Ir neperauklesime ju, manau
Man irgi daug metu Stambulas buvo sostine. Kaip ir NY, ar Sidnejus
labai tikiuosi, kad laiko nepakeis ir 5.45 pakilsim o jūs?
stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" nu taip, kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį...
Mes turėtume 11.30 val (su Corendon airlines), bet jau du šeštadienius iš eilės jie išskrenda 13.00 val... Labai tikiuosi, kad viskas bus laiku
stereotipai iš viso baisus dalykas... turiu pažįstamų, kurie nevažiuoja į Turkiją, "nes ten labai kabinėjasi, ir negali laisvai praeiti gatvėj" nu taip, kviečia užsukti į savo parduotuvę/kavinę, bet kad praeiti negali ir dėl to nevažiuoti į tą šalį...
labai daug saliu praktikuoja kvietimus uzeiti i restoranelius ar kavinukes. tam specialiai darbuotojai net pasamdomi kai kur. Turkai pereme ta patirti. O stai uzsuk ten, kur turistu ne taip ir daug, tai niekam tu neidomus. Nors patys miesteliai ir gyvena is turistu ar poilsiautoju. Bet vienais metais buna vienaip, o sekanciais jau situacija visai pasikeicia. Oludenize uzpernai nelindo isvis i akis, vaiksciok kiek sirdis geidzia. Pernai pro tas pacias kavines praeit neimanoma, ka jau kalbet apie sustojima ir meniu paskaityma. tai persikraustem vakarieniaut i Fetijos valgykla. Maistas toks pat, o neretai ir geresnis, kainos mazesnes, aptarnauja gerai, nes tai labiau panasu ne i valgykla, o tiesiog i paprastute, neprasmatnia kavine, i akis nelenda. O stai mano paskutinei meilei - Adrasanui, Kas, del priekabiavimo isvis jokiu priekaistu. gali studijuot meniu kiek nori, net jei aplink nei vieno zmogaus, taves niekas i vidu netemps ir demesio i tave nekreips. Bet Adrasane, Kase pagrindinis poilsiautoju kontingentas turkai, vakarieciau labiau rudeni ten sulekia, kai turkai jau issivazineja. Gal pas pacius turkus tarpusavyje nera labai priimtina tas tampymas ir lindimas i akis.
Kaip smagu, kad dėl sostinių daugumos nuomonės sutampa.
Geda, o ne smagu pfff, vat zinai zmogus juk, siandien vel uzkibau, atrodo jau ant amziu amzinuju galeciau isikalti i galva. o prizadintu nakti, paklaustu, tai net prisiekt sventaisiais galeciau, kad stambulas sostine
Man ir Stambulas sostinė O dar perskaičius knygą „Nekaltybės muziejus“ tai galutinai sostinė
Dabar abiem gėda
O mano sita paskutine