Sveikos merginos, sedim mes su seimyna jau beveik savaite Turkijoje viskas laaaabai fainai,bet jau biski nusbodo vien viesbutyje buti. Norejau paklausti,gal kuri nors savarankiskai vaziavot i Alanija ir ten patys sau prasivedet enskursija? Gal kokiu patarimu turetumet? Zadame aplankyti popiuliariausias vietas,bet gal kuri is patirties ka pasiulytumet? Ir dar kazka.skaiciusi forume.esu ,apie dideli akvaparka tikk neatrenku info dabar.
Ai.ir idomu man ,kai plauki laivu po Alanijos apylinkes,ar jie stoja kur nors. Pvz olose is pan. Ar tiesiog plaukioja juroje,nes Mustafa psl nelabai aiskiai info isdestyta
QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 11:49)
Sveikos merginos, sedim mes su seimyna jau beveik savaite Turkijoje viskas laaaabai fainai,bet jau biski nusbodo vien viesbutyje buti. Norejau paklausti,gal kuri nors savarankiskai vaziavot i Alanija ir ten patys sau prasivedet enskursija? Gal kokiu patarimu turetumet? Zadame aplankyti popiuliariausias vietas,bet gal kuri is patirties ka pasiulytumet? Ir dar kazka.skaiciusi forume.esu ,apie dideli akvaparka tikk neatrenku info dabar.
Ai.ir idomu man ,kai plauki laivu po Alanijos apylinkes,ar jie stoja kur nors. Pvz olose is pan. Ar tiesiog plaukioja juroje,nes Mustafa psl nelabai aiskiai info isdestyta
galite laisvai patys savarankiskai iki pilies nuvaziuoti, auobusas vaziuoja nuo centro, bet numerio nzn, pasivaiksčioti irgi galite po pacia alanija, i pili simet dar dare keltuva, gal jau veikia, ten su juom galima pasikelti, dar yra alanjoj netoli to keltuvo urvas (damlatas caves), bet jis lb mazytis, tad nerekomenduoju, nebent nebuve jokiame kitame, tai gal ir patiktu.
laivai plaukia ir sustoja toje pacioje juroje, kad galetu pasimaudyti, kad islipti kazkur i kranta, tai tikrai neteko girdet
kokiame viesbutyje esate? gal geriau tada susiplanuoti kokia normalesne ekskursija?
Aš tau audžiu mintį nuomotis mašiną, bnet žiū, kad čia tokių bendraminčių beveik nerasta
kelinta valanda tamsu jau pasidaro, gal galite pasakyti?
QUOTE(rootha @ 2017 09 08, 11:14)
galite laisvai patys savarankiskai iki pilies nuvaziuoti, auobusas vaziuoja nuo centro, bet numerio nzn, pasivaiksčioti irgi galite po pacia alanija, i pili simet dar dare keltuva, gal jau veikia, ten su juom galima pasikelti, dar yra alanjoj netoli to keltuvo urvas (damlatas caves), bet jis lb mazytis, tad nerekomenduoju, nebent nebuve jokiame kitame, tai gal ir patiktu.
laivai plaukia ir sustoja toje pacioje juroje, kad galetu pasimaudyti, kad islipti kazkur i kranta, tai tikrai neteko girdet
kokiame viesbutyje esate? gal geriau tada susiplanuoti kokia normalesne ekskursija?
Mes esame Pasha bay,netoli Konaklio. Siaip iki kokios Pamukales,tai tikrai nevaziuosim su vaikais. Po teisybe tingim taip toli trenktis,gal kita karta. O cia esancios itakos ir UIE agenturos siulo ekskursija po Alanija identiska,kaip Jus parasete. Tik pinigu nemazu praso. Tai mes tikrai nematom reikalo moket 100 ,ka galim patys pasidaryt;) o laivu ,tai planuojam prr Labas Alanija paplaukioti. Dar einu pasigooglinti kur cia tas Kleopatros papludimys
Dar reik lauktuvemis pasirupinti
O siaip cia agenturos siulo i Eftalijos akvaparka vaziuoti,jis cia visai salia,tai cia tas akvaparkas kur visi varo?
QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 12:41)
Mes esame Pasha bay,netoli Konaklio. Siaip iki kokios Pamukales,tai tikrai nevaziuosim su vaikais. Po teisybe tingim taip toli trenktis,gal kita karta. O cia esancios itakos ir UIE agenturos siulo ekskursija po Alanija identiska,kaip Jus parasete. Tik pinigu nemazu praso. Tai mes tikrai nematom reikalo moket 100 ,ka galim patys pasidaryt;) o laivu ,tai planuojam prr Labas Alanija paplaukioti. Dar einu pasigooglinti kur cia tas Kleopatros papludimys
O siaip cia agenturos siulo i Eftalijos akvaparka vaziuoti,jis cia visai salia,tai cia tas akvaparkas kur visi varo?
pagalvokite apie sepaderes kanjona, per mustfa, o laivas fainesnis yra piratu didelis toks, nei per labas, ir prieplaukoje ten vietoj galima del kainos pasideret is konaklio vaziuoja autobusas i alanijos centra, tad tikrai savarankiskai galite nuvaziuoti
Plaukėm laivu su vietine agentūra, stojo 2 lyg kartus pačioje jūroje pasimaudyti ir Alanijoje išlipome pasivaikščioti.
Buvome damlatas caves urve, nedidelis, bet tikrai verta užeiti, ypač kad kaina juokinga. Mes buvome liepos vidury, tai keltuvai tikrai veikė, nepasinaudojom, bet mačiau kad kėlėsi
Po Alaniją buvome su agenturą šita http://ekskursijosal...lt/ekskursijos/ . Kaina irgi išėjo juokinga, bet įspūdžių daaaug ir patiko visai šeimai
Ir dar kazka.skaiciusi forume.esu ,apie dideli akvaparka tikk neatrenku info dabar.
gal apie sita snekate? http://www.waterplanet.com.tr/
QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 12:41)
Mano patarimas dar būtų pagalvoti apie jūros ligą, jei ruošiatės plaukti laivu. Kad nebūtų kaip mums praeitais metais, kad teko dar net neįpusėjus kelionei prašytis laukan iš laivo . Apie tai, kad turiu jūros ligą, žinojau jau ne metus ir ne du, bet krantinėje taip gražiai užpudrino smegenis apie delfinus, urvus, molio kaukes, šokinėjimą nuo denio į vandenį ir pan., kad užmiršau viską pasaulyje ir nusipirkau . Dar kaip tyčia pasitaikė vėjuota diena, laivą kratė į visas puses, nepadėjo jokie vaistai nuo jūros ligos. Vėliau užsupo ir abi mano mergaites, vienas vyras gėrėjosi vaizdais, o aš meldžiausi, kaip greičiau atsistoti savo kojomis ant žemės. Laimei, kad pirmoje sustojimo vietoje, kur gamino pietus ir vyko pasiplaukiojimas iš laivo, pamatėm pro šalį plaukiantį motorinį laivelį. Puoliau kapitono prašyti, kad susišauktų ir pargabentų mus į krantą tuo laiveliu. Tai va taip ir baigėsi mūsų pasiplaukiojimas, vos tik spėjęs prasidėti . Brrr, net dabar dar bloga prisiminus
Aciu merginos uz patarimus !!!! Ypac,kas uzrodete agentura,kur organizuoja popietines ekskursijas po Alanija. Visom aciu ir linkejimai is Turkijos
QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 12:13)
Aciu merginos uz patarimus !!!! Ypac,kas uzrodete agentura,kur organizuoja popietines ekskursijas po Alanija. Visom aciu ir linkejimai is Turkijos
Man tai labai įdomu kaip pats viesbutis ? Is isores labai idomus
Gal dar ir is Sides patarsite, ka verta aplankyti? Be pacios Sides, kriokliu..
ACIU
ACIU