Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Georgiana, sekite kelioniu panorama. jie dabar gerų kainų išmeta ;)

http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/

http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/

Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 09 01, 00:11)
Na nebent Eftalia tinkle dar prastumsit kaip vaika biggrin.gif .Mes 2+2 (13m.)ir (4m.) uz 968€ 7n.skrendam rugsejo 9d.i Eftalia Marin  mirksiukas.gif ,asmeniui po 242 biggrin.gif .

Ir mes susigundeme kaina, net savo gelezine nuomone del mokyklos praleidimo sulauziau biggrin.gif
Kas jau buvo Eftalia Marine? Domina viskas, ranksluosciai nemokami raso, bet radau komentara kad isduoda 11.30, pirma diena ka negausime? Seifas irgi nemokamas? Perskaiciau tema tai blogis Eftalijose mokamos pagundos vaikams, mano dideli tai nesiparinu. Dar jura nesvari, tai liudina nes man jura preoritetas huh.gif Ar galima naudotis kitu Eftalia baseinais? Valgyti tik savo restorane ir Islande? Kaip su tuo Islandu gausime kazkokia bukleta kokiu laiku ir kas ten yra? Kur apsipirkti galima? Labai laukiu info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geroji-feja: 02 rugsėjo 2017 - 13:17
QUOTE(Udrius @ 2017 09 01, 18:24)
<p> Kas su manimi ryt  ? smile.gif Sultan of Dreams 5* ? 375 eur asmeniui su tiesioginiu vaizdu į jūrą ? smile.gif
</p>

Ir vaikui ir suaugusiam tokia pat kaina?
Atsakyti

Kas su manimi ryt  ? :) Sultan of Dreams 5* ? 375 eur asmeniui su tiesioginiu vaizdu į jūrą ? :)

Kartais Udriau tu užmušantis, dar betrūksta kad kaip vaikystėje paerzindamas dadėtum pabaigoje "bebebe" ir liežuvį iškištum  :D

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 09 01, 17:24)
<p> Kas su manimi ryt  ? smile.gif Sultan of Dreams 5* ? 375 eur asmeniui su tiesioginiu vaizdu į jūrą ? smile.gif
</p>

Ir visai mes nepavydim tongue.gif , pas rusus blogas reitingas ir raso kad nebutinai gausi vaizda i jura.
P.S. kas su Jumis atsitiko blink.gif ? Turkija gi lievakas...
Atsakyti
Reikia patarimo. Treciadieni nakti kilsime i Annabela diamond 5* ir nzn kaip su kremais nuo saules. Ar ten buna vietoje pirkti ar man cia jais pasirupinti?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2017 09 02, 18:26)
Reikia patarimo. Treciadieni nakti kilsime i Annabela diamond 5* ir nzn kaip su kremais nuo saules. Ar ten buna vietoje pirkti ar man cia jais pasirupinti?

labas
Mes is namu vezames, kiek supratau beskaitinedama tema, tai kremus nuo saules kiekviena perka toki koks labiausiai tinka ,zodziu As seimai perku is vaistines eucerina 30 spf, mums jis geriausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2017 09 02, 18:26)

QUOTE(Tusinukas @ 2017 09 02, 19:03)
labas
Mes is namu vezames, kiek supratau beskaitinedama tema, tai kremus nuo saules kiekviena perka toki koks labiausiai tinka ,zodziu As seimai perku is vaistines eucerina 30 spf, mums jis geriausiai tinka  mirksiukas.gif

Mes irgi visada is namu imam. Man labai patiko Vichy kremas vaikams ir Biodermos aliejus, tikrai galiu rekomenduot.
https://www.cocoonce...00ml/12868.html

https://www.cocoonce...00ml/15316.html

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 09 02, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Udrius" data-cid="71781365" data-time="1504279499"><div><p> Kas su manimi ryt  ? smile.gif Sultan of Dreams 5* ? 375 eur asmeniui su tiesioginiu vaizdu į jūrą ? smile.gif</p></div></blockquote><p>Kartais Udriau tu užmušantis, dar betrūksta kad kaip vaikystėje paerzindamas dadėtum pabaigoje "bebebe" ir liežuvį iškištum  biggrin.gif
</p>

nail.gif hihihi.gif
Atsakyti
<p>Tai va gavome  su tiesioginiu vaizdu smile.gif O šiaip kadangi pigiai gavosi, tai gal ir verta , bet jei mokėti reikėtų už kelionę į Turkiją asmeniui 600 - 1000 eur, na jau tada nea smile.gif Manau šio viešbučio pardaviminė kaina Lietuvoje būtų ne mažiau 600 eur.
</p><p></p><p>Lietuvių beje nėra, rusai, vokiečiai, turkai, anglai. Pagal kokybę - panašaus kaip saphiras smile.gif
</p>

Dar small planeto lektuve vietos tai .... Kojos ausis siekia, pas Ryanair ir tai daugiau. Net air baltic dashe kojos pilnai telpa. Paleido masini shopinimasi lektuve, matyt mazai kas maisto perka.

A2b trasferis vos ne individualus gavosi be musu dar 3 zmogai. O ir kelionei vandens dave ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 02 rugsėjo 2017 - 20:58

ar verta vykt spalio gale i Turkija? ar nebus salta?

Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2017 09 02, 22:55)
<p>ar verta vykt spalio gale i Turkija? ar nebus salta?</p>

Viskas priklauso nuo kainos
Atsakyti