Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Kam aktualu, neblogų kainų yra į šį https://www.tripadvi...nean_Coast.html
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 10:31)
Aš jau žinau save, bėgsiu ten, bėgsiu kitur, šauksiu ant vyro biggrin.gif viską norėsis pirmą dieną pamatyti išsiaiškinti, aišku paskui iš viso nusivarysiu nuo kojų  biggrin.gif nu bet kaip suvaldyti tą norą viską pamatyti kuo greičiau  wub.gif

biggrin.gif nuoširdi šypsena papuošė mano veidą, perskaičius jūsų šį postą biggrin.gif . Jau taip ir matau, kaip nekantraujat ir spirgat visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 01 26, 14:40)
biggrin.gif  nuoširdi šypsena papuošė mano veidą, perskaičius jūsų šį postą  biggrin.gif . Jau taip ir matau, kaip nekantraujat ir spirgat visa  biggrin.gif

Taip, žiauriai nekantrauju, tai lyg gaivaus oro gurkšnis, kuriuo dabar gyvenu, planuojuosi, ieškau šortų ir t.t. biggrin.gif Atsikeliu ir einu gulti su ta mintimi, vis nuotraukas viešbučio pavartau ir vis laukiu, kad kas dar ką gero šioj temoj parašys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 14:53)
Taip, žiauriai nekantrauju, tai lyg gaivaus oro gurkšnis, kuriuo dabar gyvenu, planuojuosi, ieškau šortų ir t.t.  biggrin.gif Atsikeliu ir einu gulti su ta mintimi, vis nuotraukas viešbučio pavartau ir vis laukiu, kad kas dar ką gero šioj temoj parašys.  ax.gif

Aš pirmą kartą kai skridau,tai lagaminus buvau pradėjus kovo mėnesį krauti hihihi.gif ,nors keliavom gegužę biggrin.gif
Užtai dabar jau vis ne per dieną susimetu ax.gif
Atsakyti
Aš nieko nekrausiu, pirksiu vietoj biggrin.gif waikiki 700m nuo viešbučio, jau su google streetview aplankiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 14:53)
Taip, žiauriai nekantrauju, tai lyg gaivaus oro gurkšnis, kuriuo dabar gyvenu, planuojuosi, ieškau šortų ir t.t.  biggrin.gif Atsikeliu ir einu gulti su ta mintimi, vis nuotraukas viešbučio pavartau ir vis laukiu, kad kas dar ką gero šioj temoj parašys.  ax.gif

Pazistamas jausmas wub.gif ,

o svarbiausia tos keliones kaip narkotikas, karta paragaves negali sustoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 12:59)

O kuriuo metu ir per ka? 4u.gif nes nelabai randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 13:59)

Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau blink.gif jau nervas ima, bet gal dėl tų prastų metų be rusų unsure.gif
O gal ieškoti kokio kito viešbučio ir arčiau oro uosto, pasimetus aš blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 26, 16:57)
Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau  blink.gif jau nervas ima,  bet gal dėl tų prastų metų be rusų  unsure.gif
O gal ieškoti kokio kito viešbučio ir arčiau oro uosto, pasimetus aš  blink.gif

O kuris jūsų?
Atsakyti
Pasiskaičiau šiame psl apie mūsų viešbutį, nu kokie ne kokie atsiliepimai, rašoma kad biznio klasės, o aš matai norėjau kažko geriau  blink.gif jau nervas ima,  bet gal dėl tų prastų metų be rusų  unsure.gif

Nesijaudinkit, visada būna blogų atsiliepimų net apie aukščiausios klasės viešbučius. Aš apie saviškį irgi prisiskaičiau negerų atsiliepimų...
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 01 26, 09:39)
tai Jūs gyvenot 4* ar perkėlė į 5*. Aš noriu į 4*  biggrin.gif

na, mums pasisekė gyvent ir niekas neperkėlė, dar po mūsų atvykę poilsiavo ten, tačiau jau kalbų buvo, kad uždarys ale remontui.... Tikrai labai džiaugiamės, kad mažai poilsiaujančių, tas kas buvo anksčiau buvę ir sakė, jog patenkinti sumažėjusiais srautais. Praktiškai vien lietuviai ir tebuvo biggrin.gif . Labiausiai tai nepatiko įkyrūs hamamo ir įv. masažų siūlytojai ax.gif
Atsakyti

Šiaip tai fainas jūsų išsirinktas viešbutis.Mes norėjom į jį,bet atbaidė,kad jūra ne prie pat.
Atsakyti