Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Cobre @ 2017 08 29, 16:30)
Ir labai daznai jie susiduria su stereotipu, kad vairuoti Turkijoje per sunku, pavojinga, nuomos nepatikimos. Ir tai arba is gidu, arba is nuogirdu - kazkas kazkam sake. </p>

Ir neperauklesime ju, manau 4u.gif

Man irgi daug metu Stambulas buvo sostine. Kaip ir NY, ar Sidnejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2017 08 29, 14:15)
Mes taip pat šeštadienį  biggrin.gif , kelintą val Jūs kylat?</p>

labai tikiuosi, kad laiko nepakeis ir 5.45 pakilsim biggrin.gif o jūs?

QUOTE(Cobre @ 2017 08 29, 15:30)
Ir labai daznai jie susiduria su stereotipu, kad vairuoti Turkijoje per sunku, pavojinga, nuomos nepatikimos. Ir tai arba is gidu, arba is nuogirdu - kazkas kazkam sake. </p>

stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" bigsmile.gif nu taip, kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
O buna, kad paankstina skrydi? biggrin.gif
Atsakyti

labai tikiuosi, kad laiko nepakeis ir 5.45 pakilsim biggrin.gifo jūs?

stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" bigsmile.gifnu taip, kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį... blink.gifbiggrin.gif

Mes turėtume 11.30 val (su Corendon airlines), bet jau du šeštadienius iš eilės jie išskrenda 13.00 val... Labai tikiuosi, kad viskas bus laiku  :rolleyes: 

Atsakyti

Stambulas ir Kaunas. Kaip buvo jie sostinėm taip ir liko po šiai dienai. mirksiukas.gifbiggrin.gif

:sutinku:  :D​ 

Atsakyti
Kaip smagu, kad dėl sostinių daugumos nuomonės sutampa. biggrin.gif Jau kaip įsikali ką į galvą, tai ir negali išmušti 4u.gif
O Cobrei prašymas - rašyti kuo daugiau, pasakoti, dalintis reportažais. Tikrai yra SM narių, kurioms įdomu, kurios gal ir net nesivelia į diskusijas. O vėliau pasinaudoja visa informacija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 29 rugpjūčio 2017 - 16:53

Ir neperauklesime ju, manau 4u.gif

neturiu tokio tikslo :) suauge  zmones juk. 

Atsakyti

stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" bigsmile.gifnu taip, kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį... blink.gifbiggrin.gif

:) labai daug saliu praktikuoja kvietimus uzeiti i restoranelius ar kavinukes.  tam specialiai darbuotojai net pasamdomi kai kur. Turkai pereme ta patirti. O stai uzsuk ten, kur turistu ne taip ir daug, tai niekam tu neidomus. Nors patys miesteliai ir gyvena is turistu ar poilsiautoju. Bet vienais metais buna  vienaip, o sekanciais jau situacija visai pasikeicia. Oludenize uzpernai nelindo isvis i akis, vaiksciok kiek sirdis geidzia. Pernai pro tas pacias kavines praeit neimanoma, ka jau kalbet apie sustojima ir meniu paskaityma. tai persikraustem vakarieniaut i Fetijos valgykla. Maistas toks pat, o neretai ir geresnis, kainos mazesnes, aptarnauja gerai, nes tai labiau panasu ne i valgykla, o tiesiog i paprastute, neprasmatnia kavine, i akis  nelenda.  O stai mano paskutinei meilei - Adrasanui, Kas, del priekabiavimo isvis jokiu priekaistu. gali studijuot meniu kiek nori, net jei aplink nei vieno zmogaus, taves niekas i vidu netemps ir demesio i tave nekreips. Bet Adrasane, Kase pagrindinis poilsiautoju kontingentas turkai, vakarieciau labiau rudeni ten sulekia, kai turkai jau issivazineja. Gal pas pacius turkus tarpusavyje nera labai priimtina tas tampymas ir lindimas i akis. 

Kaip smagu, kad dėl sostinių daugumos nuomonės sutampa. 

Geda, o ne smagu :)  pfff,  vat zinai zmogus juk, siandien vel uzkibau, atrodo jau ant amziu amzinuju galeciau isikalti i galva. o prizadintu nakti, paklaustu, tai net prisiekt sventaisiais galeciau, kad stambulas sostine :)  

Atsakyti
Man ir Stambulas sostinė ax.gif O dar perskaičius knygą „Nekaltybės muziejus“ tai galutinai sostinė thumbup.gif
Dabar abiem gėda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 29 rugpjūčio 2017 - 17:27

Valgykliniai kofte - apskrudinti ir apkepti su darzovemis krosnyje.  Atnesa cirskancius :) ryziai, bulguras, darzoves patiekiami atskirai.   

cf91ea6fb320.jpg

Atsakyti

Man ir Stambulas sostinė ax.gifO dar perskaičius knygą „Nekaltybės muziejus“ tai galutinai sostinė thumbup.gif
Dabar abiem gėda ax.gif

O mano sita paskutine 

http://www.moteris.l...s.d?id=73953352

Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2017 08 29, 15:57)
labai tikiuosi, kad laiko nepakeis ir 5.45 pakilsim biggrin.gif  o jūs?
stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" bigsmile.gif nu taip,  kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį... blink.gif biggrin.gif

Aš irgi.... mirksiukas.gif Yra tokių pažystamų, gal pyksta, gal pavydi, o gal tiesiog tokia stipri nuomonė ir tiek.... bet diskusijos metu apie TR pradeda, kad ten vos ne karinė padėtis, kad tik neatsakingi žmonės gali vykti, kad virš Ukrainos pavojinga skristi... žodžiu... rolleyes.gif

QUOTE(Cobre @ 2017 08 29, 18:18)
o prizadintu nakti, paklaustu, tai net prisiekt sventaisiais galeciau, kad stambulas sostine smile.gif  </p>

Aš irgi, man irgi. 4u.gif Stambulas sostinė ir taškas. Ir planuoju kada nors vykti į sostinę Stambulą, nes gi prisižiūrėjau Didingojo amžiaus, tai norisi gyvai pamatyti.... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti