Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Fixa @ 2017 08 24, 15:28)
mes tai nusiteikę tik į pačią Sidę nuvažiuot pašmirinėt po griuvėsius. o paskui bus tinginio atostogos  vacation1.gif
pasukau į mokyklą paklaust, ar reikia rašyt. sakė - o taip, būtinai, toks dar balse girdimas pusiau pasipiktinimas buvo, kaip čia drįstam pirmą rugsėjo savaitę vaiką išsivežt!!! biggrin.gif ir sakė dar direktorė spręs, ar leis nedalyvaut pamokose biggrin.gif vajeeeee  unsure.gif  biggrin.gif

o dabar toks klausimas, pačiai juokinga, kad klausiu, mama jau ne vienus metus gi esu biggrin.gif bet matyt labai aš lengvai į viską žiūriu biggrin.gif

skrendam rugsėjo pradžioj. planavau vaikus rengti - megztukas, basutės, maike, šortai/suknelė. ir mane subalamutijo, kad gi šalta bus, reikia gal striukių, kepurių, batų... tai aš tokia neapsisprendus ir klausiu - o kaip jūs rengiat vaikus? nes gi maršrutas tai namai-taxi-oro uostas ir atvirkščiai grįžus.

Negali neleisti. Čia ne UK, čia kitokios taisyklės. ax.gif Reikli jūsų mokytoja, mūsiškė tai sako "pirmą rugsėjo savaitę dar galit važiuot, nieko ten labai dar nesimokome.." smile.gif

Aš tai ir sau ir vaikams visad tokiose situacijose renkuosi džinsus ir sportbačius (kedus). Nes su basutėm kojos gali šalti, džinsai apskritai patogiausias rūbas. (šortus įsimetėm į rankinį- tai nusileidę TR kol vyrai laukė bagažo, nuėjom į WC ir persirengėm... bigsmile.gif ax.gif nes taip labai jau norėjosi tą šilumą pajausti...) Kepurių tai gal dar nereikia, striukę ploną vistiek imsite...
Atsakyti
sveikos, gal kas buvot CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE HV-1 ???? ax.gif

ir gal kas žinot, kaip su SEB kreditinės koretlės med.draudimu? lyg su swed banko kortele būtinai visą sumą turi mokėti, o įdomu kaip su seb - užteks tik avanso, ar visą sumą už kelionę, kad galiotų draudimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2017 08 24, 15:51)
Kąs gali parašytisavo atsipiepimus apie SIMENA SUN CLUB HV-1 ar Delphin Deluxe  g.gif
Bandau rinktis iš šitų  ax.gif

mes buvome prieš 2 metus Simena Hotel, čia
https://www.tez-tour...l.html?id=14668

Mums su vyru žymiai labiau patiko negu šiemet Eftalia. Pats viešbutis ne naujas, bet labai tvarkingas ir švarus. Aptarnavimas, tvarkymas be priekaištų. Maisto pasirinkimas nelabai didelis, bet alkani nelikom. Kalneliai tik 2 vyresniems, bet mums užteko. Mažiukams tik varlynukas be jokių kalnelių. Vandens pilna 0,5 buteliukuose. Ryte natūralios apelsinų sultys kiek nori. Gėrimai vietiniai, bet barmenai visokių spalvotų skanių kokteilių pritaisydavo. Šerbetas 3 skonių kada nori, ledai 4 ar 5 skonių nuo 14 iki 17 val lyg. Teritorija nelabai didelė, bet graži ir sutvarkyta, jūra čia pat. Į vakarinę animaciją neidavom, bet kažkas vykdavo. Šalia miestelis su parduovėlėm, bariukais pasivaikščioti. Tikrai grįžčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2017 08 24, 20:31)
Paskaičiau  rusų atsiliepimus - nieko gero verysad.gif

oi, aš tai pasilinksminu beskaitydama atsiliepimus biggrin.gif anglai sako, kad vokiečių labai daug ir tik į juos dėmesį kreipia, rusai sako, kad anglų labai daug ir į juos dėmesį kreipia. vieniems viskas gerai, kitiems ir fejerverkai vakarais trukdo biggrin.gif

QUOTE(prekestolen @ 2017 08 25, 11:11)
Negali neleisti. Čia ne UK, čia kitokios taisyklės.  ax.gif  Reikli jūsų mokytoja, mūsiškė tai sako "pirmą rugsėjo savaitę dar galit važiuot, nieko ten labai dar nesimokome.." smile.gif

striukę ploną vistiek imsite...

jau padavėm prašymą, tai juokais jau sakė, kad sutartį pažeidinėjam biggrin.gif bet šiaip viskas ok. ir taip aišku, kad tą pirmą savaitę rimtų mokslų nebūna.

striukių neplanavau visai imt biggrin.gif žiūrėsim. dar savaitę laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2017 08 25, 13:50)
oi, aš tai pasilinksminu beskaitydama atsiliepimus biggrin.gif .....
pozityvas!!!! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 08 25, 12:17)

ir gal kas žinot, kaip su SEB kreditinės koretlės med.draudimu? lyg su swed banko kortele būtinai visą sumą turi mokėti, o įdomu kaip su seb - užteks tik avanso, ar visą sumą už kelionę, kad galiotų draudimas?  ax.gif

Nereikia Swedbank visos sumos sumokėti, ne mažiau kaip 50 proc.

Gal kas buvę Efese, ar verta ten nuvykti🙂
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 08 25, 17:40)
Gal kas buvę Efese, ar verta ten nuvykti🙂

Buvom siemet, tikrai verta, dejau temoj ir foto. Musu viesbutis salia buvo, tai su taxi vaziavom, bet veza ir dolmusai.
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2017 08 25, 13:17)
sveikos, gal kas buvot CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE HV-1 ????  ax.gif

Mes važiuojam 09.06 ax.gif Paskaičius atsiliepimus, neblogi, tikiuosi taip ir bus 4u.gif Galėsiu gryžus papasakoti, jeigu jus veliau skrendat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 25 rugpjūčio 2017 - 17:40

striukių neplanavau visai imt biggrin.gifžiūrėsim. dar savaitę laiko turim biggrin.gif

Aš irgi šįryt nesiruošiau striukės imti einant labai anksti į darbą. Tik atvėriau duris ir ... striukė jau ant manęs. Per karšta tikrai nebuvo  :D 

Geriau nors plonytes pasiimti, ypač jei skrydis anksti ryte, nedamiegojus šalta gali būti, o ir lėktuve kartais labai praverčia apsikloti :ax: o jei dar skrydis vėluoja, laiko turi pasivaikščiojimui bet nosies iš oro uosto negali iškišti, nes širdyje jau vasara, jūra ir saulė, o realybėje, dargana ir gaivus, net kaulus geliantis orelis  :mirksiukas: 

Atsakyti
Sveikos, turkistės smile.gif
Prieš klausdama patarimo prisiduodu - perskaičiau visą temą smile.gif

Renkuos šniukštinėjuos pirmai kelionei į Turkiją kitam pavasariui (gegužės birželio mėn). Nes kaip suprantu, tuoj tuoj ir prasidės?... biggrin.gif

Tų viešbučių atsidarius bet kurį psl - šimtai... Kaip pasirenkat tinkamą? Nes iį temos surinkčiau gal kokius 40-50.
Mes:
- keturiese, vaikai bus 5 ir 7, taigi noriu pramogų jiems
- jūra ir gal smėlis?...
- noriu daug skanaus maisto (man patinka ragauti) smile.gif
- kad kelionės metu nebūtų +35 (tas, kaip suprantu, nuo regiono priklauso)
- nenoriu JOKIŲ a la Palangos ir Šventosios kioskelių su MOKAMAIS reikalais.

Gal patartumėt, į kuriuos viešbučius atkreipti dėmesį? Ir kokia kaina jau yra padori, kad nepražiopsot tinkamo pasiūlymo?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 08 25, 17:05)
Buvom siemet, tikrai verta, dejau temoj ir foto. Musu viesbutis salia buvo, tai su taxi vaziavom, bet veza ir dolmusai.

Ir aš nužiūrėjau, kad nuo Kašadasio ten netoli turėtų būti. Einu ieškot Jūsų pasisakymo ir nuotraukų😉
Atsakyti
Gal kas Sidėje kokiam viešbutuke neblogam yra buvę ?
Atsakyti