Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(dloj @ 2017 01 25, 22:10)
Teisingai, kiekvienam savo. Užsisakius kelionę aš pamačiau, kad skirtingi laikai skirtingom dienom. Galvojau, ot žiopla nepažiūrėjau geresnio varianto, bet dėliojau dėliojau ir nieko nesigavo...
O dažniausiai paskutinę dieną aš jau namų pasiilgus būnu, tai pavydo nebūna smile.gif

Vat ko ko, namo grįžt niekad nenoriu... Galėčiau nuolat su AI gyvent...
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 25, 21:53)
Man tai nuo tų laikų plaukai šiaušiasi, mūsų skrydis atgal 9.30val, jei reikia būti prieš 3val, tai oro uoste turėtų atvežti 6.30val, kadangi gyvensime už 200km, o per viešbučius važiuos tai dar 4val, taip išeina mus paims 2.30val,  va kokia 7naktis  blink.gif aišku prieš rezervuojant aš nė kiek supratimo apie nieką neturėjau smile.gif tik dabar apie viską bendrą vaizdą susidariau smile.gif  kita vertus, vaikai miegos, gal nepyks kada jau kada  biggrin.gif

juokingiausia kad uz ta nakti sumoki ir viesbuciui ir nieko negauni, nors realiai taip norisi isnaudoti tas kelias dienas turkijoje. cia kaip budavo su ryanair i barselona, nusileidzia vakare 11.50, atsibeldi i viesbuti 2ra nakties, sumoki uz nakti, nors tos nakties pora valandu.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 25, 21:14)

Mes visi trys po vėžio ženklu gimę, galima sakyti tą pačią dieną, tai namai mūsų šventovė, kad ir kitur labai geeerai... smile.gif
Atsakyti

nezinau kodel visi nori eiti savom kojom pirmyn-atgal, kelias juk nuo to nepagrazeja ir nepasikeicia. Mes taupem laika, palaukem siek tiek masiniuko ir vykom pirmyn. tada praplaukem-perejom kanjonu paciu, o atgal jau savom kojom. kelias tada eina zemyn, tai nei pavargsti, nei ka. po pietu ten buvom, tai ir saule bei karstis nevargino.

Aplamai, jei tik galimybes leidzia, tai viska lankom po pietu, bet iki sutemu. tada zymiai maziau zmoniu buna, karscio ne tiek, buni jau ir papietaves, ir pasidegines.

Mes nežinojom apie tokią galimybę, prie kasų irgi niekas nieko nepasiūlė, kol ėjom, jų auto pravaživo vieną kartą ir tai su parko darbuotojais, dar su vyru pakalbėjom, kad galėtų ir turistus pavežti :) Tikrai mielai bent į vieną pusę būčiau važiavus

Atsakyti
QUOTE(daniellla @ 2017 01 25, 22:30)
<p>Mes nežinojom apie tokią galimybę, prie kasų irgi niekas nieko nepasiūlė, kol ėjom, jų auto pravaživo vieną kartą ir tai su parko darbuotojais, dar su vyru pakalbėjom, kad galėtų ir turistus pavežti smile.gif Tikrai mielai bent į vieną pusę būčiau važiavus</p>

man vaidenasi, kad mokant kasose, jei eini savom kojom, tai pigiau. bet sakau, gali juk buti taip, kad pasikeite kazkas. tikrai buvo tokiu, kurie ejo. Mes palaukem masinos. Na, jei kas pasinaudos sitais musu pokalbiais, tai bent pasidomes vietoje.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 25, 22:53)
Man tai nuo tų laikų plaukai šiaušiasi, mūsų skrydis atgal 9.30val, jei reikia būti prieš 3val, tai oro uoste turėtų atvežti 6.30val, kadangi gyvensime už 200km, o per viešbučius važiuos tai dar 4val, taip išeina mus paims 2.30val,  va kokia 7naktis  blink.gif aišku prieš rezervuojant aš nė kiek supratimo apie nieką neturėjau smile.gif tik dabar apie viską bendrą vaizdą susidariau smile.gif  kita vertus, vaikai miegos, gal nepyks kada jau kada  biggrin.gif

as kai pirkau kelione per ankstyvus isankstinius, gazipasos dar nerode skrydziu.
Todel vienareiksmiskai teko rinktis rytini i Antalija.
I gazipasa sestadieni nera skrydziu, negaliu pakeist. rolleyes.gif
Be to datas tikiuosi isrinkau geras, nes dukrai bakalauras, tai tikiu, kad iki joniniu ji diploma jau tures ax.gif
birzelio 22d skrydis buvo zenkliai pigesnis nei 24, bet pabijojau, kad ko nepraleistume 4u.gif
Reikejo 4 seimu atostogu laikus suderint, tai ir taip jau vargo buvo, todel nesiblaskysim jau gal
Teks anksti keltis.
Taip i sicilija rudeni mums taip pat buvo skrydziai vakariniai ir uz nakvyne sumokeje atsibeldem apie 2 nakties, o paskutine nakti 2 val jau isvaziavo i orouosta, taip pat uz nakti sumokeja.
tokia jau dalia tu keliauninku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 01 25, 12:31)
Gal čia lankosi ir tos kas pernai buvo Saphyr 4*? Tai, kaip suprantu jis neatsidarė ir perkėlė visus į 5*? Tai ir atsiliepimų iš pernai, kaip ir nebus  unsure.gif

buvom gegužės gale, tai viskas buvo super: mažai žmonių, nebuvo eilių nei prie maisto, nei kautynių dėl gultų, geras kambarys junior viloje su vaizu į jūrą wub.gif miestelis arti, žodžiu viskas ten gerai.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2017 01 25, 23:30)
buvom gegužės gale, tai viskas buvo super: mažai žmonių, nebuvo eilių nei prie maisto, nei kautynių dėl gultų, geras kambarys junior viloje su vaizu į jūrą  wub.gif miestelis arti, žodžiu viskas ten gerai.

tai Jūs gyvenot 4* ar perkėlė į 5*. Aš noriu į 4* biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2017 01 25, 23:30)
buvom gegužės gale, tai viskas buvo super: mažai žmonių, nebuvo eilių nei prie maisto, nei kautynių dėl gultų, geras kambarys junior viloje su vaizu į jūrą  wub.gif miestelis arti, žodžiu viskas ten gerai.

pernai visur buvo mažai žmonių. labai įdomu kaip šiais metais bus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 26, 08:42)
pernai visur buvo mažai žmonių. labai įdomu kaip šiais metais bus.

Aš nuošidžiai tikiuosi,kad situacija pasikeitė smile.gif ,nes na...jautėsi tas įjungtas ekonominis režimas.
Kad ir kaip kiti tų rusų nemėgtų,bet ...man tai kartais labiau gėda už savo tautiečius smile.gif nors net nežinau ,labiau gėda ar gaila smile.gif,nes dažniausia tuos jausmus sukelia "turtingi" emigrantai.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 25, 22:56)
6 metai all inclusive  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif negaliu sustoti juoktis

Iš 6 metų?? ax.gif Na mums ne viena gidė tai pabrėžė, matyt trukmę nustato pagal bandomą išvežti kiekį.. bigsmile.gif akmenukus gal tik atima ir paleidžia... o su vėžliais jau rimčiau. Na bet, mano draugė iš Egipto net koncervuotą kobrą butelyje parsivežė, nors irgi sakoma, kad girežtai negalima tokių dalykų.
Mes tai nerizikuojam, nevežam tų jų florų ar faunų... ax.gif Tegul turi sau...

QUOTE(Kriiste @ 2017 01 25, 23:14)

Aš irgi... bigsmile.gif Sakau- kad leistų kas pagyventi AI, tol kol juodai juodai nusibos..Gal praeitų meilė Turkijai... biggrin.gif
Atsakyti
mes praitais metai per Novatura skridom i Turkus , tai skrydis lyg 6val ryto iš VNO buvo o atgal lyg 7val, kad žinau 4val ar 5val ryto iš viešbutuko paėmė . Bet aš kažkaip nesureikšminu. Įžengus į oro uostą įjungiu atostogų rėžimą ir atjungiu smegenis.
Atsakyti