QUOTE(Fixa @ 2017 08 24, 15:28)
mes tai nusiteikę tik į pačią Sidę nuvažiuot pašmirinėt po griuvėsius. o paskui bus tinginio atostogos
pasukau į mokyklą paklaust, ar reikia rašyt. sakė - o taip, būtinai, toks dar balse girdimas pusiau pasipiktinimas buvo, kaip čia drįstam pirmą rugsėjo savaitę vaiką išsivežt!!! ir sakė dar direktorė spręs, ar leis nedalyvaut pamokose vajeeeee
o dabar toks klausimas, pačiai juokinga, kad klausiu, mama jau ne vienus metus gi esu bet matyt labai aš lengvai į viską žiūriu
skrendam rugsėjo pradžioj. planavau vaikus rengti - megztukas, basutės, maike, šortai/suknelė. ir mane subalamutijo, kad gi šalta bus, reikia gal striukių, kepurių, batų... tai aš tokia neapsisprendus ir klausiu - o kaip jūs rengiat vaikus? nes gi maršrutas tai namai-taxi-oro uostas ir atvirkščiai grįžus.
pasukau į mokyklą paklaust, ar reikia rašyt. sakė - o taip, būtinai, toks dar balse girdimas pusiau pasipiktinimas buvo, kaip čia drįstam pirmą rugsėjo savaitę vaiką išsivežt!!! ir sakė dar direktorė spręs, ar leis nedalyvaut pamokose vajeeeee
o dabar toks klausimas, pačiai juokinga, kad klausiu, mama jau ne vienus metus gi esu bet matyt labai aš lengvai į viską žiūriu
skrendam rugsėjo pradžioj. planavau vaikus rengti - megztukas, basutės, maike, šortai/suknelė. ir mane subalamutijo, kad gi šalta bus, reikia gal striukių, kepurių, batų... tai aš tokia neapsisprendus ir klausiu - o kaip jūs rengiat vaikus? nes gi maršrutas tai namai-taxi-oro uostas ir atvirkščiai grįžus.
Negali neleisti. Čia ne UK, čia kitokios taisyklės. Reikli jūsų mokytoja, mūsiškė tai sako "pirmą rugsėjo savaitę dar galit važiuot, nieko ten labai dar nesimokome.."
Aš tai ir sau ir vaikams visad tokiose situacijose renkuosi džinsus ir sportbačius (kedus). Nes su basutėm kojos gali šalti, džinsai apskritai patogiausias rūbas. (šortus įsimetėm į rankinį- tai nusileidę TR kol vyrai laukė bagažo, nuėjom į WC ir persirengėm... nes taip labai jau norėjosi tą šilumą pajausti...) Kepurių tai gal dar nereikia, striukę ploną vistiek imsite...