O kodel pensininkam reikia ramybes? Jie tikrai taip nori?
As tiesiog rinkciaus, kur be vaiku, kaip Adam & Eve Hotel
QUOTE(DiKu @ 2017 08 23, 10:30)
Šio viešbučio vertinimai prasti Net neatitinka 5*
Isiskaitykite i nares klausima
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 23, 10:32)
O kodel pensininkam reikia ramybes? Jie tikrai taip nori?
Pensininkas pensininkui nelygu pernai brolis su žmona tik suaugusių viešbuty atostogavo (tiesa ne Turkijoj, Rode) tai net juos, kur gan tolerantiški, užkniso gėjų porelių atviros glamonės prie baseino... Plius kažkaip įsivaizduoju, kad suaugusių viešbučiuos ir alkoholis laisviau liejasi, nei tokiuose, kur žmonės su vaikais suvažiuoja... Tai irgi ne kiekvienam pensininkui pliusas.
Na o kalbant apie Adam/Eve - labai jau geras pensijas turi žmonės gaut ka ten važiuotų...
Kas dar neturi, visai gal nieko variantas http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/
QUOTE(Hastalavista @ 2017 08 23, 12:26)
Pensininkas pensininkui nelygu pernai brolis su žmona tik suaugusių viešbuty atostogavo (tiesa ne Turkijoj, Rode) tai net juos, kur gan tolerantiški, užkniso gėjų porelių atviros glamonės prie baseino... Plius kažkaip įsivaizduoju, kad suaugusių viešbučiuos ir alkoholis laisviau liejasi, nei tokiuose, kur žmonės su vaikais suvažiuoja... Tai irgi ne kiekvienam pensininkui pliusas.
Na o kalbant apie Adam/Eve - labai jau geras pensijas turi žmonės gaut ka ten važiuotų...
Tikiu.
O gi tu zinai, kad mano tevams puikiai tiko ir seimyninis viesbutis.
Gal nereik susikoncentruoti, kad reikia pensininku viesbucio, o tiesiog ziureti optimaliausio varianto, ty kainos ir kokybes santykio.
Man kazkaip minciu nekilo siulyt tevams pensininku rojaus
QUOTE(Nainai @ 2017 08 23, 09:42)
accic tabletės nuo pūslelinės?
Taip. LT jos tik pagal receptą. Iš karto nuraminu, kad nepiktnaudžiaujame jomis, bet kartais puslelinė užpuola kelis kartus iš eilės, per mėn po kelis kartus, kas mėnesį... Sugėrus šių tablečių intensyvų kursą pasimiršta puslelinė geram pusmečiui, arba net metams. Prie to pačio nusipirkau ir imuniteto stiprinimo papildų.
Na va, matau, kad diskusiją užviriau Į pensininkus dar nepretenduoju gal čia per drastiškai save senjore pavadinau turiu anūkėlį ir be galo myliu vaikus ir vaikai manęs negąsdina, bet va bumčiko naktį nenoriu klausytis. Šiaip tai esu aktyvaus poilsio mėgėja, bet šiemet taip susiklostė aplinkybės, kad turėjom abu su vyru sveikatos problemų tai pamąstėm, kad Turkija būtų mums šiemet kaip tik Kadangi niekad joje nesu buvus, tai ir kreipiausi į SM pagalbos Labiausia domina protingas kainos ir komforto santykis Beje mane kažkaip labiau vilioja Alanija
QUOTE(Mupi @ 2017 08 23, 22:03)
Na va, matau, kad diskusiją užviriau Į pensininkus dar nepretenduoju gal čia per drastiškai save senjore pavadinau turiu anūkėlį ir be galo myliu vaikus ir vaikai manęs negąsdina, bet va bumčiko naktį nenoriu klausytis. Šiaip tai esu aktyvaus poilsio mėgėja, bet šiemet taip susiklostė aplinkybės, kad turėjom abu su vyru sveikatos problemų tai pamąstėm, kad Turkija būtų mums šiemet kaip tik Kadangi niekad joje nesu buvus, tai ir kreipiausi į SM pagalbos Labiausia domina protingas kainos ir komforto santykis Beje mane kažkaip labiau vilioja Alanija
pries kelis metus mano tevai yra buve Akka Alinda Hotel , grizo labai patenkinti. tiesa, jis Kemere.ir nezinau jo dabartines bukles
QUOTE(Mupi @ 2017 08 23, 23:03)
Patariu FB stebeti kokia Kelioniu akademija, bus lengviausiai sugaudyti kainas.
O bumciku nakti ir as nenoreciau
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 24, 00:05)
Patariu FB stebeti kokia Kelioniu akademija, bus lengviausiai sugaudyti kainas.
O jie patikimi visuomet tik per Teztour ar Novaturą keliaujam.
QUOTE(Mupi @ 2017 08 24, 02:12)
O jie patikimi visuomet tik per Teztour ar Novaturą keliaujam.
Tezturas ir novaturas yra kelioniu operatoriai. Jie keliones vykdo per agenturas. Ty ageturos parduoda tez ir nov keliones.
O fb sekti galite bet ka, bele pasiulymus matot. O pirkti galite pet bet kuria agentura.