Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 21, 21:29)
<p>o kaip Pamukalė arba Žydroji arka? kokie atsiliepimai? smile.gif​ </p>

pamukale lb grazu, bet su vaikais per ilga kelione, nakti pajama ir 4val autobusu, kaip ir kazkuri nare rase, dar veza tekstiles apsipirkti, tas irgi laiko atima, tad pati kelione varginanti.
zydroji arka taip pat grazi, jei nepasikeite marsrutas, tai galima pamatyti ir vezliuku, kas vaikam lb patinka, norint ta zydraja arka pasiekti reik nulipti nuo didelio statoko kalno, tad i prieki super, bet atgal reik juom ir parkopti, kas vaikams neitin... poto veza i urva, pietus, po pietu braskiu planatacijos ir ant galo mecete 4u.gif jokiu apsipirkimu ir lietuviskai kalbantis gidas thumb_yello.gif
Papildyta:
o kas liecia laivus, tai tikrai priklauso, koks bangavimas, nors mes kai plaukeme bangavimo nebuvo visai, bet 4 zmoguciai (1vaikas tarp ju) visa diena praleido prie wc, poto vaikiukui buvo geriau issoko su teciu pasimaudyti ir matyt tas nepadejo, nes vel pasidare blogai, verke lb, kazkaip gaila buvo ziuret, kai vaikas kankinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 22, 10:22)
Del prasymu, ypac i darzelius. Reikia pasitikslinti, ar uztenka paprastos formos, nes tada nereiketu moketi visu pinigeliu uz ta laika..

PUka, aciu pasidalinima patirtimi 4u.gif

😘
Atsakyti

Forgete, aha kaina tikrai gera buvo vasarį, po to tik kilo kilo, kur irgi birželį jau buvo virš 3000, tiek jau man per daug.

Atsakyti

Ačiū, kaip tik foto pažiūrėjau, tai yra nuotraukų, kituose viešbučiuose vaikams nieko nenufotkinta... Mano bailiukai, tai kalneliai didieji ne mums, bet va kokia čiuožykla neaukšta į vandenį būtų labai gerai ax.gif

Jeigu konkrečiai Kamelya , tai turite žiūrėti visų 3 viešbučių foto, aš net iš viršaus tą 3d vaizdą žiūrėjau kas ten yra, mažų čiuožyklų tikrai yra, ir prie Selin ir prie tų didžiųjų čiuožyklų yra mažosios, vaikams tikrai yra ką veikti, kaip Klubas dirba nežinau, nes maniškėm kažkaip nebuvo noro eiti. tik ištisai maudytis.

Atsakyti

o kaip Pamukalė arba Žydroji arka? kokie atsiliepimai? :)​ 

Žiūru ne vieniems mums tas Žaliasis konjonas nepatiko :)   Dukrom ypač nepatiko, vis klausė kada baigsis :D

Pamukalė patiko ir labai, bet tada dviese su vyru vykom, tai man tikrai ten labai patiko

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 08 21, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71765983" data-time="1503336500"><div><p>Mano maziam bus irgi neidomus tas konjanas, dabar mastau. Gal koki piratu laiva rasim.</p></div></blockquote><p>Oi oi atsargiai. Zinau ne viena kur tiek uzsupo kad visa diena prabloguota liko. </p>

joooo, maniškius taip užsupo, kad mažoji pramiegojo visą laiką, o vyresnėlis pravėmė doh.gif doh.gif doh.gif tai tą dieną iš gyvenimo išbraukiau ir sakiau gyvenime su laivu neplauksim (nes ir man pačiai jūros liga - tik aš vaistų buvau prigėrus, bet jokio malonumo nejaučiu plaukt, kaip tik labai nepatinka - tik aukojausi dėl vaikų..... bet pasirodo jie mano giminė irgi negali plaukt ax.gif ) gerai, kad nuplaukus i Alaniją išėjom pasivaikščiot - ir dar vaikams striukes žiemines gražias nupirkau - tai nors ne taip abydna buvo biggrin.gif
Atsakyti

Mes šį kartą tik dviese su vyru keliaujam, tai ir galvojam į Pamukalę nuvykti. Dar Žydroju arka vilioja su Labas kelionių agentūra ir kriokliai  :)​ 

Ačiū už nuomones  :4u: 

Atsakyti

Del prasymu, ypac i darzelius. Reikia pasitikslinti, ar uztenka paprastos formos, nes tada nereiketu moketi visu pinigeliu uz ta laika..

Bent jau mūsų darželyje nereikia prašymo, reikia pažymos iš darbo, kad mama ar tėtis atostogavo, tuomet ir vaikui žymės atostogas. Kitu atveju nepateisina ir reikia mokėti arba "susirgti" ir atnešti pažymą iš gydytojo. Vasarą kitaip, neatejusiam žymi atostogas.

Atsakyti

As i darza tai imdavau pazymas kad serga.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 08 22, 14:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71766389" data-time="1503386556"><div><p>Del prasymu, ypac i darzelius. Reikia pasitikslinti, ar uztenka paprastos formos, nes tada nereiketu moketi visu pinigeliu uz ta laika..
</p></div></blockquote><p></p><p>Bent jau mūsų darželyje nereikia prašymo, reikia pažymos iš darbo, kad mama ar tėtis atostogavo, tuomet ir vaikui žymės atostogas. Kitu atveju nepateisina ir reikia mokėti arba "susirgti" ir atnešti pažymą iš gydytojo. Vasarą kitaip, neatejusiam žymi atostogas.</p>

o jei pvz su individualia veikla dirba?
Pats sau parasai?
Atsakyti
Sakykit ar yra organizuojamos isvykos i Juru muzieju,akvariumus ir delfinu/orku pasirodymus?
Domina Alanijos regionas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 22 rugpjūčio 2017 - 14:23

o jei pvz su individualia veikla dirba?
Pats sau parasai?

Nežinau :)

Atsakyti