QUOTE(gretusiu @ 2017 09 27, 09:53)
Gal kas padėtų pirmakartei su išankstiniais pirkimais?
Išmetami visi pasiūlymai iš karto ir tiesiog renkies? Pasirenki kainą - datą - viešbutį ir lygini kainas tarp Novaturo ir Tezturo? Ar reikia stebėti ir sekti kainų pokyčius (jei pirkti norisi per išankstinius - kiek tas stebėjimas turėtų trukti)?
Kokie dar išankstinių pirkimų subtilumai? Sumokėjus avansą, po to galima kažką keisti? Kokiose ribose?
Iš anksto ačiū už patarimus. Tema perskaityta
Kiek pastebėjau, Novaturas startuoja pirmas su išankstiniais ir beveik visa pasiūla iš karto matosi būtent išankstiniams. Vėliau, sakyčiau nuo pavasario, viešbučių daugėja.
Novaturo privalumas yra tas, kad jie suteikia mažiausios kainos garantiją, t.y. jeigu jūsų pasirinkta kelionė (data, viešbutis, kambario tipas ir viskas kita) pas juos atpinga, jums turėtu automatiškai pritaikyti tą mažesnę kainą.
Teztouras pradeda išankstinius tik su populiariausiais viešbučiais ir nuolat savo sąrašą pildo. Jie mažiausios kainos garantijos neturėjo iki šiol. Bet kelionę galima keisti likus ne mažiau nei 21d. iki išvykimo (Novaturas irgi suteikia tokia galimybę).
Mano situacija su Tezais buvo tokia: nusipirkom kelionę prieš parodą (sausio mėn), dar galiojo išankstinio pirkimo sąlygos, o balandį kainos į mūsų pasirinkta viešbutį nurkito. Pritaikyti mažesnę kainą mano užsakymui be jokių pakeitimų jie atsisakė, tada aš pakeičiau trukmę, vietoj 10n. pasirinkau 11n., dar galėjome keisti kambario tipą.
Jeigu jūs tikrai žinote datą ir jūsų norimas viešbutis vienas iš populiariųjų, tokių kaip Gural, Royal, Delphin ar pan., tikrai užsakinėčiau per išankstinius.
Aš esu nužiūrėjus keletą viešbučių, datą žinau preliminariai, jeigu pagal kainą man niekas netiks, lauksiu parodos ar vien bilietų pasiūlymų.