QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 17:57)
Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau
jau nervas ima, bet gal dėl tų prastų metų be rusų
O gal ieškoti kokio kito viešbučio ir arčiau oro uosto, pasimetus aš
Nereikia pasitikėti 100 proc kitų nuomone. Kai vykome į Egiptą, prisiskaičiau vien gerų atsiliepimų, o kai pati pamačiau- teko šiek tiek nusivilti. Kaip sakoma- nedėk lūkesčių- tai ir neteks nusivilti. Tos nuomonės būna labai įdomios- pvz: viešbutyje pietų metu 5 karšti ir kažkam "nėra ko valgyti, nes TIK 5 karšti patiekalai pietums"
Tipo jau LT valgome pietus iš 8 karštų??
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 20:34)
Sealight resort hotel
Papildyta:
Ačiū, paguodėt šiek tiek
Skaičiau, prasti atsiliepimai, nes viešbutis buvo pustuštis, tai matomai taupė ir pagailėjo maisto įvairesnio, gal šiemet pasitaisys
Vyras sakė nieko neieškok, nekeičiam, bus gerai
Klausimas dėl vandens batų, kas tas yra, ar kaip tai atrodo? Nesu tikra dėl paplūdimio, kad nebūtų akmenuota.
Tik paminėsiu, kad žiemą rasti gerus vandens batus Vilniuje- misija neįmanoma... Gruodį ieškojau. Tai pasirodo tik vieninteliam pigu.lt yra, nors prieš tai gaišau laiką po senukus, ermitažą, batų kalną ir dar kt. Na , o jei palauksit gegužės mėn- rasit daug ir visur.
QUOTE(Zylute1 @ 2017 01 26, 21:13)
Keliautojos.
paprotinkit. šiemet mūsų santuokos jubiliejus. Bet jis sukako sausio mėnesį. O sau pasidovanojome kelionę liepa. Ar informave viešbutį apie 2017 metuose esančią sukaktį gautume kazkokia dovanelę (vyno į kambarį argeliu ar kazka kita)?....
Priklauso nuo viešbučio. Klauskite kelionių agentės, tegul užklausia viešbučio...
QUOTE(Neringiux @ 2017 01 26, 21:25)
https://www.varle.lt...x--1796334.html
Va, įmečiau nuorodą vandens batų. Su jais ir baseine galima plaukioti,nepaslįsit eidami. Mes Vishy akvaparke su jais
varinėjam.
Klausiu vyro kada pirksim lagaminą kelionei. O jis man:-
Jei dabar nupirksiu, tai ir daiktus iškart susidėsi.
Aš kaip Elizieja visa paskendusi mintyse apie kelionę. Jau kremus nuo saulės ir po saulės užsisakiau.
Vaikų drabužius pražiūrėjau. Vyrui naujus šortus nupirkau.
Vyras sako,kad kai ateis laikas skristi, jau nebenorėsim į Turkiją...
Peržiūrėjau atsiliepimus, nuotraukas. Prieš akis jau matau tą viešbutį,o dukra jau įsivaizduoja kaip valgo vaisius, ledus.
O aš nieko nedarau, nes dar visi 4 mėn. Čia tik plepu apie Turkiją ir kolkas to užtenka. Kažkaip man gyvenime taip pasitaiko, kad kai labai ruošiesi, kalbi daug, "skleidi žinią", tai bac ir neįvyksta. Tai aš tyliai kol kas širdy džiaugiuosi. O ir vasaros prekių nelabai yra, tad apsipirksiu prieš kelionę.
Dabar labiau suku galvą, kur čia dar vasario mėn nuvykti pasilepinti. Druskininkus ar į Birštoną...
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 22:33)
Nenoriu prisipirkti, reikia ar nereikia, tai klausimas ar suaugusiems tų batų reikia, vaikams tai imsiu
Na, jei papludimys akmenuotas- tai reikia visiems. Paprastos šliurės per pirštą maudantis jūroje smunka. Aš nupirkau visai šeimai ir naudojame ne tik Turkijoje...
Gi daug vietos neužima spintoje... į vieną batų dėžę sutelpa 4 asmenų.
QUOTE(Jerda @ 2017 01 26, 23:52)
Ir pigiau, ir saugiau- pati juk savo rankinio bagažo netikrinsi ar jis moka skraidyti. Kartais pažiūrėjus kaip iškraunamas bagažas tokia mintis kyla
registruojamo bagažo svorį griežtai žiūri, o rankinį prieš duty free ir negriežtai.
Tik reikia dar pasiaiškinti, kiek galima duty free nusipirkus 1 asmeniui į lėktuvą neštis. Aš pernai iš Antalijos oro uosto kai įsigazavau pirkti: litrinį Bailys, Pina Colada, dar kąžką ten... Vyras sako, tu įsitikinusi, kad gali 3 litrus alkoholio kaip vienas asmuo neštis į lėktuvą??
Nebuvo laiko aiškintis, pasidalinom ir tiek, bet šiaip įdomu kiek litrų 1 asmeniui iš duty free galima įsinešti į lėktuvą. Visgi manau yra kažkoks limitas.