Ramia sąžine važiuočiau į normalią kelionę be vaikų. Nenusipelnė jie!!! Per šiknytes viskas lenda ir dar sugeba raukytis. Tai galės pabūt su močiutėm )))
Gal būt kai kam pasirodys ir keista, bet pasakysiu kad geriausias poilsis be vaikų. Su vaikais tu vis vien dirbi mama, esi atsakinga. Ir be vyro ar kitų šeimos narių, nes jiems irgi esi įsipareigojusi. Geriausia su drauge, jai tu nesi įsipareigojusi, kartu gyventi viso gyvenimo nereiks, gali mažiau derintis(tik prieš kelionę tai reikėtų aptarti)
Yra ir kita medalio pusė. Kelionės stiprina šeimos dvasią, visą dieną su vaikais, vyru praleisti gali, betarpiškas bendravimas, na kada gi tai galime sau leisti..
Mūsų šeima pasirinko tokį aukso viduriuką. su šeima keliaujame vienadienes išvykas po Lietuva, Latviją. Su palapinėmis iki savaitės ilgumo keliaujame po Lietuvą, Latviją, Estiją. Vaikai pazvimbia kad nepatogu palapinėse, nėra patogumų, kad nuomuotis kambarį būtų geriau ir tt... Atsakome kad kai iš savų keliausite, galėsite kaip tik norite atostogauti. Dabar jau dukros studentės(ir šiek tiek dirba) tai su palapinėmis į festivalius keliauja, dažniausiai savanoriauja juose. O su draugais vyksta atostogauti jau nebe su palapinėmis. Bet jau iš savų uždirbtų pinigų. Nes kitaip vaikai labai greitai išpindėja
Su vyru kartais kartu keliaujame, kartais atskirai. Aš labiau noriu skrydžio prie jūros, savarankiško keliavimo ir mažiau karščio. Vyras nori Europos, karščio, kelionių autobusu su grupe, kad suvežiotų, niekuo nereikėtų rūpintis, anei minutės laisvos nebūtų, o man itin svarbu turėti laisvo laiko sau. Man nesvarbu kuo daugiau lankytinų objektų aplankyti, mane domina pats keliavimo procesas
Per išankstinius tikrai buvo pigiau, ir per turizmo parodą. Žinau nes tokią kombinaciją visada patikrindavau kamelijoj. Tuo labiau tai kamelya club kuri visada buna pigesne.
Jei neklystu ji ne į šį viešbutį žiūrinėjo