Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Kriiste @ 2017 01 24, 22:14)
Aš kažkaip nesukau galvos... Kadangi turistų sumažėję, perpildyta nebus, manau duos geresni kambarį, be to visai gali būti kad vėl visus perkels į 5*, tad visai nebeaktualu ką rinksies - gausi pagerinta variantą. Apskritai man kambarys tooookia smulkmena, nes paprastai ryte išeinam, gryztam persirengt prieš vakarienę, išsimaudyt, o paskui jau vėlai vakare ir tiesiai miegot... O ir namie sąlygos toli gražu 4* neprilygsta, net ir 3 kogero nesiekia... Tad bet kuriuo atveju bus jėga... Ech kaip laukiu...

Kiek skaičiau atsiliepmų, tai netoli mečetė. Pagalvojau, kad kambariai į jūros puse gal nebus girdėti,juolab mažai kaina skiriasi. Viskas ok dėl kambarių, sutinku su jūsų nuomone. Bet nesakykit, pernai renovuoti kambariai yra super? Mums užteko Kretoj gauti "nudrožtus" kambarius, tai užskaitau renovaciją kaip privalumą smile.gif
Beje, aš irgi pagalvojau apie perkėlimą į 5*. Būtų fainai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 24 sausio 2017 - 23:36
QUOTE(dloj @ 2017 01 24, 23:27)
Kiek skaičiau atsiliepmų, tai netoli mečetė. Pagalvojau, kad kambariai į jūros puse gal nebus girdėti,juolab mažai kaina skiriasi. Viskas ok dėl kambarių, sutinku su jūsų nuomone.  Bet nesakykit, pernai renovuoti kambariai yra super? Mums užteko Kretoj gauti "nudrožtus" kambarius, tai užskaitau renovaciją kaip privalumą smile.gif

Netrukdo man mečetės, netgi patinka sakyčiau. Egipte teko jas girdėt - visai miela kažkaip... Muset aš praeitam gyvenime tuose kraštuose gyvenau...
Jo, faina renovuoti, ypač kai jų nesitiki. Bet pernai buvom Bulgarijoje renovuotuose - tik nikaip neiziurejom kur jie tą renovaciją darė... Nei balduose, nei sienose, nei kilimuose jos nesijautė...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 24, 22:38)
Netrukdo man mečetės, netgi patinka sakyčiau. Egipte teko jas girdėt - visai miela kažkaip... Muset aš praeitam gyvenime tuose kraštuose gyvenau...
Jo, faina renovuoti, ypač kai jų nesitiki. Bet pernai buvom Bulgarijoje renovuotuose - tik nikaip neiziurejom kur jie tą renovaciją darė... Nei balduose, nei sienose, nei kilimuose jos nesijautė...

Viskas smulkmenos, svarbu nesisprogdintų tie bepročiai ir perversmų nebūtų. Bo pernai grįžom tą patį rytą perversmo, tai nebuvo linksma. Buvom nutarę atidėti Turkiją neribotam laikui,bet kaip sakant laikas gydo žaizdas...smile.gif
Atsakyti
dloj, Kriiste kur pirkote kelione?
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2017 01 24, 23:48)

Baltic cliper, bet per savo agente, per ją jau daug metų perku...
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2017 01 24, 22:48)

Aš pirkau per Sofatravel agentę. Bet ir Udrius( superkelionės - reklama jam) geras kainas duoda. Bet reikia sekti kainas, kad išspaustumėt max.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 24 sausio 2017 - 23:54
QUOTE(dloj @ 2017 01 24, 23:45)
Viskas smulkmenos, svarbu nesisprogdintų tie bepročiai ir perversmų nebūtų. Bo pernai grįžom tą patį rytą perversmo, tai nebuvo linksma. Buvom nutarę atidėti Turkiją neribotam laikui,bet kaip sakant laikas gydo žaizdas...smile.gif

Tai jau tikrai... Mes pernai kaip tik vykom po to perversmo, bet į Bulgariją... Tik ją rinkomės dėl Stambulo... Taip pergyvenau kad pavyktų tą ekskursija, ir aišku kad ten nuvyke rastumem dar ką neissprogdinto...
Atsakyti

mergaites, soryy pasikartosiu:)))
gal yra buvusiu su 7 menesiu kudikiu kuri is jusu ,gal galetu patarti ar verta vaziuoti su tokiu vaiku,i ka atsizvelgti,ka butinai pasiimti.gal kas patars i koki viesbuti su tokiu maziuku geriau,kokiu patarimu kaip lektuve pagelbeti vaikiukui istverti kelione.o gal yra kokia atskira tema keliaujam i Turkija su maziuku?
isanksto aciu visoms smile.gif)))

Su tokio amžiaus vaiku tikrai galit važiuoti, tik reikia tinkamai pasiruošti. Pirmiausiai tai vaistai visiems įmanomiems atvejams, rašau iš patirties. Aišku, jei ką, yra gydytojai, ligoninės ir tt., bet turint savo vaistų dauguma atveju galima jų išvengti. Keliavom su 10mėn vaiku, antrą dieną pasigavo žarnyno virusą: pakilo temp., vėmė (vieną dieną), viduriavo (kokias 5 dienas). Gerai, kad turėjau ir gerųjų bakterijų, ir nuo temp, ir dar visokio velnio. 
Antras dalykas, bet ne mažiau svarbus, tai maistas. Gerai jei vaikas neišrankus maistui, neturi bėdų su žarnynu ir tt., tai galit rinktis pvz Akka Antendon, super pritaikytas su mažais vaikais, yra vaikų restoranas, jame yra maisto ir kūdikiams: keletos rūšių košių, keletos rūšių tyrelių. Bet jūsų vaikas bus tik pradėjęs ragauti kitą maistą, tai vis dėlto siūlyčiau vežtis jam jau žinomo įprasto maisto, jau ir taip pasikeičia aplinka, klimatas, o dar jei maistas naujas netiks - bus bėdos, geriau apsidrausti :)
Kai keliavom jau su 1,5m (Kreta), po to buvo 1,10m (Turkija), aš vistiek vežiausi užpilamų košių, nes praktiškai nieko nevalgė iš ten esamo maisto. Aišku ne visi vaikai tokie, bet jūs kol kas net nežinot koks bus jūsiškis kai jau keliausit :)
O dėl skrydžio, tai kai buvo 10mėn buvo gerokai lengviau nei kai 1,5m. Pirmu atveju kažkiek paverkė ir užmigo, o antru - pražviegė (tiesiogine to žodžio prasme) pusę skrydžio....

Atsakyti

As tai galvoju nuomuotis masina (Cobres patarimu) parai ir pavaziuoti iki kalno, parko, konjono. 

Sakykit, o imanoma ten su vezimu privaziuoti iki to konjono? Kokie ten keliukai? Nekratys labai vaiko vezime?😊 Tada 3-meti isodintumem i vezima ir viskas. O 8-meciai mano labai aktyvus, tai tikrai istvers - ir i kalna auksciausia ikops, net neabejoju :)

Jeigu jūsų vyras stiprus, su vežimu galit drąsiai važiuoti  :D. O jei rimtai, tikrai nėra visai paprasta, pernešti tikrai reikėjo ne vieną kartą, kadangi einant į priekį mažoji miegojo, tai vyras nešė vežimą kartu su ja, o eiti reikėjo akmenimis, kurie kyšojo iš vandens, kadangi esu šiek tiek bailė, tai tuo metu buvau užsimerkus  :) 
Taip pat kai kurios įkalnės pakankamai stačios, tikrai buvo ką veikti. Pavargom, bet tikrai buvo verta  :)​ Beje, 5,5m vaikas kuo puikiausiai įveikė trasą, nors yra iš tokių pazyziančių

Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 01 24, 22:52)
Sveikos. Mes irgi į Saphir. Aš irgi pastebėjau mažai važiuojančių ten. Pernai rašiau, kažkaip agentai ten labai siūlo... nugi pasirašėm ir mes, nors visada laikiausi - kuo mažiau lietuvių. Bet kaina labai gera buvo... biggrin.gif

Beje, privalumas buvo, kad pirkom į Gazipašą, tai tik 55km, nereiks baladotis iš antalijos.

Mes irgi į Gazipašą pirkom. Tik nežinau ar čia gera kaina mums gavosi (nors agentė sakė, kad gera). 3+1 (3,5 m.) gegužės 14 d. 7 naktys 1572 viloje.
Tiesa o kodėl gali perkelti į 5*? Agentė sakė, kad vaikams tai net 4* fainesnis.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 01 25, 07:29)
Mes irgi į Gazipašą pirkom. Tik nežinau ar čia gera kaina mums gavosi (nors agentė sakė, kad gera). 3+1 (3,5 m.) gegužės 14 d. 7 naktys 1572 viloje.
Tiesa o kodėl gali perkelti į 5*? Agentė sakė, kad vaikams tai net 4* fainesnis.

Mes irgi svarstem Gazipasa, bet ten vakariniai skrydžiai, tad pasilikom ties antalija, nes daugiau dienų gaunasi pabūti...
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 01 25, 07:29)

pernai buvo mažai poilsiautojų, rusų nebuvo. ištisi viešbučiai buvo uždaryti. taip ir su safyru, visus atostogaujančius permete i 5*. del to mes rinkomes kita viesbuti, nes musu 5* netenkino.
Atsakyti