QUOTE(xernesta @ 2017 09 03, 17:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Migle777" data-cid="71783422" data-time="1504446910"><div><p></p><p>Mes buvome Barut Kemer, viskas labai patiko, ne pirmą kart šiame viešbutyje, žinojom ko tikėtis ir tikrai nenuvylė, man jis pats geriausias miesto viešbutis.
</p></div></blockquote><p>
Mano tevai į Kemer Barut vyks, smagu, kad viskas patiko, tiuosi ir tevai mano nenusivils.</p><p>Kemere dar labai puikus Amara wing
</p>
Nebėra Amara Wing. Po pernykštės krizės jį perėmė kitas savininkas ir pavadinimą pakeitė į Alkoclar Exlusive
. Mes šiemet šalia jo (exAmaraWing) ilsėjomės, tai gatvėje sutikti lietuviai iš Alkoclar buvo nusivylę kokybe. Mes pernai kaip tik ilsėjomės buvusiame Amara Wing, tai kai palyginome su šių metų exAmaraWing poilsiautojų pasakojimu- na kažkiek nebėra to kas buvo exAmara lygio. Bet vėlgi, subjetyvu....
QUOTE(Mopsyte @ 2017 09 03, 17:33)
As gerkle visada gydau taip: pasildau druskos sauksta, dedu i stora merliu, susuku i plona skarele ir ant kaklo. Tik reikia ziureti, kad nebutu karsta, nes nudegs. Kompresa keiciu kas 2-3 valandos. O gerkle dar papurskiu su hexaspray. Mums nereikia nei paros ir tempos kaip nebuta. Penktadieni vaika parsiveziau su 38. Kol ejome miegoti- kompresa dejau tris kartus, dar daviau vaistu nuo tempos. Nakti tempos jau nebuvo, o ir iki dabar jos nera. Mums tas metodas veikia.
Nenoriu nieko mokyti, tik tiek, kad esant pūlingai anginai karštos procedūros kenkia. Ir dar , mūsų gydytoja visada primena, kad esant temperatūrai, jokių šildančių procedūrų. (aš labai mėgstu esant kosuliui vaikams kojas karštame druskuotame vandenyje mirkyti) Nors pašildyta druska švarioje kojinėje tikrai labai geras būdas mažinti gerklės skausmą.