Ar buvo pagaminta bent keliom dienom anksciau?
Mums padarė liepos mėn. per nepilnas 3 savaites
Tikrai taip, pernai prireikė Tantum verde purškalo, tai sumokėjau 4 eur, kai čia jis kainuoja 8 eur
Gal ir ne visiškai SM tinkamas klausimas bet gal kas galėtų parekomenduoti viešbutį ramų, svarbu ne tiek prabanga bet ramybė, na žodžiu senjorams
"Golden Lotus" Kemere. Ten renkasi ramesni žmonės, nėra vandens kalnelių, animacijos, diskotekų tai ir vaikų beveik nėra. Iš tiesų siūlau žiūrėti tokį viešbutį kur vaikams kuo mažiau veiklos. Juk kur nėra vaikų ten ir ramybė Nėra ten super tyluma, viešbutis vis tik mieste,pro šalį važiuoja automobiliai, netoli naktinių klubų. Du kartus buvau, bet muzikos iš klubų negirdėjau, nors atsiliepimuose skaičiau kad kai kas ją girdi, taigi nežinau ar man su klausa nekas, ar kiti perdaug girdi
Kaip sakė viešbučio administratorius daugiau nei pusė klientų jau nebe pirmą kartą pas juos svečiuojasi. Buvau sutikusi kompaniją vokiečių bobulyčių tai jos jau gal 17 kartą ten buvo, ir ilsisi jos ne savaitę ar dvi kaip mes o mėnesį ir daugiau Tik vienas minusas- kaina šiais metais ten didelė. Nors visur dabar kainos aukštos
Gal ir ne visiškai SM tinkamas klausimas bet gal kas galėtų parekomenduoti viešbutį ramų, svarbu ne tiek prabanga bet ramybė, na žodžiu senjorams
mes kadangi be vaikų pasirinkome šį viešbutį, kiek skaičiau ir bendravau su žmonėmis, kurie buvo šiame viešbutyje, tik geriausi atsiliepimai, viešbutukas nedidukas, vaikų jame nėra atsiliepimą galėsiu parašyti pati rugsėjo pabaigoje