QUOTE(Smurka @ 2017 01 27, 12:49)
Cha, o aš žiūriu ir nesuprantu, kokiu būdu skaitytojai iš supermamų ateina, gi niekam nieko nesakiau
O čia Jerda, pasirodo, mane reklamuoja
Na negalėjau nepasidalinti, juk tai taip smagu ;) Tik va naujokams, nežinojau kaip tave pristatyti
Kaip puikią žurnalistę- tokių turime ir daugiau, kaip kelis sezonus dirbusią gide Turkijoje- oi kiek gidu dirbusiųjų yra, kaip pamišusią dėl Turkijos- nagi vien šioje temoje gal bent 50% tokių
O tu ekskliuzyvinė, velnių pririjusių gausybė, bet drąsių kurios tai ir taip papasakotų vienetai.
Kai Nomeda Marčėnaitė savo televizinės karjeros pradžioje sakė kad niekada su manikiūru jos neišvysime, juk ji keramikė ir tai nesuderinama. Po šių žodžių nepraėjo nė pusmetis ir... manikiūras visada ir koks dailus
Kai Vilija Matačiūnaitė apie aukštakulnius sakė -niekada gyvenime, bet ...
O Makalius labai priešiškai apie atostogas musulmoniškose šalyse atsiliepė kai yra puikioji Europa, daugiau nė kojos ten kelti nesiruošė. Bet ne tik dar kartą ir koją įkėlė, bet ir oi kaip išgyrė atostogas Sal Hašiše(Egipte) bet ir kitiems labai rekomenduoja
Bet visa tai niekis palyginus su Smurkos pažadais "Daugiau niekada"
Raftingas be draudimo ir pažadas "daugiau niekada", tik žmogaus atmintis toks trumpalaikis dalykas ir... cituoju iš jos vieno aprašymo
"Naktį tamsoje eidama iš tualeto nepastebėjau laiptelio ir išsisukau koją. Kitą dieną man skambina vienas hospitality klubo narys ir kviečia arbatos. Negaliu, sakau, susižeidžiau koją, ištino, į batą nebeįkišu, į ligoninę nevažiuosiu, nes neturiu draudimo, be to, skrydis namo jau rytoj, Lietuvoj gydytojus aplankysiu." Ir be abejo vėl tas pažadas "Tąsyk buvau nepasirūpinusi sveikatos draudimu (
paskutinį kartą taip neapdairiai pasielgiau), tad įvyko kiaulystės dėsnis."
O šią vasarą trims mėnesiams į Turkiją išlėkė, ir dalinosi savo įspūdžiais, o kaip aš jų laukiau, lyg pati nors kelioms minutėms į turkinį rėžimą įsijungdavau. O čia vienas iš tų įspūdžių:
" Prieš miegą dar nusprendžiau palįsti po dušu. Paslydau ir griuvau aukštielninka. Jei kaire ranka nebūčiau atsirėmusi, tikriausiai taip ryte mane ir būtų radę. Skausmas nežmoniškas, o suvokimas, kad ranka tikrai lūžo,
o ir aš neturiu draudimo man nakčiai garantavo dar ir galvosopį
Man kaip žmogui kuris 11 kartų pamatuos, o dvyliktą nebūtinai nukirps tokie žmonės žavi, suteikia šiek tiek drąsos kartais ne viską racionaliai daryti, bent jau per atostogas. Juk kažkaip išgyvena, išsisuka ir tie kurie ne viską nuodugniai apgalvoja