QUOTE(ericute @ 2017 09 08, 12:41)
Mes esame Pasha bay,netoli Konaklio. Siaip iki kokios Pamukales,tai tikrai nevaziuosim su vaikais. Po teisybe tingim taip toli trenktis,gal kita karta. O cia esancios itakos ir UIE agenturos siulo ekskursija po Alanija identiska,kaip Jus parasete. Tik pinigu nemazu praso. Tai mes tikrai nematom reikalo moket 100 ,ka galim patys pasidaryt;) o laivu ,tai planuojam prr Labas Alanija paplaukioti. Dar einu pasigooglinti kur cia tas Kleopatros papludimys
Dar reik lauktuvemis pasirupinti

O siaip cia agenturos siulo i Eftalijos akvaparka vaziuoti,jis cia visai salia,tai cia tas akvaparkas kur visi varo?
Mano patarimas dar būtų pagalvoti apie jūros ligą, jei ruošiatės plaukti laivu. Kad nebūtų kaip mums praeitais metais, kad teko dar net neįpusėjus kelionei prašytis laukan iš laivo

. Apie tai, kad turiu jūros ligą, žinojau jau ne metus ir ne du, bet krantinėje taip gražiai užpudrino smegenis apie delfinus, urvus, molio kaukes, šokinėjimą nuo denio į vandenį ir pan., kad užmiršau viską pasaulyje ir nusipirkau

. Dar kaip tyčia pasitaikė vėjuota diena, laivą kratė į visas puses, nepadėjo jokie vaistai nuo jūros ligos. Vėliau užsupo ir abi mano mergaites, vienas vyras gėrėjosi vaizdais, o aš meldžiausi, kaip greičiau atsistoti savo kojomis ant žemės. Laimei, kad pirmoje sustojimo vietoje, kur gamino pietus ir vyko pasiplaukiojimas iš laivo, pamatėm pro šalį plaukiantį motorinį laivelį. Puoliau kapitono prašyti, kad susišauktų ir pargabentų mus į krantą tuo laiveliu. Tai va taip ir baigėsi mūsų pasiplaukiojimas, vos tik spėjęs prasidėti

. Brrr, net dabar dar bloga prisiminus