Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Cia apie SM? biggrin.gif http://www.delfi.lt/...u.d?id=75561473

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 28, 07:30)

Na mano manymu tai padaryta reklama Rixos Premium Tekirova mirksiukas.gif Ar aš ką praleidau? Kur ir kada kas ir kam grasino?
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 28 rugpjūčio 2017 - 07:48
QUOTE(DiKu @ 2017 08 28, 09:47)
Na mano manymu tai padaryta reklama Rixos Premium Tekirova  mirksiukas.gif  Ar aš ką praleidau? Kur ir kada kas ir kam grasino?
doh.gif

Ta pati pagalvojau biggrin.gif Bando reabilituot organizatoriai TR. Ypac asmeninio archyvo foto is drono patiko biggrin.gif
Atsakyti
Va, va biggrin.gif Šitiek nuotraukų prisiuntė vacation1.gif
Atsakyti

O kaip yra is tiesu su tuo virusu? Agenturoje patikino, kad oficialiu pranesimu negavo, kad neva tai daugiau rusu ispustas burbulas?

Atsakyti
QUOTE(Ernestdan @ 2017 08 28, 10:28)
<p>O kaip yra is tiesu su tuo virusu? Agenturoje patikino, kad oficialiu pranesimu negavo, kad neva tai daugiau rusu ispustas burbulas?</p>

Tai ir mes tiek zinome 4u.gif
Spresti lieka patiems.
Atsakyti
QUOTE(esstera @ 2017 08 27, 08:42)
<p>Labas mergaites, gal galit parekomenduoti, keliones is novaturo pirkti ar is vietiniu? ir  kur nomuotis automobili, nes rentalcars tai kainos labai dideles hmm.gif . taip pat gal  zinote, kur apsipirkti pigiau butu smile.gif wub.gif
</p>

Turbūt klausiate apie ekskursijas - tai tik Iš vietinių. Viskas tas pats, tik grupės bus didesnės šiek tiek- bet tas netrukdo. Kaina skiriasi gerokai.

QUOTE(DiKu @ 2017 08 28, 08:47)
Na mano manymu tai padaryta reklama Rixos Premium Tekirova  mirksiukas.gif  Ar aš ką praleidau? Kur ir kada kas ir kam grasino?
doh.gif

Bent jau SM aš irgi neužmačiau grąsinimų. Čia gal kokiam FB kur kokioj temoj.... bigsmile.gif biggrin.gif Arba eilinį kartą straipsnio autorius hiperbolizuoja ir prideda faktų, kad tik būtų aleįdomiau skaityti... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau apie ekskursijas...

Buvę Sidėje - kur keliavot, kas su vaikais? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 28, 11:08)
Kad jau apie ekskursijas...

Buvę Sidėje - kur keliavot, kas su vaikais? rolleyes.gif

o man įdomu ekskursijos aplink pačią Antaliją ax.gif
Atsakyti

Del ekskursiju, viena pirkome per agentura, kitas is vietiniu, tai man labai nepatiko is vietiniu, nes iki galutinio tasko veze mus i kelis fabrikus pakeliui (kailiniai, aukso dirbiniai ir t.t.) laiko svaistymas ir nuovargis. As asmeniskai nebepirkciau is vietiniu, poilsio laikas ribotas :) 

Atsakyti
QUOTE(Ernestdan @ 2017 08 28, 16:13)
<p>Del ekskursiju, viena pirkome per agentura, kitas is vietiniu, tai man labai nepatiko is vietiniu, nes iki galutinio tasko veze mus i kelis fabrikus pakeliui (kailiniai, aukso dirbiniai ir t.t.) laiko svaistymas ir nuovargis. As asmeniskai nebepirkciau is vietiniu, poilsio laikas ribotas smile.gif </p>

Veza i pardes bei fabrikus ir Tezai ir Novaturas..... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 08 28, 17:28)
Veza i pardes bei fabrikus ir Tezai ir Novaturas.....  irnesakyk.gif

tikrai taip, i pamukale kai vaziuoji 2 ar3 val tekstiles fabrike praleidzia blink.gif
Atsakyti