vaučeris tai lapas kuri jus paduosite atvykus i viesbuti. Ten nurodyta nakvyniu skaicius,maitinimo tipas, asmenu skaicius ir uzsakytas kambario tipas
mums viešbučio darbuotoja sakė, kad receptione reikėjo pasakyti apie progą ar pan. Mes neturėjom jokių sukakčių, bet atostogavom dviese, tad sakė būtumėt gavę į kambarį vaišių
Ar atostogaujate liepą, rugpjūtį? ar dėl karščio geriau nesirinkti šių mėnesių?
Kaip mergaitės anksčiau minėjo, priklauso nuo viešbučio
Bet ačiū šiai temai, niekada nebūčiau sugalvojus pasisakyti apie progą
Labai informatyvu ir džiugu, kad senbuvės mielai atsako "žalioms" ir pasidalina savo patirtimi, ačiū
Ar buvo kam kas kai gimtadienio tikra diena atostogavot?
Pernai tecio gimtadienis buvo, tai atnese (nieko neuzsiminus apie gimtadieni) buteli vyno, taures ir saldainiu dezute
O per atostogas viesbutyje dukros ispuola gimtadienis , ydomu ar pasveikins ja kaip nors? Ar buvo kam kas kai gimtadienio tikra diena atostogavot?
Praeitais metais Gimtadieni Turkijoj svenciau. Gavau i kambari vyno buteli ir vaisiu. Viskas graziai supakuota. Sakyti nieko nereikejo. Seka jie ten registraturoj viska Bet gal ne visose viesbuciuose.
Siais metais irgi Jubilieju Turkijoj svesiu
Bet ačiū šiai temai, niekada nebūčiau sugalvojus pasisakyti apie progą
Labai informatyvu ir džiugu, kad senbuvės mielai atsako "žalioms" ir pasidalina savo patirtimi, ačiū
Bet galima ir atvykus registruojantis paminėti šį faktą. Kaip ir sakiau- nesikuklinti kartais...
Mes irgi kelionės datą rinkomės būtent dėl dukros 10-tojo gimtadienio. Aš būtinai nusivešiu žvakučių, ledo fontanų, vaikiško šampano. Jei viešbutis duos tortą- puiku, jei neduos, pirksiu vietoje.
Egipte vyro gimtadienio proga tai ryte tortą į kambarį atnešė. Turėjau savo šampano, žvakučių...
Turkijoje pernai regėjom, kaip jubiljatė buvo pasveikinta Gala vakarienės metu, daug balionų, dėmesio ir tikrai buvo super. Bet čia vėlgi- VISKAS priklauso nuo viešbučio tradicijų...
Oi kartais kiek velnių pririjusi ta motera, bet kaip smagu visa tai skaityti
Šitas gal aktualiausias čia esančioms http://jpsmurka.blog...-klausimus.html Nors man tai kiti daug smagesni
Cha, o aš žiūriu ir nesuprantu, kokiu būdu skaitytojai iš supermamų ateina, gi niekam nieko nesakiau O čia Jerda, pasirodo, mane reklamuoja
Na apie liepos orus as galiu teigiamai atsiliepti. Mes buvo 2015 liepos men 10 iki 17 dienos, tai kasdien temperatura buvo 33 ir paskutinem dienom pradejo kilti iki 34 ir 35 laipsniu, bet buvo vejelis toks lengvas ir viena diena iki pietu buvo apniuke ir palynojo Man labai patiko toks oras, asmegstu siluma Mes buvo su 4-mete dukra, tai jai nemaise karstis.
Drayge buvo rugpjucio antroje puseje, tai sake kaaarsta labai labai
Mano gimtadienis taip pat išpuolė būnant Egipte. Atėjus vakarienės radome mums paruoštą stalą, taip gražiai jis buvo papuoštas Pradėjus valgyti, staiga užgeso šviesos ir pasigirdo būgnų garsai, ir įžengė visas burelis egiptiskai pasipuosęs personalas su dainomis, visi sveciai buvo pakelti nuo stalų, pasoko rateliu, sudainavo Happy birthday man ir vakarieniavome toliau labai labai smagu buvo patirti tokį nuotykį