Cia apie SM? http://www.delfi.lt/...u.d?id=75561473
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 28, 07:30)
Na mano manymu tai padaryta reklama Rixos Premium Tekirova Ar aš ką praleidau? Kur ir kada kas ir kam grasino?
QUOTE(DiKu @ 2017 08 28, 09:47)
Na mano manymu tai padaryta reklama Rixos Premium Tekirova Ar aš ką praleidau? Kur ir kada kas ir kam grasino?
Ta pati pagalvojau Bando reabilituot organizatoriai TR. Ypac asmeninio archyvo foto is drono patiko
Va, va Šitiek nuotraukų prisiuntė
QUOTE(Ernestdan @ 2017 08 28, 10:28)
<p>O kaip yra is tiesu su tuo virusu? Agenturoje patikino, kad oficialiu pranesimu negavo, kad neva tai daugiau rusu ispustas burbulas?</p>
Tai ir mes tiek zinome
Spresti lieka patiems.
QUOTE(esstera @ 2017 08 27, 08:42)
<p>Labas mergaites, gal galit parekomenduoti, keliones is novaturo pirkti ar is vietiniu? ir kur nomuotis automobili, nes rentalcars tai kainos labai dideles . taip pat gal zinote, kur apsipirkti pigiau butu
</p>
</p>
Turbūt klausiate apie ekskursijas - tai tik Iš vietinių. Viskas tas pats, tik grupės bus didesnės šiek tiek- bet tas netrukdo. Kaina skiriasi gerokai.
QUOTE(DiKu @ 2017 08 28, 08:47)
Bent jau SM aš irgi neužmačiau grąsinimų. Čia gal kokiam FB kur kokioj temoj.... Arba eilinį kartą straipsnio autorius hiperbolizuoja ir prideda faktų, kad tik būtų aleįdomiau skaityti...
Kad jau apie ekskursijas...
Buvę Sidėje - kur keliavot, kas su vaikais?
Buvę Sidėje - kur keliavot, kas su vaikais?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 28, 11:08)
o man įdomu ekskursijos aplink pačią Antaliją
QUOTE(Ernestdan @ 2017 08 28, 16:13)
<p>Del ekskursiju, viena pirkome per agentura, kitas is vietiniu, tai man labai nepatiko is vietiniu, nes iki galutinio tasko veze mus i kelis fabrikus pakeliui (kailiniai, aukso dirbiniai ir t.t.) laiko svaistymas ir nuovargis. As asmeniskai nebepirkciau is vietiniu, poilsio laikas ribotas </p>
Veza i pardes bei fabrikus ir Tezai ir Novaturas.....
QUOTE(Zylute1 @ 2017 08 28, 17:28)
Veza i pardes bei fabrikus ir Tezai ir Novaturas.....
tikrai taip, i pamukale kai vaziuoji 2 ar3 val tekstiles fabrike praleidzia