Del kainos tai neklause, domisi tokiu laiku kokie buna orai
Del kainos tai neklause, domisi tokiu laiku kokie buna orai
<p>.... bet jei mokėti reikėtų už kelionę į Turkiją asmeniui 600 - 1000 eur, na jau tada nea
Kokiame Turkijos viesbutyje galima isigyti poilsi jusu imoneje uz 1000 eur asmeniui? Kokiam laikui? Kuriuo metu? Aciu.
Gali buti visaip. Dar ir nuo regiono priklauso.
Loterija, taip sakant.
Bet ir viesbuciuose jau ne viskas dirba..
Bet jei keliautumet, nesvarbu vandens, viesbucio pramogos, tai gal ir nieko, nekarsta, visai gerai (jei neispultu daug lietaus).
Nevykčiau, nes didelė lietaus, škvalų tikimybė.
Man spalio vidury Kemere buvo salta, nors karsciu nemegstu, keturias dienas is septyniu pralijo
ar verta vykt spalio gale i Turkija? ar nebus salta?
Aš pernai buvau spalio viduryje ir grįžau pabaigoje. Šalta nebuvo, o ir lietaus nepasitaike. Tai ir šiais metais rizikuosiu tokiu metu vykti. Jei tikslas prisimaudyti jūroje ir prisideginti- nerizikuociau, bet jei pakeliauti, ar šiaip pailsėti, pasimėgauti malonesniu oru nei pas mus,pasipliuskenti nebrokijat ir baseino, pasimėgauti spa malonumais tuomet galima ir rizikuoti. Tik atminkite kad dienos trumpėja- anksti temsta, viešbučių paslaugos mažėja:ne viskas gali veikti, sezonas baigiasi.
Atsakau kitaip jei kaina bus 300 eur ar maziau ir geras viesbutis kodel gi ir ne?
ar verta vykt spalio gale i Turkija? ar nebus salta?Esu buvusi spalio pradžioje diena iki 30 vakare reikia užsidėti kokį švarkelį, nes sėdint lauke vėsu. Animatorė, sakė, kad mums pasisekė, nes nelijo nė vienos dienos Praitais metais pažystama važiavo spalio pabaigoje sakė buvo iki 25
Kokiame Turkijos viesbutyje galima isigyti poilsi jusu imoneje uz 1000 eur asmeniui? Kokiam laikui? Kuriuo metu? Aciu.
Yra daugybė viešbučių kur kaina perkopia 1000€ asmenui aišku 9-10 naktų
Gero kelio, kas siandien kylat
Kad geri orai, man telefono programėlė rodo, kad nė debesiuko ir virs 30 laipsnių
Pirmadienį ryte, tėvai mano skrenda
labai daug turku.nes dabar jie turi 4 sventines laisvas dienas. toliau vokieciai.anglai.rusai.lenkai. viskas super.
nepaisant to,.kad vakar buvo betvarke Antalijos oro uoste su lagaminais ir lagaminus atsiemem per 1 val.(musu lektuvo lagaminai buvo ismetyti per kelis takus. is musu kompanijos vieniems lagaminas sulauzytas) ir kad nesusipratimai su kambariu pradzioj buvo ka siandien turetu sutvarkyti su kompensacijomis, siaip viskas idealu