Kam aktualu, neblogų kainų yra į šį https://www.tripadvi...nean_Coast.html
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 10:31)
Aš jau žinau save, bėgsiu ten, bėgsiu kitur, šauksiu ant vyro viską norėsis pirmą dieną pamatyti išsiaiškinti, aišku paskui iš viso nusivarysiu nuo kojų nu bet kaip suvaldyti tą norą viską pamatyti kuo greičiau
nuoširdi šypsena papuošė mano veidą, perskaičius jūsų šį postą . Jau taip ir matau, kaip nekantraujat ir spirgat visa
QUOTE(adrytės mama @ 2017 01 26, 14:40)
nuoširdi šypsena papuošė mano veidą, perskaičius jūsų šį postą . Jau taip ir matau, kaip nekantraujat ir spirgat visa
Taip, žiauriai nekantrauju, tai lyg gaivaus oro gurkšnis, kuriuo dabar gyvenu, planuojuosi, ieškau šortų ir t.t. Atsikeliu ir einu gulti su ta mintimi, vis nuotraukas viešbučio pavartau ir vis laukiu, kad kas dar ką gero šioj temoj parašys.
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 14:53)
Taip, žiauriai nekantrauju, tai lyg gaivaus oro gurkšnis, kuriuo dabar gyvenu, planuojuosi, ieškau šortų ir t.t. Atsikeliu ir einu gulti su ta mintimi, vis nuotraukas viešbučio pavartau ir vis laukiu, kad kas dar ką gero šioj temoj parašys.
Aš pirmą kartą kai skridau,tai lagaminus buvau pradėjus kovo mėnesį krauti ,nors keliavom gegužę
Užtai dabar jau vis ne per dieną susimetu
Aš nieko nekrausiu, pirksiu vietoj waikiki 700m nuo viešbučio, jau su google streetview aplankiau
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 14:53)
Pazistamas jausmas ,
o svarbiausia tos keliones kaip narkotikas, karta paragaves negali sustoti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 12:59)
O kuriuo metu ir per ka? nes nelabai randu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 13:59)
Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau jau nervas ima, bet gal dėl tų prastų metų be rusų
O gal ieškoti kokio kito viešbučio ir arčiau oro uosto, pasimetus aš
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 16:57)
Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau jau nervas ima, bet gal dėl tų prastų metų be rusų
O kuris jūsų?
Nesijaudinkit, visada būna blogų atsiliepimų net apie aukščiausios klasės viešbučius. Aš apie saviškį irgi prisiskaičiau negerų atsiliepimų...
QUOTE(Vaka @ 2017 01 26, 09:39)
tai Jūs gyvenot 4* ar perkėlė į 5*. Aš noriu į 4*
na, mums pasisekė gyvent ir niekas neperkėlė, dar po mūsų atvykę poilsiavo ten, tačiau jau kalbų buvo, kad uždarys ale remontui.... Tikrai labai džiaugiamės, kad mažai poilsiaujančių, tas kas buvo anksčiau buvę ir sakė, jog patenkinti sumažėjusiais srautais. Praktiškai vien lietuviai ir tebuvo . Labiausiai tai nepatiko įkyrūs hamamo ir įv. masažų siūlytojai
Šiaip tai fainas jūsų išsirinktas viešbutis.Mes norėjom į jį,bet atbaidė,kad jūra ne prie pat.