QUOTE(elizieja @ 2017 01 23, 17:01)
aaa, nu tada pažiūrėsiu, ką gidė duos, palyginsiu kainas su viešbučio paslaugom, o gal ir nieko vienai moteriai išvykti į miestą, komplimentų pagaudyti
O ką tas fotogrfas fotkina? viena foto 5? Aš kaip kokia atsilikus iš akmens amžiaus
Tai vienareikšmiškai miesto bendroji pirtis-hamamas pigiau bus.
Ne visuose, bet daugumoje viešbučių yra fotografai. Vaikštinėja su fotiku ant kaklo, siūlo mini ar maxi fotosesijas. Fotografijos kaina priklauso nuo kiekio, bet pradinė kaina 5 eur. Jei turėsit fliašiuką, įrašo į jį.
QUOTE(ernoja @ 2017 01 23, 18:24)
Taip,viena foto. Pernai mažasis su piratais ir papūgom prisifotografavo, galų gale po 2.5 atidavė, nors ir nesiderėjau per daug. O iš foto laive tai nuo 5 ar 6 galų gale kaina liko po nepilną eurą. Atnešė jau padarytų krūva, pasakiau, kad imu tik 2, kur vaikai su iguana. Įkalbinėjo, kad kaip čia taip, kad kitur dar brangiau. Galų gale paėmė 10, o atidavė visas, o jų ten 12. Na realiai pagalvojus, kur jiems jas dėti, tik išmesti telieka:D
Tai jums tikrai pasisekė, nes man laive nesutiko taip gerokai nusiderėti. Berods 1 foto padovanojo už tą sumą...
QUOTE(Sunrayja @ 2017 01 23, 22:33)
Del miesto pirties:
as tikrai nusivyliau, nes sugaisom puse dienos tai pirciai
. Is pradziu daugiau nei valanda vaziavom pirmyn, nes stojo visur ir rinko po kelis zmones kol nepririnko mikriuko, po to pirtis su masazu, po to lauki kol vel visi susirinks, po to vel valanda atgal vaziavom 15 km iki viesbucio. Neverta buvo nors ir pigiau, nes sunervino kad tiek laiko praleidau laukime. Dar reklamavo papildomas mokamas proceduras belia kiek
, tai grieztai atsisakiau.
Tai va, reikia labai įvertinti atstumą ir faktą, kad pakeliui dar bus renkami poilsiautojai iš kt. viešbučių. Mums pvz iki miesto pirties buvo 10 min mikriuku ir vežė tik mus du su vyru. Į pirtį važiavome iškarto pirmą atvykimo į Turkiją dieną, apie 18 val. Tad nėl transferio į pirtį esu patenkinta. Bet rugštu mintyse pasidaro, kai prisimenu, kai guliu jau po hamamo procedūros ant masažo stalo ir atėjęs dar vienas vaikinukas be masažuotojo pradeda atsiprašant p***i protą, koks mano stuburas kreivas ir bla bla bla ir kokį stebuklą jie už 30-20 eur gali padaryti.... Ir nepadeda net kartojimas- ačiū, nereikia. Na jų toks darbas, bet va būten dėl to turbūt šį kartą į miesto hamamą nevyksime. Bus gerai ir lietuškos pirtelės prieš išvykimą odos pylingas ir nušveitimas...
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 24, 09:51)
Ar aš viena matau,kad mes rašom jau 52 puslapį ,ar ištikro leidžia nebe 50?
Nu taip...