Na ką vakar grįžom, kol įspūdžiai dar karšti rašau atsiliepimą apie viešbutį.
Šiais metais pasirinkom LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT . Rinkau ilgai ir nuobodžiai - pagal tripadvisor reitingus, nors internete foto nekokios, bet užkabino šie aspektai - netoli oro uosto, smulkaus žvyriuko paplūdimys, didelė ir išpuoselėta teritorija, daug poilsiautojų šį viešbutį aplanko ne vieną kartą reiškiasi viešbutis tikrai šaunus. Kelionę pirkom vasario mėnesį rugsėjui 10 naktų 2+2 kainavo 1900. Artėjant kelionės laikui ir skaitant atsiliepimus darėsi neramu - tai kambariai blogi, tai internetas prastas, tai dar kažkas negerai. Aš pati vasarą susilaužiau koją, tad man būtinai reikėjo lifto ir jokių laiptų. Atvykus viešbutin į pasą įdėjau 20 eurų, kad gauti geresnį kambarį. Mano nuostabai - eurus mums grąžino ir davė labai puikų kambarį. Taigi pliusai:
* atstumas nuo oro uosto (30min ir jūs jau vietoj)
* nerealus maistas (su pernykšte Kamelya net nepalyginama, maistas labai skanus ir įvairus - 5 rūšių kepsniai, 3 rūšių grilintos žuvys, vaisiai, ledai, vafliai, bandelės)
* pasakiško grožio išpuoselėta teritorija (vaikščiojantys vėžliai, pušynas, praktiškai visur pavėsis, augantys bananai)
* superinė animacija (cirkas, akrobatai, įvairūs šou tiek vaikams tiek suaugusiem, tiek dienom tiek vakarais)
* rankšluosčiai kiek nori, kad ir 20vnt (kai kas išnaglėjo ir rankšluosčius numesdavo ant gultų prie baseino, ant gultų prie jūros. Tokiu atveju jei nerasdavom šlepečių ar kitų daiktų guldavom ir tiek)
* 700m iki beleko, 700m iki WAIKIKI. Pradžioj Beleko kainos didokos, paėjus gilyn labai normalios. Yra Carefour kam norisi normalaus prekybcentrio. Apie waikiki nesiplėsiu, kas žino tai žino, kas nežino galit susipažint. Vos tilpom į lagaminus
* paplūdimys - pakankamai gultų, pirsas, pramogos
* baseinai - mažiems vaikiukams, negilus su čiuožyklom , trys gilesni, nuosava pamukalė
, vidinis baseinas, pirtys
Minusai:
* viešbutis statytas 1995 metais, kažkada prieš kelis metus renovuotas. Vietomis kai kur tikrai lengvas burdakėlis, sienos pabrūžintos. Gidė buvo nustebus kodėl mes pasirinkom šį viešbutį, nes lietuvių tarpe jis nėra populiarus visiškai (po mūsų atvyko dar viena lietuvių šeima, kurie pernai atostogavo limak limra ir norėjo išbandyti kitą limak tinklo viešbutį)
* wifi - vietom jis yra, vietom jo nėra. Mūsų kambary buvo, bet kiti skundėsi ir eidavo į loby barą dirbti
* turėjom UAI, bet alkoholis buvo vietinis. Nori baileys - imk MIRAGE, nori viskio - imk MIRAGE
Mums tai buvo dzin visai, nesam gėrikai ir tas MIRAGE man visai tiko
Išvada - atostogos tiesiog puikios, noriu atgal. Ką kitais metais rinksimės nežinau, nes kartelė iškelta gan aukštai.