Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Sveiki, tikrai patarčiau ir su vaikais, ir be jų: https://www.novatura...rson/cleanold/1

Viešbutis pozicionuojamas kaip 4*, tačiau tikrai pralenkia kokybe daugelį 5*.

Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2017 08 23, 22:03)
Beje mane kažkaip labiau vilioja Alanija  ax.gif

Xperia Kandelor - ekonominis viesbutis, tikrai ramus, kambariai tvarkomi kasdien, kasdien gauni po buteli vandens, netoli jura, centras, malonus aptarnavimas.
Atsakyti

Sveiki, tikrai patarčiau ir su vaikais, ir be jų: https://www.novatura...rson/cleanold/1

Viešbutis pozicionuojamas kaip 4*, tačiau tikrai pralenkia kokybe daugelį 5*.

jau čia šiemet tiek nusivylusių saphiru , kad kažin ar taip drąsiai rekomenduočiau :D

Atsakyti

QUOTE(anaf @ 2017 08 24, 12:11)
<p>Sveiki, tikrai patarčiau ir su vaikais, ir be jų: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.novaturas.lt/paieska/index/step3/show/dc/TR/c/GZP/h/TRASAPHIR/s_duration_from/1/s_duration_to/18/s_adults/2/s_childs/0/s_childs_age/1-1-1/s_price_for/person/cleanold/1'>https://www.novaturas.lt/paieska/index/step3/show/dc/TR/c/GZP/h/TRASAPHIR/s_duration_from/1/s_duration_to/18/s_adults/2/s_childs/0/s_childs_age/1-1-1/s_price_for/person/cleanold/1</a>
</p><p>Viešbutis pozicionuojamas kaip 4*, tačiau tikrai pralenkia kokybe daugelį 5*.
</p>

Dėl tų 5* .... mirksiukas.gif Pilna čia SM neigiamesnių atsiliepimų, o ir gyvai teko girdėti apie Shaphir'o minusus. Ne viena forumietė Shaphirą išbraukė iš savo prioritetinių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 24 rugpjūčio 2017 - 12:17

O gal Avena Resort 4zv. jums tiktu? 

Nebuvau. Bet mama isvyksta rugsejo vidury.. bus matyt :)  

Paziurinekite kelioniu panorama puslapyje. Geru pasiulymu buna. 

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 08 24, 12:29)
Xperia Kandelor - ekonominis viesbutis, tikrai ramus, kambariai tvarkomi kasdien, kasdien gauni po buteli vandens, netoli jura, centras, malonus aptarnavimas.

Sakykite Jūs pati jame buvote? Prašau papasakokite plačiau. Nes skaičiau atsiliepimus apie Xperia tinklą. Aš labiau žiūrėjau į Saray beach mirksiukas.gif Dar yra Grand Bali. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 24 rugpjūčio 2017 - 14:18
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 21, 23:46)
Tai kokia ekskursija su vaikais is Sides pasiulytume? 4u.gif

mes tai nusiteikę tik į pačią Sidę nuvažiuot pašmirinėt po griuvėsius. o paskui bus tinginio atostogos vacation1.gif

QUOTE(prekestolen @ 2017 08 22, 10:00)
Reikia rašyti laisvos formos prašymą mokyklos vadovui. Mes gruodį keliavome, tai rašiau "dėl šeimyninių aplinkybių" Reikėjo rašyti tik dėl 7-toko sūnaus, auklėtoja labai jau kreivai pažiūrėjo į tą mūsų avantiūrą, o pradinukės dukros mokytoja sako- tik važiuokit, išleido be jokių prašymų.

pasukau į mokyklą paklaust, ar reikia rašyt. sakė - o taip, būtinai, toks dar balse girdimas pusiau pasipiktinimas buvo, kaip čia drįstam pirmą rugsėjo savaitę vaiką išsivežt!!! biggrin.gif ir sakė dar direktorė spręs, ar leis nedalyvaut pamokose biggrin.gif vajeeeee unsure.gif biggrin.gif

o dabar toks klausimas, pačiai juokinga, kad klausiu, mama jau ne vienus metus gi esu biggrin.gif bet matyt labai aš lengvai į viską žiūriu biggrin.gif

skrendam rugsėjo pradžioj. planavau vaikus rengti - megztukas, basutės, maike, šortai/suknelė. ir mane subalamutijo, kad gi šalta bus, reikia gal striukių, kepurių, batų... tai aš tokia neapsisprendus ir klausiu - o kaip jūs rengiat vaikus? nes gi maršrutas tai namai-taxi-oro uostas ir atvirkščiai grįžus.

Atsakyti
Kąs gali parašytisavo atsipiepimus apie SIMENA SUN CLUB HV-1 ar Delphin Deluxe g.gif
Bandau rinktis iš šitų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 24 rugpjūčio 2017 - 14:54
Sveikos,
Mes pirmą k. Turkijoj, dar tik trečia diena, bet įtariu, kad jau pradedu suprasti kodėl žmonės čia po 10 k. važiuoja. Viešbutis mūsų Limak Limra, lietuvių nesutikom, tik rusų labai daug ir man asmeniškai labai didelis minusas, kad visur nori su mumis rusiškai bendraut, tai aš specialiai angliškai atsakau. Bet po kelių kokteiliukų tas labai jau nebenervina biggrin.gif
Šiaip viskas patinka, baseinai, maistas, jūra - viskas šalia, visko užtenka, tvarkos ir švaros irgi, na neturiu su kuo palyginti, bet mes sakyčiau kai nedaug sumokėjom, tai kokteiliukų jau turbūt už tą sumą daugiau priraggausim biggrin.gif
Beje, ryte šiandien 10h jau buvo 38C smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2017 08 24, 16:28)
skrendam rugsėjo pradžioj. planavau vaikus rengti - megztukas, basutės, maike, šortai/suknelė. ir mane subalamutijo, kad gi šalta bus, reikia gal striukių, kepurių, batų... tai aš tokia neapsisprendus ir klausiu - o kaip jūs rengiat vaikus? nes gi maršrutas tai namai-taxi-oro uostas ir atvirkščiai grįžus.

As tai rengsiu pagal tos dienos orus. Bus naktis, tai megztukai tikrai bus. Kepuriu vargu ar reikes biggrin.gif
Na gal dar po lengva striukyte. Nes irgi, tiek ir nebusime tame lauke.

QUOTE(Mupi @ 2017 08 24, 16:51)
Kąs gali parašytisavo atsipiepimus apie SIMENA SUN CLUB HV-1 ar Delphin Deluxe  g.gif
Bandau rinktis iš šitų  ax.gif

As nebuvus, bet kiek skaiciau, tai Delfinai zymiai kruciau.
Atsakyti

o dabar toks klausimas, pačiai juokinga, kad klausiu, mama jau ne vienus metus gi esu biggrin.gifbet matyt labai aš lengvai į viską žiūriu biggrin.gif

Mes pernai skridom rugsėjo 20, apsirengėm džinsais, lengvais bliuzonais. Bet kai skridom anksti ryte, aš taip sušalau lėktuve ir to pledo personalas jau nebeturėjo. Šiemet tikrai kažką pasiimsiu užsikloti, nes net dabar pamenu kaip kalatojaus :(

Sveikos,
Mes pirmą k. Turkijoj, dar tik trečia diena, bet įtariu, kad jau pradedu suprasti kodėl žmonės čia po 10 k. važiuoja. Viešbutis mūsų Limak Limra,

oi kaip smagu, mes rinkomės tarp limak limra ir limak arcadia, antras nugalėjo dėl artimo oro uosto.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 24, 15:58)
As tai rengsiu pagal tos dienos orus. Bus naktis, tai megztukai tikrai bus. Kepuriu vargu ar reikes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 24, 15:58)

bet kainos tai pirmojo didesnės hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 24 rugpjūčio 2017 - 15:14