Kažin, Kemere yra kokia siūlų krautuvėlė? Neteko užmatyt?
Mums per small planet is kart ir atgal leido registruotis.
Prasidejo pries 72 val registracija. Nuo jos pradzios praejo 3 val kai registravausi ir pasirinkimas buvo menkas. Pirmyn prie sparno busim, atgal gale.
1. Kazkas buvo rase, kad lektuve salta. Prisirengiau.. ir veltui!!!! Buvo pirtis!!!!
2. Kad ir mano skrydis buvo nakti, vist tiek stabtelejo 15 minuciui, neva vairuotojas pavarges ir kiti gali pipi padaryti. Nervino. Ir nervino, kad tezu gide i mikrofona garsiai kalbejo, nors zinojo, kad vaikai miega. Lyg maziuke autike kazkas negirdetu.
3. Kita vertus, rupestinga gide, padejo mums, nes kai kas (pirstais nerodysim), sugebejo neatsispausdinti vaucerio )) Jauciaus kalta, kad uzlaukiau autika, nes ji uztruko su mumis. Mano PC ijunge neta ir tt. Aciu jai uz tai. Laukt kambario nereikejo, kad buvo super.
4. Mes esam Kamelya club, nes ten gavom geriausia kaina. Bet kambary gavom tikrai gera, veliau ikelsiu foto. Jis salia Fulya, niekur eit toli nereikia. Vaizdas tarp dvieju, pagal juos vadinamus, terasinius namus, su vaizdu i baseina. Fainiausia tie terasiniai namukai, kurie visai salia baseino (musu yra tarp ju, sakykim, antras pagal geruma, su dideliu balkonu).
5. Fulya. Tas pastatas man lb grazus, bet ten pastovus veiksmas. Nezinau, ar noreciau jame gyventi del to.
6. Seline yra atokiausiai, su geriausiu vaizdu i jura, aisku, jei gauni i juros puse kambari. Nes nuo fulya dar reik paejeti per futbolo aikste.
7. Jokios judrios gatves nera, kuri skirtu su plezu. Yra tik viesbuciams skirta gatve, kad butu i juos privaziavimai is visu pusiu. Jokio eismo, masinu - nera. Per ta gatvyte yra tiltelis, kurio net nejauti. O tada yra pajurio promenada, kuria galima eiti eiti.. prieini upe, mola kazkoki.. toliau nejom, nes turim zirzalus.
Kitoj viesbucio pusej patriuses miestukas.
8. Vis tik fainai, kad tai 3 viesbuciai, galimybiu daugiau, o viskas bendra. Ju info skrajutej rasoma, kad nemokama sauna, hamamas.. Mes nebandem, nes musu ta nedomina. Tai kaip is tiesu, as nezinau.
9. Maistai ir gerimai liejasi laisvai. Kas man patinka? Jokios prieziuros, visiska laisve, jautiesi niekieno nenuziurimas, ka dedi i burna ir tt. Vynai, sampai, kokteliai - kada ir kiek nori. Burgeriai, kulseles, griliai - tarp visu pagrindiniu maistu poolu baruose. Tik esk ir esk Ledai irgi kada nori, kiek nori, kokiu nori - jogortiniai, paprasti ir tt.
10. Daug personalo, todel nepamatysi niekada siuksleles. Istisai tvarko. Wc, kriaukles blizga, as jokiu priekaisty neturiu. Na, gal ten plyteliu siules neblizgas Man tai dzin. Bi tik visada ideali prastuvu svara. Net wc prie plezo, tai ir ten veidrodziai vidury dienos svarus.
11. Kambarius tvarko kas diena, visada tobulai: lovos, grindys, spinteles, vonia, ranksluosciai visada keiciami. Tipsu paliekam kiekviena diena, net jei ir nuturejom smulkiu, vyras padave asmeniskai. Nu jam gaila tu valytoju
12. Plezas. SUPER!!! Jura labai ilgai negileja. Eini ir eini... Ir vis tik pasiteisino - rugsejo vidurys - tobiliau nebuna: vanduo 29, oras 30. Jei karsta, pavesy su kotkeliukais ar baseine atsivesini. Tikrai, geresnio oro as neisivaizduoju. Ir pats plezas didelis. Smelis. Labai panasu i Baltijos pleza.
13. Saule dar tikrai labai kimba. Maniskiai idege, jie nenusivilo, as - virsutine dali. Uriage purskalas - man tinka, nuramina oda.
14. Pleze irgi barai.. Bet be kokteliu.
15. Maistas.. Kol kas pasigedau susiu, bet gal dar bus. Jokiu marmalu nera. Griliai visada lauke prie restorano. Visada zuvis, daug rusiu mesos, suriu, visada baklavos, kitu ju skaniu pyragu, tortu. Kebabu mesa. Ukranieciu virtuve (barsciai, koldonai buvo). Picos, uztepeles... Visokie uztepukai, darzoves, vaisiai.. Tiesiog neimanoma surasyti, nes maaaase maisto, jo ivairove.
16. Pirma diena buvo levas pasirodymas, antra - ispudingi siuolaikiniai sokiai. Buvo papludimio disokoteka. Dabar kazkam ruosia stadiona (du dideli, vis tusti). Idomu, kas bus.
17. Buvom sidej. Pas miestelis - didelis padielkiu turgus. O antikine dalis - idomu, bet musu mazoji kele isterijas, tai nenuejom i muzieju/teatra, apejom tik kitas (aplinkui sias) dalis, kas irgi yra daug ka pamatyti, man patiko. Veliau ikelsiu foto, jei kazkam idomu.
18. Pamirsau plaukam balzamus, o mano plaukai visiskai netike, nuo saules visai nusiuro, tai siandien nuejau i restorana alyvuogiu aliejaus paprasiau )) Mielai iplele, net ne darbo metu.
Jei kas domina, klauskite.
PAskaičiau ir atgal i kamelya uzsimaniau Radot turgeli, reik eit i priesinga puse ir isejus i gatve eiti kairiau, ten visas lauktuves galite supirkti. O gidė Živilė ?
Aciu ZALIA RUTA ,kad pasidalini ispudziais , ir as noriu atgal i Turkija
Taip, Živilė.
Nesupratau apie kurią vietą rašot. Sidėj? Ar čia vietoj?
Žiūriu žemėlapy, kad kad Manavgate 2 market'ai pažymėti. Kaži čia maisto? Noriu ne į normalias pardes )
O šiaip kamelya - rusų viešbutis. Daug juodukų. Turkų? Ir 80's vokiečių pensininkų. Kelios lietuvių šeimos. Net įdomu, ar yra tr europietiškų viešbučių?
Žalia Rūta, kaip supratau atostogomis esate patenkinta, nors iš pradžių pesimistiškai buvot nusiteikę, ne ten norėjote. Oi, o man dar geras mėnuo liko
I kur siemet zadat pasiduoti? Visada idomiai aprasote savo keliones, smagu skaitineti
Žiūriu žemėlapy, kad kad Manavgate 2 market'ai pažymėti. Kaži čia maisto? Noriu ne į normalias pardes )
O šiaip kamelya - rusų viešbutis. Daug juodukų. Turkų? Ir 80's vokiečių pensininkų. Kelios lietuvių šeimos. Net įdomu, ar yra tr europietiškų viešbučių?
Vietoj prie viesbucio, priesingoj pusej nei jura. Turkijoj daug europ viesbuciu, bet na perkant is tezturo reik suvokt kad tas pats tezturas ir rusijoj , o viesbuciai siulomi tiek lietuviam tiek rusam tie patys
Tai kaip buna tuose lektuvuose? Karsta ar salta?
aš pernai juodai sušalau, tiesiog juodai, mūsų skrydis buvo 5ta ryte, lėktuvas niekur neskridęs iš po nakties, įšalęs. Šiaip net straipsni skaiciau, kad lektuvuose palaikoma zemesne temperatura del to kad zemoje temperatura mazesne tikimybe širdies problemų.
I kur siemet zadat pasiduoti? Visada idomiai aprasote savo keliones, smagu skaitineti
Dėkui už komplimentą. Panašu kad užsiciklinau, vėl Kemeras. Na vis dar daug neaplankytų vietų man ten atsiranda Žiūrėjau Marmarį, Bodrumą arba Kemerą. Ai dar Fenike domino, bet mano bendrakeleiviai šito būtų nesupratę- "o kur daug ir gerų parduotuvių????" Šįkart planuoju ramiau, su poilsiu prie jūros, na aš ilsėtis ilgai ant gulto nesugebu, man ant jo nugarą laužti pradeda, šonai skauda, o pusdienį taip prabuvus žiauriai pavargstu, baisiau nei po bulviakasio . Na rimtai, bevaikštant tiek nenusikali, kaip pajury besivartant.
Kas buvote ar vertas dėmesio Antalijos akvariumas, na tas kur tunelis. Svarstau vykti ar ne.
Kiek kartų esu buvusi Turkijoje, o kunefė dar nė karto neragavau, gal kas žinote kur Kemere jos užkrimsti galima, pageidautina už protingą kainą Nors kai labai kažko noriu kaina nebesvarbi patampa O čia tik desertas, vis vien ne karvę kainuos
Įdomu su kokia draudimo bendrove Turkijoje mažiausiai problemų būna
Klausimų gausybė iškilo, lyg pirmą kart ten vykčiau