QUOTE(Aistemi @ 2017 11 01, 16:25)
Noriu į tą viešbutį Kamelya fulya. Domina viskas: jis toks pagal mano skonį atrodo: truputį įnoringas, truputį prabangus. o gal tai tik nuotraukos?
Ar važiuotumėt dar kartą? Dvejoju, kad jis - netoli Sidės, atrodė, lyg ir įdomus kurortas, bet matau, kad forume juo nesižavima...
Beje neesu iš tų kurie tik viešbutyje būna; būti tik viešbutyje man net nejauku... Domina ir pakleliavimai nedideli, patyrinėjimai, pabimbinėjimai, su penkiamečiu nenuorama....Tad dar žvalgausi viešbučių pačiam Kemere...
Kažkodėl apie Fulya lb geri atsiliepimai, o vertinimai - geresni nei Utopijos ar Rixos tinklo, bet spėju, kad čia visai kita lyga...? Nors kainos neypatingai skiriasi dabar...Gal visgi žiauriai klystu?
Turjijoje niekad nebuvau. Būčiau dėkinga už apšvietimą
.
Man Fulya pats graziausias (kaip viesbutis)
Visoje pakranteje nera grazesnio, o palei pakrante praejau labai daug
Penkemeciui veiklos tikrai pakaks.
Juolab, tai trys viesbuciai, tai automatiškai ir galimybių daugiau.
Aš i Sidę labiausiai norėjau dėl smeliuko paplūdimio. Plius, jusu vaikui irgi tiks, nes jura ten negileja staigiai. Suaugusiam dar geriau - eini eini, o vis kaip iki krutines taip iki krutines vanduo.
Prie pat viesbucio stoja dolmusai, net eiti niekur nereikia. Tiek, kad daugelis ekskursiju tolelesnes. Is Alanijos zymiai daugiau, kaip suprantu. Cia aplankyti Side galima (verta!). Ir su piratu laivu ekskursija visos dienos. Mes emem pacio viesbucio speed boat'a, 1 valanda greicio juroj
Is pradziu del nemazo greicio man buvo baisoka, po to pripratau.
Maistas super, svara super. Personalo daug, sukasi kaip vijurkai! A la carte 1 nemokamas (rinktis galima net is 7 restoranų). Dienos metu irgi pilna barų, ledų.. Dėl to, kad trys viešbučiai, tai ir barų, baseinų daugiau. Man tai tik pliusas.
Aisku, kieno galimybes leidzia, galima dar mandriau. Cia jau kiekvienas pagal save. Bet Kamelya tikrai geras tinklas. Ne siaip sau ten Antalijos mero sunus kele vesele