naujokams, nežinojau kaip tave pristatyti 4u.gif Kaip puikią žurnalistę- tokių turime ir daugiau, kaip kelis sezonus dirbusią gide Turkijoje- oi kiek gidu dirbusiųjų yra, kaip pamišusią dėl Turkijos- nagi vien šioje temoje gal bent 50% tokių bigsmile.gif O tu ekskliuzyvinė, velnių pririjusių gausybė, bet drąsių kurios tai ir taip papasakotų vienetai.
Kai Nomeda Marčėnaitė savo televizinės karjeros pradžioje sakė kad niekada su manikiūru jos neišvysime, juk ji keramikė ir tai nesuderinama. Po šių žodžių nepraėjo nė pusmetis ir... manikiūras visada ir koks dailus smile.gif Kai Vilija Matačiūnaitė apie aukštakulnius sakė -niekada gyvenime, bet ...
O Makalius labai priešiškai apie atostogas musulmoniškose šalyse atsiliepė kai yra puikioji Europa, daugiau nė kojos ten kelti nesiruošė. Bet ne tik dar kartą ir koją įkėlė, bet ir oi kaip išgyrė atostogas Sal Hašiše(Egipte) bet ir kitiems labai rekomenduoja biggrin.gif
Bet visa tai niekis palyginus su Smurkos pažadais "Daugiau niekada" biggrin.gif Raftingas be draudimo ir pažadas "daugiau niekada", tik žmogaus atmintis toks trumpalaikis dalykas ir... cituoju iš jos vieno aprašymo
"Naktį tamsoje eidama iš tualeto nepastebėjau laiptelio ir išsisukau koją. Kitą dieną man skambina vienas hospitality klubo narys ir kviečia arbatos. Negaliu, sakau, susižeidžiau koją, ištino, į batą nebeįkišu, į ligoninę nevažiuosiu, nes neturiu draudimo, be to, skrydis namo jau rytoj, Lietuvoj gydytojus aplankysiu." Ir be abejo vėl tas pažadas "Tąsyk buvau nepasirūpinusi sveikatos draudimu (paskutinį kartą taip neapdairiai pasielgiau), tad įvyko kiaulystės dėsnis."
O šią vasarą trims mėnesiams į Turkiją išlėkė, ir dalinosi savo įspūdžiais, o kaip aš jų laukiau, lyg pati nors kelioms minutėms į turkinį rėžimą įsijungdavau. O čia vienas iš tų įspūdžių:
" Prieš miegą dar nusprendžiau palįsti po dušu. Paslydau ir griuvau aukštielninka. Jei kaire ranka nebūčiau atsirėmusi, tikriausiai taip ryte mane ir būtų radę. Skausmas nežmoniškas, o suvokimas, kad ranka tikrai lūžo, o ir aš neturiu draudimo man nakčiai garantavo dar ir galvosopį
Man kaip žmogui kuris 11 kartų pamatuos, o dvyliktą nebūtinai nukirps tokie žmonės žavi, suteikia šiek tiek drąsos kartais ne viską racionaliai daryti, bent jau per atostogas. Juk kažkaip išgyvena, išsisuka ir tie kurie ne viską nuodugniai apgalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 01 27, 22:36)
Už juos mokėti nereikia,  kiek kartų priklauso , pasako viešbutyje.Dažniausiai būna už 7 dienas  - 1 kartas, už 10 dienų  - 2 kartai( priklauso nuo viešbučio)Viešbutyje būna keli skirtingi restoranai, pvz : turkų, italų, žuvies ir pan. Į restoraną reikia registruotis, registratūroje paklausite, pasakys, dažniausiai būna, kad šalia kur nors registratūros sėdi tam tikru laiku darbuotojas, ir registruoja.Mes registruojamės pirmą arba antrą dieną, nes  gali būti, kad nebus vietos į jūsų norimą restoraną iki kelionės galo.Vaikus įleidžia.

Kai kuriuose viešbučiuose reikia mokėti už a la carte simbolišką mokestį arba už kambarį arba už asmenį, pvz Utopia viešbutyje tikrai yra mokestis (nepamenu tik kokia suma). Dėl vaikų taip pat, kai kurie viešbučiai įleidžia, kai kurie įleidžia tik nuo tam tikro amžiaus vaikus.

Beje, sezono pradžioje/pabaigoje dažnai a la carte dar būna uždaryti arba atidaryti ne visi ax.gif

Na kaip visuomet registratūros ar gido užklausti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 01 28, 12:00)

Jo, skaičiau ir aš vakar, tik ne nuo to galo biggrin.gif
Bet tai kokio drąsumo moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ummpse @ 2017 01 28, 12:29)
Kai kuriuose viešbučiuose reikia mokėti už a la carte simbolišką mokestį arba už kambarį arba už asmenį, pvz Utopia viešbutyje tikrai yra mokestis (nepamenu tik kokia suma). Dėl vaikų taip pat, kai kurie viešbučiai įleidžia, kai kurie įleidžia tik nuo tam tikro amžiaus vaikus.

Beje, sezono pradžioje/pabaigoje dažnai a la carte dar būna uždaryti arba atidaryti ne visi  ax.gif

Na kaip visuomet registratūros ar gido užklausti reikia  4u.gif

Nu nei karto nesam mokėję už a la carte blink.gif matyt nepapuolėm į tokį viešbutį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 01 27, 12:46)
O per atostogas viesbutyje dukros ispuola gimtadienis wub.gif  , ydomu ar pasveikins ja kaip nors?

Ar buvo kam kas kai gimtadienio tikra diena atostogavot?

Kaip tik atostogavome Turkijoje per sunaus 10 gimtadieni.Viesbucio liftuose buvo tv kuriuose visa diena buvo sveikinimas ir vardas pavarde.Taip pat kambaryje radom pyragaiciu ir atvirute biggrin.gif
Atsakyti

Man deja tikriausiai neiseis nieko ispesti is viesbucio, nes mano jubiliejus bus atidetas 22 dienom ax.gifdel didelio sventeju skaiciaus ir interesu derinimo, skrisim veliau ne per pacia svente unsure.gif Kazin ar ka galima gauti, kai jau svente praejusi biggrin.gif

Bet ar malonu sulaukti "ispesto" pasveikinimo is viesbucio? Jums tai ant tiek svarbu? Tas butelis vyno su vaisias?

Keista tiketis pasveikinimo, kai vesesit jau po  gimtadienio. Nes tokiu atveju tada galima tiketis pasveikinimo visada... Net jei gimtadienis buvo pries buse metu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 sausio 2017 - 13:51