Nendre23- 👍 Mes abi jau apsirupinom. Beliko sulaukti.
Dabar idomu stebeti kaip cia tos kainos keisis.
Nendre23- 👍 Mes abi jau apsirupinom. Beliko sulaukti.
Dabar idomu stebeti kaip cia tos kainos keisis.
Katee, na mes jau ramios, galima ramiai dirbti, nes vakar visai nieko negalėjau dirbti Atsiprašau už savo atminties spragas, jei minėjote, bet kur ir kada lėksite? Dėl kainų, nemanau, kad jos mažės, mes kai įsigijome šių metų kelionę per išankstinius, tai prieš pat kelionę mūsų kelionė kainavo visu 1000 brangiau, ir nė karto per tą laiką iki kelionės kaina nebuvo nukritusi
Nendre23 - mes birzelio 8d, 10naktu, Gural Premier Tekirova. As irgi jau apsiraminau. Patenkinta esu kaip rublis😃
Jau vakar vakare tai paciai datai, sudeciai ir t.t. i Gurali kelione pabrango100eu 😮
Musu patirtis irgi tokia, kad kainos tik didejo i norima viesbuti. Pries pat kelione visai kosmosas buvo. Agente vakar irgi sake, kad vargu kainos mazes. Gal ir buna stebuklu, bet mes turim maziausios kainos garantija. Tad nieko neprarandam.
Nendre23 - mes birzelio 8d, 10naktu, Gural Premier Tekirova. As irgi jau apsiraminau. Patenkinta esu kaip rublis😃
Jau vakar vakare tai paciai datai, sudeciai ir t.t. i Gurali kelione pabrango100eu 😮
Musu patirtis irgi tokia, kad kainos tik didejo i norima viesbuti. Pries pat kelione visai kosmosas buvo. Agente vakar irgi sake, kad vargu kainos mazes. Gal ir buna stebuklu, bet mes turim maziausios kainos garantija. Tad nieko neprarandam.
Teisingai , aš gi klausiau Jūsų kur vyksite vakar Nu va, super, aš dar vakar apsiraminimui perziurėjau kitų viešbučių pasiūlymus tai datai ir laikui, nusiraminau, nors vyras truputį zirzė, kad labai jau daug pinigų, bet gi norisi tų atostogų per kurias nesinori apie nieką galvoti