Aš irgi jau nebesitveriu savam kaily, blogiau už vaiką
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 06, 20:59)
Aš irgi jau nebesitveriu savam kaily, blogiau už vaiką
Per kančias į žvaigždes Tiek laiko atidirbus tai jau atostogos bus La Fa
QUOTE(adrytės mama @ 2017 09 06, 20:46)
O manęs paprašė parašyti tik skrydžių numerius, vardą bei pavardę ir tel.nr. Sakė, kad lauks mūsų su vardine lentele prie oro uosto išėjimo.. Reiks dar rašyt jiems ir klausti dėl sutarties, kažkaip ramiau būtų.. Baisu, kad nepavestų . O jūs avansą mokėjot? Nes kai užklausiau apie mokėjimą, tai parašė, kad vairuotojui reikės sumokėti..
mes viska is karto mokejom, dar nepigiai, 20euru zmogui
QUOTE(adrytės mama @ 2017 09 06, 20:46)
O manęs paprašė parašyti tik skrydžių numerius, vardą bei pavardę ir tel.nr. Sakė, kad lauks mūsų su vardine lentele prie oro uosto išėjimo.. Reiks dar rašyt jiems ir klausti dėl sutarties, kažkaip ramiau būtų.. Baisu, kad nepavestų . O jūs avansą mokėjot? Nes kai užklausiau apie mokėjimą, tai parašė, kad vairuotojui reikės sumokėti..
Žinokit, kiekviena kompanija turi savo taisykles. Aš pasiskaityčiau tiesiog atsiliepimus apie juos įvairiuose saituose ir jeigu jie teigiami, tai nesukčiau sau galvos
O vandens fintikliusku buna, ar savo reik? Man puse lagamino gaunasi
mes tai vietoj pirkom, kai nuvykom tiesa, buvom Kretoj, viešbučio teritorijoj daug parduotuvėlių, manau ir Turkijoj bus panašu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 07, 11:26)
O vandens fintikliusku buna, ar savo reik? Man puse lagamino gaunasi
As tai pasiemiau biski is namu: du ratus,sparnelius vienus,akinukus nardymo 2 vnt,nardymo maske su triuba. Cia vietoje nusipirkom dar vienus sparnelius. Pilnai uztenka. O.isleidus ora,tai lengvai sugrudau ir tikrai nieko ten jie neuzieme.vietos.
QUOTE(gretusiu @ 2017 09 06, 18:52)
Tai kitam geguziui birzeliui pirkt per isankstinius ar laukt paskutines minutes - va kur diletantes klausimas
Sunku prognozuoti, galime tik iš patirties pasakyti. Pirkau per išankstinius 2 metus iš eilės- birželiui. Ir jau link birželio kainos tik kilo kilo...jokių paskutinių minučių mano variantams nebuvo...
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 09 07, 10:28)
Žinokit, kiekviena kompanija turi savo taisykles. Aš pasiskaityčiau tiesiog atsiliepimus apie juos įvairiuose saituose ir jeigu jie teigiami, tai nesukčiau sau galvos
Atsiliepimai teigiami, neatrodo šaraškino kontora . Tikiuosi nepaliks stovėti prie oro uosto išėjimo .
Jei kam bus naudinga, tai mes važiuojam į Utopia. Tezai grąžina 96 eurus atsisakius jų pervežimo, o už asmeninį transferį suderėjau 150 eurų į abu galus dviems suaugusiems ir dviems vaikams. Kai tuo tarpu tezai už asmeninį paprašė dar prie tų 96 eurų primokėti 150 eurų
QUOTE(adrytės mama @ 2017 09 07, 15:52)
Atsiliepimai teigiami, neatrodo šaraškino kontora . Tikiuosi nepaliks stovėti prie oro uosto išėjimo .
Jei kam bus naudinga, tai mes važiuojam į Utopia. Tezai grąžina 96 eurus atsisakius jų pervežimo, o už asmeninį transferį suderėjau 150 eurų į abu galus dviems suaugusiems ir dviems vaikams. Kai tuo tarpu tezai už asmeninį paprašė dar prie tų 96 eurų primokėti 150 eurų
Aš sau šiuos žiūrėjau, bet taip ir neužsakiau. Temoje buvo teigiami atsiliepimai apie juos.
https://www.hoppa.com/ie
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 09 07, 18:09)
Aš sau šiuos žiūrėjau, bet taip ir neužsakiau. Temoje buvo teigiami atsiliepimai apie juos.
Na hoppa a2b aptarnauja inturisto priimancioji firma. Bet siaip geris su sitais - jokiu makaronu kabinimo pirkite ekskursijas kokie zodziai kaip skamba turkijoje ir t.t.