Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(dloj @ 2017 01 25, 18:31)
Ne daugiau. Grįžimas jūsų rytinis, o mūsų vakarinis.

Kad ten žiūrėjom nuveža prieš pat vidurnaktį, tad tos dienos jau kaip ir ner visai, o paskutinę dieną iki 12 turi atiduot raktus, tai vos po pusryčių (mes keliamės gana vėlai, apie 10 tik) jau reik susikraut mantą, ir nuvezt ten kur saugo. Aišku dar gali dieną truputį pasitrint, bet skrydis ar ne 18 val, vadinas 16 reiks but orouoste, tai paims kokia 14... Tai baseine ar prie jūros max 1-2 val belieka, o paskui bėda kur išsimaudyt, kaip slapius rūbus susipakuot ir pan... Žodžiu ta paskutinė diena gryno tasymosi lieka... Tad nebeerzini savęs ir vaikų - kai visi linksminasi, o tu ant lagaminu sėdi... Be to mums 30 eurų dar ir brangiau... Aišku būtų normalesnem sąlygom dzin tas 30...
Atsakyti
Oi kaip mums patiko popietinis isvaziavimas. Ryte nusimaudėm, 12tą nuėjom papietavom ramiai, tada dar ledų suvalgėm, pažaidėm lobby uno, 13val išvežė į oro uostą. Oro uoste pristato prieš 3val, o lėktuvas po 17val. Žodžiu - 4ta keltis ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 25, 20:38)
Oi kaip mums patiko popietinis isvaziavimas. Ryte nusimaudėm, 12tą nuėjom papietavom ramiai, tada dar ledų suvalgėm, pažaidėm lobby uno, 13val išvežė į oro uostą. Oro uoste pristato prieš 3val, o lėktuvas po 17val. Žodžiu - 4ta keltis ne man biggrin.gif

Va va... mes irgi panašiai galvojam. Užteko pernai blūdyti naktim ir paryčiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 25 sausio 2017 - 21:43
QUOTE(dloj @ 2017 01 25, 21:41)

ir atskridimas musu buvo žiauriai patogus, 10ta jau viešbuty gozlemą valgėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif žodžiu kaip ir pernai taip ir šiais metais ieškojom tokio pat varianto laiko atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 25, 12:07)

O gal yra ko negalima iš Turkijos vežtis?

Is patirties - teko matyti kaip is lietuves net akmenukus is pajurio ateme.
Na bet mes kelis parsivezems vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 25, 21:51)
Is patirties - teko matyti kaip is lietuves net akmenukus is pajurio ateme.
Na bet mes kelis parsivezems vistiek biggrin.gif

Kasmet akmenukus parsivezam...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 25, 21:20)
Kad ten žiūrėjom nuveža prieš pat vidurnaktį, tad tos dienos jau kaip ir ner visai, o paskutinę dieną iki 12 turi atiduot raktus, tai vos po pusryčių (mes keliamės gana vėlai, apie 10 tik) jau reik susikraut mantą, ir nuvezt ten kur saugo. Aišku dar gali dieną truputį pasitrint, bet skrydis ar ne 18 val, vadinas 16 reiks but orouoste, tai paims kokia 14... Tai baseine ar prie jūros max 1-2 val belieka, o paskui bėda kur išsimaudyt, kaip slapius rūbus susipakuot ir pan... Žodžiu ta paskutinė diena gryno tasymosi lieka... Tad nebeerzini savęs ir vaikų - kai visi linksminasi,  o tu ant lagaminu sėdi... Be to mums 30 eurų dar ir brangiau... Aišku būtų normalesnem sąlygom dzin tas 30...

Nieko panašaus..galima uzsisakyt velyva issiregistravima per agentura arba susitarti paciame viesbutyje, ka mes puikiausiai darydavom uz 20 doleriu smile.gif . Plius, vakarjnis skrydis budavo apie 3 val. nakties, isvezdavo is viesbucio apie 24.00 val., taip kad visa diena dar galima megautis saule, baseinais, jura ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 25, 21:38)

Man tai nuo tų laikų plaukai šiaušiasi, mūsų skrydis atgal 9.30val, jei reikia būti prieš 3val, tai oro uoste turėtų atvežti 6.30val, kadangi gyvensime už 200km, o per viešbučius važiuos tai dar 4val, taip išeina mus paims 2.30val, va kokia 7naktis blink.gif aišku prieš rezervuojant aš nė kiek supratimo apie nieką neturėjau smile.gif tik dabar apie viską bendrą vaizdą susidariau smile.gif kita vertus, vaikai miegos, gal nepyks kada jau kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 25, 13:26)
Negalima vežtis jokios floros, faunos. Nei gyvos nei negyvos. Jei oro uoste ras kokį vėžlio kiautą tašėj, tai 6 metai "viskas įskaičiuota",  tik  be baseino ir saulė matysis pro grotas.

6 metai all inclusive lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu sustoti juoktis
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 25, 20:20)
Kad ten žiūrėjom nuveža prieš pat vidurnaktį, tad tos dienos jau kaip ir ner visai, o paskutinę dieną iki 12 turi atiduot raktus, tai vos po pusryčių (mes keliamės gana vėlai, apie 10 tik) jau reik susikraut mantą, ir nuvezt ten kur saugo. Aišku dar gali dieną truputį pasitrint, bet skrydis ar ne 18 val, vadinas 16 reiks but orouoste, tai paims kokia 14... Tai baseine ar prie jūros max 1-2 val belieka, o paskui bėda kur išsimaudyt, kaip slapius rūbus susipakuot ir pan... Žodžiu ta paskutinė diena gryno tasymosi lieka... Tad nebeerzini savęs ir vaikų - kai visi linksminasi,  o tu ant lagaminu sėdi... Be to mums 30 eurų dar ir brangiau... Aišku būtų normalesnem sąlygom dzin tas 30...

Taip nuskrisim naktį, bet pamiegosim vietoj ilgiau. Išvykimas 19.30, tai kokią16- 17 val.paims iš viešbučio. Manau, nebus kančios, labai gerą laiko praleidimą parašė Forgete.
Pernai skridom į Antaliją, tai išskridimas 6 val., prašymas? kad kas nuvežtų,valanda kelio iki oro uosto, 3 val.vaiką kėlėm, patys nemiegojom. Nuskridę viešbutį ėjom miegoti, išėjom apie 18 val.atsisėdau ant gulto patogiai ir vėl miegas suėmė, žodžiu nieko gero ta diena. O grįžimas - 6 ryto iš viešbučio, vėl keltis 4 ryto.
O šiemet ramiai vakare į traukinuką ir čiuku čiuku. Grįžimas vakare į Kauną tiesiai. Nu, mums tai super.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 01 25, 21:41)

Matyt kiekvienam savo... Nors nesu dieną skraidzius, visad kažkaip rytiniai skrydžiai. Aišku jei isskristumem ryte, o gryzimas vakarinis būtų - pasirasyciau... Įdomu negalima skrist į antalija, o grįžt į Gazipašą?
Papildyta:
QUOTE(dloj @ 2017 01 25, 21:56)
Taip nuskrisim naktį, bet pamiegosim vietoj ilgiau. Išvykimas 19.30, tai kokią16- 17 val.paims iš viešbučio. Manau, nebus kančios, labai gerą laiko praleidimą parašė Forgete.
Pernai skridom į Antaliją, tai išskridimas 6 val., prašymas? kad kas nuvežtų,valanda kelio iki oro uosto,  3 val.vaiką kėlėm, patys nemiegojom. Nuskridę viešbutį ėjom miegoti, išėjom apie 18 val.atsisėdau ant gulto patogiai ir vėl miegas suėmė, žodžiu nieko gero ta diena. O grįžimas - 6 ryto iš viešbučio, vėl keltis 4 ryto.
O šiemet ramiai vakare į traukinuką ir čiuku čiuku. Grįžimas vakare į Kauną tiesiai. Nu, mums tai super.

Man kad uzmigciau svetimoj vietoj - laiko reik, tai atskridus ryte, po visu programų pats tas. O išvykstant baisiai pavydas liekantiems graužia... Tad geriau jų nematyti...
O dėl miego - aš galiu nemiegot, o dukrytei jokių problemu lektuve ar autobuse pamiegot, dar geriau, nepykina tada...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 25, 21:04)
Matyt kiekvienam savo... Nors nesu dieną skraidzius, visad kažkaip rytiniai skrydžiai. Aišku jei isskristumem ryte, o gryzimas vakarinis būtų - pasirasyciau... Įdomu negalima skrist į antalija, o grįžt į Gazipašą?
Papildyta:

Man kad uzmigciau svetimoj vietoj - laiko reik, tai atskridus ryte, po visu programų pats tas. O išvykstant baisiai pavydas liekantiems graužia...  Tad geriau jų nematyti...
O dėl miego - aš galiu nemiegot, o dukrytei jokių problemu lektuve ar autobuse pamiegot, dar geriau, nepykina tada...

Teisingai, kiekvienam savo. Užsisakius kelionę aš pamačiau, kad skirtingi laikai skirtingom dienom. Galvojau, ot žiopla nepažiūrėjau geresnio varianto, bet dėliojau dėliojau ir nieko nesigavo...
O dažniausiai paskutinę dieną aš jau namų pasiilgus būnu, tai pavydo nebūna smile.gif
Atsakyti