normaliai būna mūsų atveju nei pirmyn, nei atgal nebuvo nei karšta, nei šalta. kam karšta - tas vėjelį įisijungia. kam šalta - vėjelį užsuka ir stiuardesės dar nešioja pledukus (small planet)
noriu vėl atgal
Buvom Novamall. Tai vienose pardese priima eurus, kitose - tik ju pinigai.
Jau kokiu indu graziu yra Bet kur cia parsivesi...
Rūta Žalioji, kodėlgi neprisiveši, sakei su mažai bagažo vyksi, taigi rezervui bent vieną kitą lagaminą turi Pirk drąsiai. O kad indai nesudūžtų juos reikia apvynioti naujai nusipirktais drabužiais, patalyne, rankšluosčiais
Aš tai Tunise dėl plytelių alpėjau, bet jos, zarazos, sunkios Dabar galvoju kad reikėjo nors kelias nusipirkti, būčiau kažką sumąsčiusi...
O vat tos parduotuvės skirtosios turistams, visokie suvienyriukai, manęs nė kiek nedomina.O normaliose, kur vietiniai apsiperka ko tik nesame atsivežę, net ir taburetę draugė kartą atsivežė Sulankstoma, tokių pas mus tuo metu nebuvo. Iš Ukrainos rankiniame bagaže spalvotą šluotytę dulkėms vežiausi(mano mieste nebėra tokių pirkti), tai teko rodyti kokį metalinį strypą čia į lėktuvo saloną nešuosi Pasijuokėm kartu, bet praleido
Buvom Novamall. Tai vienose pardese priima eurus, kitose - tik ju pinigai.O mes parsivežėm indų iš Kretos 😋 vyniojom į popierių, rūbus ir vuolliaaa 😁 parsigabenom tris dideles serviravimo lėkštes, dvi vazas (nedideles) 😂 ech... galėjom ir daugiau 😉 aišku rizikavom, bet kai išpakavom ir buvo sveiki- labai džiaugiamės 😁
Moteriski rubai tik s dydzio. Arba raso pvz xxl, sudeda palygi ti su xs-sijono liemuo gal pora cm didesnis. Gal ))
Dukrai pedkelniu nerandu, teks grizus vilniuj i turku parde eit ))
Waikiki tai tikrai įvairiausių dydžių yra ir pakankamai atitinka. De Fakto irgi dydžiai skiriasi. Daugiau nežinau, kažkaip nelabai šopinuosi, dukros jau studentės, tai be jų nieko neperku, nenoriu pinigų į balą išmesti, o penkiolikmetis mūsų mažylis nešiojantis 47-48 dydžio avalynę ir 185 ūgio nelabai atitinka turkiškų dydžių standartus Džemperius esu pirkusi, tiko.
Waikiki tai tikrai įvairiausių dydžių yra ir pakankamai atitinka. De Fakto irgi dydžiai skiriasi. Daugiau nežinau, kažkaip nelabai šopinuosi, dukros jau studentės, tai be jų nieko neperku, nenoriu pinigų į balą išmesti, o penkiolikmetis mažylisantis 47-48 dydžio avalynę ir 185 ūgio