As apie LT orus
Kokiam Jus viesbuty?
Merginos SOS!!!!
Treciaideni anksti ryte kylam i Turkuj1, mazoji siandien atsikele su skaudancia gerkle, itariu angina, ir su 37.1 tempa.Gal kas zinot kokiu stebuklingu receptu, kad greitai pagydyti (kad prasisukti be antibu)
Stebuklų nebūna, ypač nemačius vaiko taip ir nugydyti visos kartu galime, ryt siūlyčiau iš pat ryto nuvažiuoti pas savo gydytoją, padarys tyrimus ir sužinosit ar reikia, ar ne antibiotikų
Merginos SOS!!!!
Treciaideni anksti ryte kylam i Turkuj1, mazoji siandien atsikele su skaudancia gerkle, itariu angina, ir su 37.1 tempa.Gal kas zinot kokiu stebuklingu receptu, kad greitai pagydyti (kad prasisukti be antibu)
Mes dar nei vienos kelionės neskridom be ligų, šį kart taip pat buvo ne išimtis, mažajai gerklė ir temperatūra 39, tačiau kaip ir visada nuvykus viskas susitvarkė, sūrus vanduo, šiltas oras - ligų kaip nebūta. Į lėktuvą pasiėmiau panadolio švirkšte 5 ml, parodžiau patikros punkte, sakiau, kad vaikui naktį buvo temperatūra, tai be problemų leido prasinešti.
Grįžom 08.30, skridome su Freebirds, lėktuve tikrai daugiau vietos nei Smallplanet, maitinimas nemokamas (sumuštinis) ir pasirinktinai nealkoholinis gėrimas, stiuardesės turkų (nes avialinijos turkų), kalba angliškai, mažoji gavo dovanų seilinuką.
Mes buvome Barut Kemer, viskas labai patiko, ne pirmą kart šiame viešbutyje, žinojom ko tikėtis ir tikrai nenuvylė, man jis pats geriausias miesto viešbutis.
Mes buvome Barut Kemer, viskas labai patiko, ne pirmą kart šiame viešbutyje, žinojom ko tikėtis ir tikrai nenuvylė, man jis pats geriausias miesto viešbutis.
Mano tevai į Kemer Barut vyks, smagu, kad viskas patiko, tiuosi ir tevai mano nenusivils.
Kemere dar labai puikus Amara wing