Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(georgiana @ 2017 09 02, 08:05)
na kaina superine kaip jus pagavot toki pasiulymai,aisku gali buti kad ir trys suage plius vaikas, bet kiek randu pigiu pasiulymu suvedu skaiciu ir rodo atsiprasome paga lsiuos kriterijus nieko nerasta unsure.gif

Kaina paskelbe Urkistravel.Bet kadangi,kuo daugiau bendrauju,tuo labiau man patinka Dainora-tai kelione pirkom is Udriaus agenturos .Reklama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2017 09 03, 17:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Migle777" data-cid="71783422" data-time="1504446910"><div><p></p><p>Mes buvome Barut  Kemer, viskas labai patiko, ne pirmą kart šiame viešbutyje, žinojom ko tikėtis ir tikrai nenuvylė, man jis pats geriausias miesto viešbutis. 

</p></div></blockquote><p> bigsmile.gif Mano tevai į Kemer Barut vyks, smagu, kad viskas patiko, tiuosi ir tevai mano nenusivils.</p><p>Kemere dar labai puikus Amara wing   4u.gif </p>

Nebėra Amara Wing. Po pernykštės krizės jį perėmė kitas savininkas ir pavadinimą pakeitė į Alkoclar Exlusive smile.gif . Mes šiemet šalia jo (exAmaraWing) ilsėjomės, tai gatvėje sutikti lietuviai iš Alkoclar buvo nusivylę kokybe. Mes pernai kaip tik ilsėjomės buvusiame Amara Wing, tai kai palyginome su šių metų exAmaraWing poilsiautojų pasakojimu- na kažkiek nebėra to kas buvo exAmara lygio. Bet vėlgi, subjetyvu.... ax.gif

QUOTE(Mopsyte @ 2017 09 03, 17:33)
As gerkle visada gydau taip: pasildau druskos sauksta, dedu i stora merliu, susuku i plona skarele ir ant kaklo. Tik reikia ziureti, kad nebutu karsta, nes nudegs.  Kompresa keiciu kas 2-3 valandos. O gerkle dar papurskiu su hexaspray. Mums nereikia nei paros ir tempos kaip nebuta.  Penktadieni vaika parsiveziau su 38. Kol ejome miegoti- kompresa dejau tris kartus, dar daviau vaistu nuo tempos. Nakti tempos jau nebuvo, o ir iki dabar jos nera.  Mums tas metodas veikia.

Nenoriu nieko mokyti, tik tiek, kad esant pūlingai anginai karštos procedūros kenkia. Ir dar , mūsų gydytoja visada primena, kad esant temperatūrai, jokių šildančių procedūrų. (aš labai mėgstu esant kosuliui vaikams kojas karštame druskuotame vandenyje mirkyti) Nors pašildyta druska švarioje kojinėje tikrai labai geras būdas mažinti gerklės skausmą. bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
tik nepirkite iš nepatikimų firmų.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=75660513
Atsakyti

Kitais metais rugsėjį galvojame pirmąkart važiuot į Turkiją su vaikais. Klausimas - kuriuo metu jau pradėt ieškoti bilietų? Ir ar išvis įmanoma ir verta pačiai viską organizuotis ar geriau kreiptis į agentūrą?

Atsakyti
Labiausiai apsimoka pirkti per isankstinius pardavimus, daznai buna maziausios kainos garantija, jie prasides rudeni, ar ne spali? smile.gif Nuomoniu yra ivairiu, bet bendrai vyrauja nuomone, kad i Turkija nelabai apsimoka organizuotis patiems.
Atsakyti
Su tom kainom...
Mano situacija buvo analogiska. Pirma karta i Turkija su vaikais rugsejo menesi. Ziurejau per isankstinius. Deja, i mano norimus viesbucius kainos buvo tokios, kaip iki isankstiniu. Kaip dabar atsimenu ta masini nusivylima, kad kainos buvo dideles.

Dar visi laukia Adventur parodos (lyg vasario menesi). Bet, kiek susidariau ispudi, tai agentai geras kainas siulo draugams, seniems klientams. Siemet stebuklu nebuvo.

BET.. kiekvieni metai skirtingi. Tai itakojo ivairus politiniai, socialiniai, ekonominiai veiksniai.

Ir vis tik rugsejui geriausios kainos paskutine minute... Tik tas laukimas visada rizika. Pvz vasara nebuvo tokiu geru kainu, kai pasiule rugsejui.

Cia mano pastebejimai is siu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 rugsėjo 2017 - 20:05
Pirmą kartą užsisakinėju asmeninį transferį, tai ieškau su tuo jau susidūrusių smile.gif . Užsisakėm per transferiya.com, sutarėm kainą, bet viskas tik tokiu žodiniu susitarimu kaip ir baigėsi. Dabar galvoju, ar čia taip tik toje firmoje be jokių rašytinių sutarčių, ar visur taip?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 05, 21:05)

Dar visi laukia Adventur parodos (lyg vasario menesi).

Sausio menesi 😉
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 09 05, 11:05)
Nenoriu nieko mokyti, tik tiek, kad esant pūlingai anginai karštos procedūros kenkia. Ir dar , mūsų gydytoja visada primena, kad esant temperatūrai, jokių šildančių procedūrų. (aš labai mėgstu esant kosuliui vaikams kojas karštame druskuotame vandenyje mirkyti) Nors pašildyta druska švarioje kojinėje tikrai labai geras būdas mažinti gerklės skausmą.  bigsmile.gif  4u.gif

Prie pulines anginos tik antibai. O mano atveju- vaistai nuo tempos ir paskui druska.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 09 05, 21:02)
Labiausiai apsimoka pirkti per isankstinius pardavimus, daznai buna maziausios kainos garantija, jie prasides rudeni, ar ne spali? smile.gif Nuomoniu yra ivairiu, bet bendrai vyrauja nuomone, kad i  Turkija nelabai apsimoka organizuotis patiems.

O cia kaip pasiseks . Man pigiau buvo savarankiskai

Beje Mustafa svaigsta apie savo charteri kitiems metams. Bus matyt 😊
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 09 05, 23:52)

Beje Mustafa svaigsta apie savo charteri kitiems metams. Bus matyt 😊

Kaip pats esi agentura, tai negi samdysi dar kita biggrin.gif Nu gi neklaidinkite pradinuku.
Aisku, galima ir paciam, bet cia jau ne tai paprasta, kad viens du, kai uzsimaniau, nusipirkau.

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 09 05, 22:52)

Man taip pat isejo pigiau savarankiskai,nors ir geguzes menesi kada buvo pilna paskutiniu minuciu.Svarbiausia planuojat i Turkija-gauti pigu skrydi.Didelis pliusas keliaujant su vienu vaiku iki 12m.,nes beveik visi viesbuciai priima nemokamai.Mums 2+1 (4m.) 10n. Kamelya Fulya (6n.) ir Kamelya Club (4n.).-1198€.Beje uz skrydzius mokejom daug-595€ mirksiukas.gif
Atsakyti