Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ataka26 @ 2017 01 26, 09:38)
Bet aš kažkaip nesureikšminu. Įžengus į oro uostą įjungiu atostogų rėžimą ir atjungiu smegenis.

drinks_cheers.gif jei ne iš vakaro į Vilnių važiuojam,tai naktį ,važiuojant vaikai pamiega,paskui skrydžio metu visi pasnaudžiam. Niekada atvykę į viešbutį nėjome pamiegoti.
Žinoma,pirmos dienos pabaigoj krentam,kaip lapai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 26, 07:49)
drinks_cheers.gif  jei ne iš vakaro į Vilnių važiuojam,tai naktį ,važiuojant  vaikai pamiega,paskui skrydžio metu visi pasnaudžiam. Niekada atvykę į viešbutį nėjome pamiegoti.
Žinoma,pirmos dienos pabaigoj krentam,kaip lapai lotuliukas.gif

mes ir niekada neinam miegoti, per skrydį nusnaudžiam . Man visada įdomu teritoriją iškart apeiti, apžiūrėti kas kur biggrin.gif kokie kokteiliukai ir kava lotuliukas.gif baseinas ir jūra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 01 26, 10:04)
mes ir niekada neinam miegoti, per skrydį nusnaudžiam . Man visada įdomu teritoriją iškart apeiti, apžiūrėti kas kur biggrin.gif  kokie kokteiliukai ir kava  lotuliukas.gif baseinas ir jūra biggrin.gif

labai smagu tokius atvykusius stebeti, ateina su rankinukais, dzinsais, apeina, apziuri smile.gif o pats guli ant gulto su baileys kokteiliuku rankoj ir galvoji - ech kazkam viskas tik prasideda, o tau jau i pabaigą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 26, 08:11)
labai smagu tokius atvykusius stebeti, ateina su rankinukais, dzinsais, apeina, apziuri smile.gif o pats guli ant gulto su baileys kokteiliuku rankoj ir galvoji - ech kazkam viskas tik prasideda, o tau jau i pabaigą smile.gif

ir kiekvieną dieną taip galima pamatyti naujokus biggrin.gif bet labiausiai pastebimi jie valgymo metu su pilnom pilnom lėkštėm maisto ir desertų. Trečioje dienoje porcijos sunormalėja , nes jau -inau kas valgoma kas nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 26, 10:11)

Oi neeee:) mes su maudomukais jau einam lotuliukas.gif
Bet aš tokius "sūrius" taip pat iškarto pamatau hihihi.gif
Atsakyti
Taip, pernai ir mes tokiu metu išskridom/parskridom.

Bet pažįstamai agentė "sugeneravo" atskridimą ryte, o išskridimą vakare.
Man tai super toks variantas, ir naktis normaliai pamiegota ir dar gerą pusdienį turi, bet yra kaip yra. Bus gerai paskridimas namo ir dieną, vakare galima lagaminus iškraustyt, išsiskalbti, normaliaia savo lovoje išsimiegoti ir kitą rytą jau darbe nepavargusiai sėdėti. 4u.gif
Papildyta:
Bet ir mes kažkada tokie "naujokai" buvom... ax.gif bigsmile.gif

Nors mum dėl apgyvendinimo visad pasiseka, įkelia gan greit, tai numetam kambaryje "čemodanus", greit į maudymkę šokam, pleženkes ir pirmyn į baseiną... Pernai belėkdami net vandens batus pamiršom, tai akmenuotame pajūryje kaip gandrai vaikščiojom, nes duria... biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau žinau save, bėgsiu ten, bėgsiu kitur, šauksiu ant vyro biggrin.gif viską norėsis pirmą dieną pamatyti išsiaiškinti, aišku paskui iš viso nusivarysiu nuo kojų biggrin.gif nu bet kaip suvaldyti tą norą viską pamatyti kuo greičiau wub.gif
Atsakyti
elizieja, labai paprastai, palieki vyrą su vaiku vaikų baseiniuke ir apeini ramiai visą teritoriją, info stendus nusifotografuoji. (po to gulėdama ant gulto peržvelgsi informaciją užfiksuota nuotraukoje). Svarbiausia nepanikuoti, ir nepulti stačia galva, visko užteks, viską pamatysi, o kad ir kokį vakarinio šou pasirodymą praleisit- ne bėda. Mes irgi pirmą kartą būdami gal tik nuo trečios dienos perpratom visą dienotvarkę....
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 26, 09:36)

Aš irgi... bigsmile.gif  Sakau- kad leistų kas pagyventi AI, tol kol juodai juodai nusibos..Gal praeitų meilė Turkijai... biggrin.gif

Ir vaikų būrį galėčiau uzaugint tomis sąlygomis...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 26, 10:42)
elizieja, labai paprastai, palieki vyrą su vaiku vaikų baseiniuke  ir apeini ramiai visą teritoriją, info stendus nusifotografuoji.  (po to gulėdama ant gulto peržvelgsi informaciją užfiksuota nuotraukoje).  Svarbiausia nepanikuoti, ir nepulti stačia galva, visko užteks, viską pamatysi, o kad ir kokį vakarinio šou pasirodymą praleisit- ne bėda. Mes irgi pirmą kartą būdami gal tik nuo trečios dienos perpratom visą dienotvarkę....

Vaikus palieku tėčiui, o jie abu šaukia - noriu mamytės biggrin.gif nors jei baseinas ir visa kita, gal kitaip jiems šviesis bigsmile.gif
aš net nemaniau, kad kažkokie stendai su info yra, ačiū už paprotinimą, taip reiks ir daryti - nusifotkinti 4u.gif
Bandysiu su savim susitarti ir mažiau stresuoti, kaip kažkas rašė, baileys į rankas ir pasėdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 25, 18:18)
pasirodė mažai pramogų vaikams, tuo metu buvo daug prastų atsiliepimų apie maistą (tipo vieni troškiniai), jūra akmenuota ir staiga gilėjanti. Be to kai pasiūlė super duper viešbutį 200 pigiau nei safyras, tai jau nebeliko visiškai dvejonių smile.gif

Aciu Jums ir visoms kitoms merginoms uz nuomones 4u.gif
Na, labai tikiuosi mum patiks sis viesbutis, pries 4 metus buvome Long Beach tai palyginsim bigsmile.gif Juolab dabar keliausim su 2 vaikais, maziausiam bus tuo metu 1.1 m, na tikiuosi istvers kelione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2017 01 26, 11:46)
maziausiam bus tuo metu 1.1 m, na tikiuosi istvers kelione smile.gif

aisku istvers...isidekit uzkandziu, kokia nauja knygute su paveiksliukais ir aisku labiausiai gelbejants reikalas telefonas/plansete biggrin.gif
Atsakyti