Na, ne auksiniai, bet gal pravers. Kai jau minėjau Kemerą apžiūrėti patogiausia išsinuomavus gatvėje el. motorolerį triratį.
Žinau, kad yra dvi mečetės. Į didžiąją moterų neįleidžia (bent jau mums taip sakė), bet labai lengvai patekome į mažąją, ji Atatiurko bulvaro gale beveik, aš net skarą pamiršau, bet kuris įleido sako "tiek to". Grožis neišpasakytas, jei nematėt tikrai verta užsukti.
Dar Kemero turguje linksma maisto dieną. Vaisių, prieskonių akys raibo, lauktuvių pripirkome, ta rytietiško turgelio dvasią pajutome...
Su Tezais,ar Novaturu ir būna rytiniai skrydžiai,o jei viešbutis toliau nuo oro uosto,tai ir gi keliesi,net akių nespėjus sumerkti ,tai kaip ir dingsta ta viena naktis...
Mano vyras net miegoti nėjo... naktiniame bare su kitu lietuviu lėktuvo laukė... nors iki oro apie 50 km buvo, bet kol iš visų viešbučių visus surankiojome pakeliui tai gal 1,5 val užtruko...
Mes buvome turkiškame alacarte viešbutyje, tai jokių tikrų turkiškų kebabų nepagamino... Šį kartą ieškosim pačiame Kemere tikros turkiškos kavinės ir būtinai paragausim.
Užtenka po 1 dol. , o jei prastai tvarkys išvis nepalikit.
Jei jūsų gimtadienis, tai galite recepcione tai paminėti, kartais viešbučiai tokia proga tortą atneša, pasveikinimas būna. Nesikuklinkite...
Aš irgi vis ieškau, seku. Nes įrašytas darbas Nr.1 šiaias metais :nusipirkti naują lagaminą. Norisi ir gero ir patogaus ir nepačio brangiausio...
Jo, faina renovuoti, ypač kai jų nesitiki. Bet pernai buvom Bulgarijoje renovuotuose - tik nikaip neiziurejom kur jie tą renovaciją darė... Nei balduose, nei sienose, nei kilimuose jos nesijautė...
sutinku dėl mečečių. Kai jas išgirsti, toks įdomus kitoks nepatirtas jausmas apima... Egiptę patyriau..Ir nėra jos tokios triukšmingos..Teko Italijoje kalnuose gyventi prie bokšto su laikrodžiu. Nu ten tai va buvo nafik...