Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

O i utopia sita data netinka jum? http://www.kelioniup...ujant-su-vaiku/

Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2017 08 30, 20:25)
<p>Labas, mums siūlo rugsėjo gale į utopia 2200 (2+2). Atrodo daugoka, ar verta laukti?</p>

Pamirstat esmini dalyka - uz kiek naktu ta kaina mirksiukas.gif

Bet ziurint i dabartines tendecijas, likus 2 savaitems, savaitei - kainu super ismeta.
Atsakyti

Mes Utopijoje buvom balandzio pabaigoje geguzes pradzioje, mokejom 1300 e  uz 2+1. 

Antra karta net uz puse kainos nevaziuotume  :)​ 

Atsakyti
Kas vaziavot su vaikuciais ~10 men , ar radot kuom maitinti is viesbucio siulomo meniu? Ar veztis paruostas tyreles, koses ir nieko nesitiketi?
Atsakyti

Kas ten taip nepatiko?

Atsakyti

Kas vaziavot su vaikuciais ~10 men , ar radot kuom maitinti is viesbucio siulomo meniu? Ar veztis paruostas tyreles, koses ir nieko nesitiketi?

Viskas priklauso nuo viešbučio:ar yra specialus maitinimas vaikams, kartais būna ir blenderiai. Ir tai ką jau valgo jūsų vaikas. Kelionė vaikui ir taip šokas, o dar pasikeitęs maitinimasis... geriau kažkiek pasiimti būtent tokio maisto, kokį namuose valgo, o kažkiek ir viešbučio bandyti paragauti

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2017 08 31, 00:21)
<p>Mes Utopijoje buvom balandzio pabaigoje geguzes pradzioje, mokejom 1300 e  uz 2+1. </p><p>Antra karta net uz puse kainos nevaziuotume  smile.gif​ </p>

Suintrigavot visus, nes kiek buvo, tai patenkinti...

Ne sezono metu irgi savi niunsai. Del ko as labai nenoriu gilyn i rudeni, kad ir geras oras, o pas mus jau fek, bet ir ten jau viskas nebedirba pilnu pajegumu ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turite nuolaidos koda, parkingui Vilniaus oro uoste? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 08 30, 22:26)

Mes kylam šiąnakt. Neesu buvus Turkijoj, tai tyreles vešiuos savo. Man taip ramiau. Dukrai 6 mėn.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau jusu nuomoniu, ka rinktumetes:
* Goldcity Tourism Complex
* Senza The Inn
* Lyra Resort & Spa
* Club Hotel Anjeliq
Seima su vaikais, tinginio atostogoms biggrin.gif
Atsakyti
Stambulas nuostabus. Buvau ten šią gegužę, nepaisydama to, kad dabar kaip ir daug kas ten bijo važiuoti (ir SM tema "Stambulas" apmirusi jau metus gerus). Viskas buvo puikiai, vietiniai pardavėjai sakė, kad anie metai buvo labai sunkūs-daug pardavėjų atleista, nes sumažėjo turistų srautai, bet dabar atsigauna viskas. Maudytis nesimaudžiau, bet skaičiau, kad galima pavažiavus/paplaukus rasti pliažus. Ten keltai kaip pas mus autobusai-kursuoja pakankamai dažnai. Nors ir nžn kaip dažnai iki pliažų. Jei ką, turiu "Rough guide Istanbul" knygą, ten daug visokios informacijos, galiu paskolinti pasiskaityti smile.gif
Apie eismą: prieš išvykstant vienas disciplinuotas (labai) ir tvarkingas (dar labiau) bičiulis, kuriam nepatiko Stambulo eismas patarė man labai saugotis mašinų, kurios neatsargiai važinėja, bet kadangi aš buvau pėstysis ir nesu tokia jau griežta, tai pastebėjau kaip eina pėstieji-per didžiulę judrią gatvę, perėja tolokai, tai susikaupus keletui žmonių jei tiesiog pradeda eiti, o mašinos sustoja ir laukia blink.gif Iš pradžių taip ėjau tik su draugais kartu, bet paskui jau įsidrąsinau smile.gif Man patinka toks lengvas jų chaosiukas...O Stambulas tikrai turi savo miesto magiją..

QUOTE(NijoleP @ 2017 08 30, 08:25)
<p>Labas Turkijos mylėtojai  rolleyes.gif </p><p>aš kaip ir turbut  daugelis čia esančiu labai myliu Turkija. Buvau ne karta , tik va dėje ne Stambule..., o taip norisi į Stambulą. Vat galvoju kadangi neesu buvusi Stambule ar ten miesto papludimiai yra laisvi ir juose kas nors maudosi  smile.gif Gal kvailas klausimas, bet kai neesi buves nežinai. Galvoju nušauti vienu šuviu kelis zuikius aplankyti miesta ir pailsėti prie jūros  smile.gif​ </p>

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 08 31, 07:42)
Gal kuri turite nuolaidos koda, parkingui Vilniaus oro uoste? 4u.gif

PARKAVIMAS

praeitą sav pirkausi tai dar galiojo 4u.gif
Atsakyti