Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Utopia World per "kelionių panoramą"  :4u:​ :

Išvykimas: 2017 m. rugsėjo 17 d.
Grįžimas: 2017 m. rugsėjo 24 d.
Kaina vienam asmeniui, keliaujant ir gyvenant dviese villa tipo numeryje – 609 €

Kaina vienam asmeniui, keliaujant ir gyvenant dviems suaugusiems su vaiku standart tipo kambaryje – 490 € 

Atsakyti

Sveikos :4u:  gal kuri planuojat vykt artimu metu į Turkiją? Jei galėtumėt parvežt iš vaistinės bent kelias dėžutes leidžiamo progesterono (Utrogestan), būčiau labai dėkinga. Skolinga žinoma nelikčiau :) labai lauksiu až.

Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2017 09 09, 16:23)
na, kai mus vežė taxi, tai aš bijočiau tokiam kely pati važinėt biggrin.gif posūkiai neegzistuoja, per raudoną pralekia, prie STOP ženklo net negalvoja sustot. greitis irgi atitinkamas biggrin.gif o pėstiesiems, tai ten irgi gerai pasisaugot reikia.

Va va! Nors čia rašė merginos, neva normalus tas eismas, man taip tikrai nepasirodė, kai Alanijoj buvom... 3 kartus buvom išvažiavę, 2 kartus į gan rimtas avarines situacijas papuolėm... Mūsų dolmušas per raudoną į sankryžą įlėkė, tai kirto ant stabdžių visi aplink, mes stovėdami vos neišgriuvom irgi unsure.gif , o kai į ekskursiją važiavom - į mus vos nesirėžė iš šalutinio kelio blink.gif . Beje, kai džipais važiavom, lėkė tikrai ne leistinu greičiu, galvoju, pažiūrėsiu kiek - ogi greičio rodyklė neveikia, kabo sau žemyn nutįsus ir tik per duobes kalatojas... biggrin.gif Net filmavau, ka brolaim parodyt smile.gif
Gal čia tikrai nuo regiono priklauso, pernai Kemere net labai tvarkingas tas eismas atrodė, šiemet net svarstėm prieš važiuodami gal verta išsinuomot mašiną porai dienų. Bet jau po pirmos išvykos vyras sakė - nu jau ne!!! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 15:25)
Kaina gavosi daugiau nei krikscioniska,tuo labiau kad lietuviai uz panasia kaina tik eftalija nutrusiusia pasiule ir mazesniam laikotarpiui.

Man Eftalia nepasirodė nutriušusi ax.gif Bent jau Aqua. Kurioj jūs čia buvote, kad pasirodė nutriušusi?
Atsakyti
Kur yra kokia gera parduotuve lovatiesiu, patalyniu Alanijoje?
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 09 10, 12:49)
Man Eftalia nepasirodė nutriušusi  ax.gif Bent jau Aqua. Kurioj jūs čia buvote, kad pasirodė nutriušusi?

Village irgi nebuvo pavasarį nutriususi smile.gif
Čia turbūt iš tos serijos, nebuvo, bet žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 09 10, 12:49)
Man Eftalia nepasirodė nutriušusi  ax.gif Bent jau Aqua. Kurioj jūs čia buvote, kad pasirodė nutriušusi?

Draugė su vaikais taip pat gyrė Eftalia Aqua viešbutį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 09 10, 15:24)
Draugė su vaikais taip pat gyrė Eftalia Aqua viešbutį  mirksiukas.gif

Ir tikrai drąsiai galiu sakyti, kad ir antrą kartą važiuočiau, jei gaučiau tą pačią kainą
Atsakyti

Keliautojos! Mes keliauti galime tik nuo spalio vidurio, ar verta rinktis Turkiją?  :hmm: Kurį kurortą rinktis? Agentūroje labai gyrė Kemerą. 

Atsakyti
Mums tai visai fainas Eftalia Marine, dar zinant kad kaina siais brangesniais metais gavosi uz poilsi Turkijoje mazesne negu pernai. Oras nuostabus, jura nemurzina. Tik neradome kebabu, berods Jurgetele rase kad saloje buna, patarkite kur rasti, nes mano mazajam didziausias skanestas o mes neradome.
Atsakyti
sveikos mane paprotinkit jeigu ismeta paskutine minute kaina padoria i turkija, rodo kad lektuve tam laikotarpiui vietu laisvu 10, ar yra galimybe mums 3 saugusiem ir vaikui gauti paskutines minutes gera psiulyma, nes is tiesu ju tikrai neblogu ismeta, ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2017 09 10, 18:00)
<p>Keliautojos! Mes keliauti galime tik nuo spalio vidurio, ar verta rinktis Turkiją?  hmm.gif Kurį kurortą rinktis? Agentūroje labai gyrė Kemerą. </p>

Kemere tokiu metu yra vesiau nei kituose kurortuose.ir didesne lietaus tikimybe.
Rinkites labiau Alanijos regiona,pieciau nei Kemeras 4u.gif
Atsakyti