Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Feniksas45 @ 2017 01 26, 20:04)
na, mums pasisekė gyvent tam Saphir 4 ir niekas neperkėlė, dar po mūsų atvykę poilsiavo ten, tačiau jau kalbų buvo, kad uždarys ale remontui.... Tikrai labai džiaugiamės, kad mažai poilsiaujančių, tas kas buvo anksčiau buvę ir sakė, jog patenkinti sumažėjusiais srautais. Praktiškai vien lietuviai ir tebuvo   biggrin.gif . Labiausiai tai nepatiko įkyrūs hamamo ir įv. masažų siūlytojai  ax.gif Beje, mūsų kelionių agentūrų ekskursijom turėkit eurų, nes antraip neišvengiami nuostoliai, nesigundykit pasiūlymu aplankyt Pamukalę ir Hierapolį, nes jie tiesiog pertoli nutolę nuo Alanijos(Konaklio)  ir praleist karštyje visą dieną kelionėje vargas ir prarasta poilsio  diena  mirksiukas.gif O jei vykstat, tai pusryčių dėžutę susirinkit patys iš vakaro, nes liksit nemaloniai nustebinti atsidarę viešbučio paruoštą lauknešėlį  blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 26 sausio 2017 - 18:27

Aš jau žinau save, bėgsiu ten, bėgsiu kitur, šauksiu ant vyro biggrin.gifviską norėsis pirmą dieną pamatyti išsiaiškinti, aišku paskui iš viso nusivarysiu nuo kojų biggrin.gifnu bet kaip suvaldyti tą norą viską pamatyti kuo greičiau wub.gif

Mes ne pirma karta keliaujam, bet as kiekviena karta, atvykus, noriu begti laukais palaidais plaukais😂Visur ir visko noriu. Ir kuo greiciau, tuo geriau. Gerai, kad mano vyras ramesnis, tai pristabdo mane.

Atsakyti
Naujasis Smurkos blogas. http://jpsmurka.blogspot.lt/
Oi kartais kiek velnių pririjusi ta motera, bet kaip smagu visa tai skaityti bigsmile.gif

Šitas gal aktualiausias čia esančioms http://jpsmurka.blog...-klausimus.html Nors man tai kiti daug smagesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 26 sausio 2017 - 19:23
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 26, 17:14)
O kuris jūsų?

Sealight resort hotel 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2017 01 26, 18:25)
Šiaip tai fainas jūsų išsirinktas viešbutis.Mes norėjom į jį,bet atbaidė,kad jūra ne prie pat.

Ačiū, paguodėt šiek tiek biggrin.gif
Skaičiau, prasti atsiliepimai, nes viešbutis buvo pustuštis, tai matomai taupė ir pagailėjo maisto įvairesnio, gal šiemet pasitaisys ax.gif
Vyras sakė nieko neieškok, nekeičiam, bus gerai rolleyes.gif

Klausimas dėl vandens batų, kas tas yra, ar kaip tai atrodo? Nesu tikra dėl paplūdimio, kad nebūtų akmenuota. 4u.gif
Atsakyti
Keliautojos. 4u.gif paprotinkit. rolleyes.gif šiemet mūsų santuokos jubiliejus. Bet jis sukako sausio mėnesį. O sau pasidovanojome kelionę liepa. Ar informave viešbutį apie 2017 metuose esančią sukaktį gautume kazkokia dovanelę (vyno į kambarį argeliu ar kazka kita)?.... wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 19:34)
Sealight resort hotel  4u.gif
Papildyta:

Ačiū, paguodėt šiek tiek  biggrin.gif
Skaičiau, prasti atsiliepimai, nes viešbutis buvo pustuštis, tai matomai taupė ir pagailėjo maisto įvairesnio, gal šiemet pasitaisys  ax.gif
Vyras sakė nieko neieškok, nekeičiam,  bus gerai  rolleyes.gif

Klausimas dėl vandens batų, kas tas yra, ar kaip tai atrodo? Nesu tikra dėl paplūdimio, kad nebūtų akmenuota.  4u.gif

https://www.varle.lt...x--1796334.html
Va, įmečiau nuorodą vandens batų. Su jais ir baseine galima plaukioti,nepaslįsit eidami. Mes Vishy akvaparke su jais
varinėjam.
Klausiu vyro kada pirksim lagaminą kelionei. O jis man:- Jei dabar nupirksiu, tai ir daiktus iškart susidėsi. smile.gif
Aš kaip Elizieja visa paskendusi mintyse apie kelionę. Jau kremus nuo saulės ir po saulės užsisakiau. smile.gif Vaikų drabužius pražiūrėjau. Vyrui naujus šortus nupirkau. smile.gif
Vyras sako,kad kai ateis laikas skristi, jau nebenorėsim į Turkiją...
Peržiūrėjau atsiliepimus, nuotraukas. Prieš akis jau matau tą viešbutį,o dukra jau įsivaizduoja kaip valgo vaisius, ledus. doh.gif
Atsakyti
Vat vat bigsmile.gif
Man panasiai kaip ir jums.
As apziuriu viesbuti, perskaitau atsiliepimus, galvoju kaip ten ir kas bus.
Ir vis svajoju.
O tas laukimas toks nekantrus, bet kartu ir malonus.
Kartais net nemalonumai darbe neatrodo tokie baisus, kai zinau jog laukia puikios atostogos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 01 26, 20:25)
https://www.varle.lt...x--1796334.html
Va, įmečiau nuorodą vandens batų. Su jais ir baseine galima plaukioti,nepaslįsit eidami. Mes Vishy akvaparke su jais
varinėjam.

Nenoriu prisipirkti, reikia ar nereikia, tai klausimas ar suaugusiems tų batų reikia, vaikams tai imsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 26, 09:36)
Iš 6 metų??  ax.gif  Na mums ne viena gidė tai pabrėžė, matyt trukmę nustato pagal bandomą išvežti kiekį..  bigsmile.gif  akmenukus gal tik atima ir paleidžia... o su vėžliais jau rimčiau. Na bet, mano draugė iš Egipto net koncervuotą kobrą butelyje parsivežė, nors irgi sakoma, kad girežtai negalima tokių dalykų. 
Mes tai nerizikuojam, nevežam tų jų florų ar  faunų... ax.gif  Tegul turi sau...
Aš irgi... bigsmile.gif  Sakau- kad leistų kas pagyventi AI, tol kol juodai juodai nusibos..Gal praeitų meilė Turkijai... biggrin.gif

Juokiausi is 6 metu all inclusive :DDDD
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 21:33)
Nenoriu prisipirkti, reikia ar nereikia, tai klausimas ar suaugusiems tų batų reikia, vaikams tai imsiu  4u.gif

Čia jau reikia klausti buvusiųjų Turkijoje. Bent mes tai vešimės visi. A tai įdurs koks gyvis jūroj į pėdą ar paslysim, geriau jau apsidrausim. Aš apskritai nemėgstu vaikščioti akmenimis, mano pėdos labai jautrios.
Atsakyti
Nenoriu prisipirkti, reikia ar nereikia, tai klausimas ar suaugusiems tų batų reikia, vaikams tai imsiu  4u.gif

Vaikams gal ir reikia, bet mes niekada sau ju neemem. Visada su slepetemis apsieidavom smile.gif
Atsakyti

O tu pasižiūrėki viešbučio papludimio nuotraukas, ir matysi koks jis, reikia, ar nereikia. Beje visko Turkijoje yra pirkti, prireiks-nusipirksit.
Atsakyti