Ačiū, merginos, už jūsų pasidalintą patirtį pirtyse
O dar klausimas, tai kas į tą hamamą įeina? visai norėčiau aš nugarytės masažo
O dar klausimas, kas buvę Kušadasyje, gal žinote, kada ten tas trugus būna, ar visomis dienomis, ar šeštadieniais
ir labai noriu į Efestą nuvažiuoti, tai idomu, jei tezturas siūlo ekskursijos, tai turbūt vaikiukams irgi tokia kaina, kaip suaugusiems? Kažkaip už 2m ir 4m vaiką nesinori mokėti, jaučiu auto išsinuomoti bus pigiau, arba su dolmušu, bet klausimas ar jis ten netoli sustoja, nes pypliai kilometrų nenueis
QUOTE(D'esire @ 2017 01 24, 10:18)
Jei ne paslaptis, kiek jums gavosi
tai čia individualu, gi datos, kiekis žmonių. įveskit tezu puslapi ir matysit -5proc.
QUOTE(ADA @ 2017 01 24, 10:10)
Ačiū už atsiliepimą. Manau jau kainų atžvilgiu nebus taip kaip pernai. Mes pernai už Amarą - 9 m. 2300 mokėjom 2+2 (5 ir 11 m.). Kokią kainą buvote gavę pernai
Papildyta:
prekestolen, man buvo tas pats kemero miesto prityje. Tik man ta "pirtis" sukėlė abejonių dar ir dėl higienos... Abejoju ar tuos rankšluosčius skalbia prieš tau paduodant, veido kaukės užtepimas su tuo pačiu temptuku.... tas pats proto "plovimas" dėl kreivo stuburo...
Papildyta:
prekestolen, man buvo tas pats kemero miesto prityje. Tik man ta "pirtis" sukėlė abejonių dar ir dėl higienos... Abejoju ar tuos rankšluosčius skalbia prieš tau paduodant, veido kaukės užtepimas su tuo pačiu temptuku.... tas pats proto "plovimas" dėl kreivo stuburo...
Pernai vykom 2+2(9m ir11m),gavom kambari familly garden (2kambariai) ir sumokejom tik1500.Kelione pirkom geguzes men.,o skridom rugsejo men.Beje,vakarai buvo salti,megztinuko neuzteko,striukiu reikejo,o diena virs 30 buvo
Idomu ar Konaklio miestelyje yra ta LC waikiki parduotuve?
jei ne, tai kur Alanijoj ju galima rasti?
Dar klausimelis:
niekaip man neiseina i ta sarasa patekti
Bandziau rasyti citata, spustelejus po postu, taciau nieko man ten cituot neiseina
Dar klausimelis:
Bandziau rasyti citata, spustelejus po postu, taciau nieko man ten cituot neiseina
QUOTE(daluzenik @ 2017 01 24, 11:47)
Idomu ar Konaklio miestelyje yra ta LC waikiki parduotuve?
Dar klausimelis:
Dar klausimelis:
Priešais Saphir 4* viešbutį yra prekybos centras Megamall (mažiukas PC, ne mūsų Akropoliai), kuriame rasite LC Waikiki, Koton, De Facto ir keletą kitų vietinių ženklų parduotuvių. Jei norėsite didesnio pasirinkimo - galima nuvažiuoti iki pačios Alanijos, na o pagrindinėje gatvėje rasite ne tik tų pačių ženklų dideles parduotuves (2-3 aukštų) bet ir daug kitų parduotuvių
Turkija
Litux 04.29-05.06 Crystal Aura Beach Resort & Spa
KREIZZY 05.06-05.13 AZURA DELUXE RESORT
VAKA 05.14 - 05.21d.vykstam i Saphir 4*
Donnabona 05.23-06.06 GURAL PREMIER TEKIROVA
Gloom 05.23-05.30 Rixos Premium Tekirova
Nendre23 05.24-06-02 Long Beach Resort & SPA
Neringiux 06.01- 06.08 GURAL PREMIER TEKIROVA
Riberte 06.01-06.10 Azura deluxe resort &spa
Ligna 06.05-06.15 Rixos Beldibi
Gabriell'e 06.08-06.22 Xperia Grand Bali
prekestolen 06.08-06.15 Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*
Gyvačiukas 06.13-06.21 Rixos Sungate
daluzenik 06.24 - 07.01 saphir 4*
oaze 2 06.27-07.08 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Belty 06.27-07.04 RIXOS SUNGATE
ERVInga 07.01-07.08 Avantgarde Hotel&Resort 5*
Jurgita-Gabrielė 07.04-07.15 Delfin Deluxe Resort 5*
Zylute1 07-27 - 08-03 Astoria 4*
ataka26 08.08-08.16 EFTALIA SPLASH RESORT 5
*Kameja* 08.29-09.05 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Sunrayja09.28- 10.08 Long Beach Resort & SPA
Iveta10 09 30-10 10 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Litux 04.29-05.06 Crystal Aura Beach Resort & Spa
KREIZZY 05.06-05.13 AZURA DELUXE RESORT
VAKA 05.14 - 05.21d.vykstam i Saphir 4*
Donnabona 05.23-06.06 GURAL PREMIER TEKIROVA
Gloom 05.23-05.30 Rixos Premium Tekirova
Nendre23 05.24-06-02 Long Beach Resort & SPA
Neringiux 06.01- 06.08 GURAL PREMIER TEKIROVA
Riberte 06.01-06.10 Azura deluxe resort &spa
Ligna 06.05-06.15 Rixos Beldibi
Gabriell'e 06.08-06.22 Xperia Grand Bali
prekestolen 06.08-06.15 Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*
Gyvačiukas 06.13-06.21 Rixos Sungate
daluzenik 06.24 - 07.01 saphir 4*
oaze 2 06.27-07.08 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Belty 06.27-07.04 RIXOS SUNGATE
ERVInga 07.01-07.08 Avantgarde Hotel&Resort 5*
Jurgita-Gabrielė 07.04-07.15 Delfin Deluxe Resort 5*
Zylute1 07-27 - 08-03 Astoria 4*
ataka26 08.08-08.16 EFTALIA SPLASH RESORT 5
*Kameja* 08.29-09.05 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Sunrayja09.28- 10.08 Long Beach Resort & SPA
Iveta10 09 30-10 10 EFTALIA SPLASH RESORT 5
QUOTE(daluzenik @ 2017 01 24, 11:47)
ciau nieko man ten cituot neiseina
cituoti dabar neleidzia. ant zinutes kur sarasas spauskit atsakyti ir tada galesite prideti save.
QUOTE(elizieja @ 2017 01 24, 11:35)
Ačiū, merginos, už jūsų pasidalintą patirtį pirtyse
O dar klausimas, kas buvę Kušadasyje, gal žinote, kada ten tas trugus būna, ar visomis dienomis, ar šeštadieniais
ir labai noriu į Efestą nuvažiuoti, tai idomu, jei tezturas siūlo ekskursijos, tai turbūt vaikiukams irgi tokia kaina, kaip suaugusiems? Kažkaip už 2m ir 4m vaiką nesinori mokėti, jaučiu auto išsinuomoti bus pigiau, arba su dolmušu, bet klausimas ar jis ten netoli sustoja, nes pypliai kilometrų nenueis
Pirmiausia pasėdima karštoje saunoje. Labai karštoje. Tada dušas. Tada baseiniukas-alia-jakudzi. Tada einama į garų pirtį. Kur daug garų ir drėgna. Ten pabūni ir tuomet jau kviečia į hamamo patalpą, kur ant marmurinio šilto gulto atliekamas prausimas putomis. Ten kaip fabrike sinchroniškai, vienu metu praisiama keletas žmonių. Čia maloniausia procedūra. Tada susuka į rankšluostį, palydi ir pasodina ant gulto, atneša arbatos. Ateina dėdulis su bliūdu ir teptuku ir užterpa žalią veido kaukę. Po 5-10 min pakviečia į masažo kabinetą. Nusiprausi kaukę ir pradeda daryti priklausnatį masažą. Atlekia antras berniukas, "diagnozuoja" visas stuburo ir raumenų ligas ir pasiūlo dar + papildomai apmokamą masažą.
]
Teztur ekskursijų kainos: http://www.tez-tour....html?id=7024536
Papildyta:
Kušadasyje http://www.tez-tour....html?id=7024768
Papildyta:
Cituoti neleidžia jei naudojate Explorer. O Google Croome citavimą leidžia.
QUOTE(ummpse @ 2017 01 24, 12:51)
Priešais Saphir 4* viešbutį yra prekybos centras Megamall (mažiukas PC, ne mūsų Akropoliai), kuriame rasite LC Waikiki, Koton, De Facto ir keletą kitų vietinių ženklų parduotuvių. Jei norėsite didesnio pasirinkimo - galima nuvažiuoti iki pačios Alanijos, na o pagrindinėje gatvėje rasite ne tik tų pačių ženklų dideles parduotuves (2-3 aukštų) bet ir daug kitų parduotuvių
Oi tai bus SUPER!
Mes kaip tik apsistosime siame viesbutyje, tai galesiu nardyt
mergaites, soryy pasikartosiu:)))
gal yra buvusiu su 7 menesiu kudikiu kuri is jusu ,gal galetu patarti ar verta vaziuoti su tokiu vaiku,i ka atsizvelgti,ka butinai pasiimti.gal kas patars i koki viesbuti su tokiu maziuku geriau,kokiu patarimu kaip lektuve pagelbeti vaikiukui istverti kelione.o gal yra kokia atskira tema keliaujam i Turkija su maziuku?
isanksto aciu visoms )))
gal yra buvusiu su 7 menesiu kudikiu kuri is jusu ,gal galetu patarti ar verta vaziuoti su tokiu vaiku,i ka atsizvelgti,ka butinai pasiimti.gal kas patars i koki viesbuti su tokiu maziuku geriau,kokiu patarimu kaip lektuve pagelbeti vaikiukui istverti kelione.o gal yra kokia atskira tema keliaujam i Turkija su maziuku?
isanksto aciu visoms )))
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 24, 12:09)
Kaip jums ačiū
Patinka man jau ta hamamo procedūra
O jau ekskursijų kainelės, kaip ir sakiau pigiau išsinuomoti auto parai ir aplėkti šiek tiek, bent iš to sąrašo sužinojau kas lankytina
Gatvėje, miestelyje, yra vietinės ekskursijų agentūrėlės. Kainos daug mažesnės. Nepulkite pirkti iš tezų. Pažiūrinėkite, paklausinėkite.... Vienos forumietės pvz tik iš vieitnių agentūrų ekskursijas perka, kitos tik iš Tezų, dėl draudimų ir kt.
Dabar prisiminiau pernai metų atvejį, kai mums viešint Turkijoje, lietuviai žuvo per džipų safarį. Ekskursiją pirko iš vieitnės agentūros. Įdomu, kuom pasibaigė viskas, ar turėjo ta agentūrėlė draudimus ir visa kita...
Dabar prisiminiau pernai metų atvejį, kai mums viešint Turkijoje, lietuviai žuvo per džipų safarį. Ekskursiją pirko iš vieitnės agentūros. Įdomu, kuom pasibaigė viskas, ar turėjo ta agentūrėlė draudimus ir visa kita...