rootha, na apsimokejo primeciau kad na tarkim 10proc. butu pabarange kelione, nakti apsvarstau visus variantus, ryte atsisedu prie kompo paziuret ar tikrai yra tos 7 naktys, ir lektuve gryzimo diena kaip tik buvo like 4 vietos, atsidarau tinklapi, bac ir nera like tu 7 nakvyniu o tik 10. Niekaip savo smegenu pusrutuliais nesuvokiu, juk savaitgalis daug agenturu gi nedirba ir pan., aisku rasiu prie ko prisikabyti. Bet isidemejau kad tas paskutines minutes ar tiesiog iskrentancias nakvynes labai reikia gaudyti, ypac likus kokiai savaitei. Jeigu imanoma paiimti atostogas greituoju budu. Na nezinau speju spejimo budu kad vis tik kelione reikia medzioti ne per agenturas o tiesei per tinklapius. Zdz liks isbandyme trys naktys. Liudna aisku bet na linkiu kitoms neskubeti, neperdegti kaip kad man pasitaike si karta
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 30, 23:55)
Mes Kretoj per 14 dienu pakeitem 3 viesbucius ir man paciai ten buvo neidomu, nors turejom masina visas 14 dienu, bet nu neee.. manes ta sala nesuzavejo
O TR po 10 dienu vos ne su asarom vykau namo
Noreciau menesiui
mes ir su masiniuku buvom, na su TR man normaliai neisdege bet manau jos kita keliavimo dali atsidesiu pavasariui, dabar bus tik trumpa apzvalga