QUOTE(Mopsyte @ 2017 08 21, 12:13)
Sveikos...Pirma karta skrendame i TR, skrydis 09.07. Tai irgi delioju vaistinele, nes skrendu su 4,5 metu vaiku.
Dezinfekatoriai bus sudeti visur
, Anafil, dezinfekatorius nuo zaizdu, pleistrai, nuo tempos ( nzn kokias tabletes imti), nuo viduriamo ( irgi kol kas nezinau ka imti)...
Kas dar?
Galite patarti is praktikos?
APAP yra vaikiski milteliai, labai gerai, nes suberi ant liezuvelio saldus ir uzgerti nereikia.
Tasactan nuo viduriavimo
Antibu tfu tfu tfu nei kart nereikejo, bet pasiimam.
NoSpa
Pangrol virskinimui
Tantum verde gerklei purskiama
Ausu lasiuku
Ibuprom didesniai ir mums
Nimesil man galvos skausma tik jis nuiima, su pakeliai atsargai
Slogai kazka juros vandeniuka
Curamed vaikams gerklytei ( buna po ledu kartais perdozavimo, tai jei vos pajunti) arba tonsilotrena
Pleistriuku
Vienu zodziu ziuriu vaziuojanti greitoji pagalba as 🤒
Aisku dar kazko ir nepaminejau is atminties ...
QUOTE(Forgete @ 2017 08 21, 15:36)
"Aš dabar kai pažiūriu kainas tai plaukai šiaušias, mūsų viešbutis 3,9k. Į tokią kainą pažiūrėjus atrodo kad aukso rūmuose atostogausim
</p>
Kainos tai tikrai kaip pas šeihus i rūmus, mūsú kelionė isbrango labai 😱 Uz tokia suma galima butu dar viena susiplanuoti i padoru viesbuti.
QUOTE(Fixa @ 2017 08 21, 19:23)
bet, kad tas virusas sau puikiai bujoja ir pas mus. ir su Turkija nieko labai bendro neturi. žinau bent 3 atvejus, kai neseniai žmonės susirgo net nebuvę Turkijoj ir neturėję aplinkoj žmonių grįžusių iš Turkijos.
aš pirmą kartą su tuo susidursiu - o kaip rašomi tokie prašymai?
nunešat laisva forma? ar raštinėj rašot? taip ir rašot, kad atostogaut varot?
aš juo irgi nusivylus buvau. Gražu, bet man laiko buvo gaila visą dieną ten praleist. plius maitino neskaniai, važiuojant į ten vairuotojas avariją padarė, paskui serpantinais atbulas važiavo, aš ten iš baimės galvojau jau išlipsiu iš autiko
Apie virusa ir as ta girdejau, gyd sake jau pries menesi buvo, tik negali fiksuoti 100% nes laboratoriniai tyrinai labai brangus. Kaip bus lemta taio. Vieni lietuviai katik grizo is to viesbucio, sake ramu. Klausiau ir paciu Delphinu sake ramu (nors jie jei ir butu kazin ar pasakytu 🙄)
Darželyje - perspėjau, kad grįšim vėliau ir bus pateisinta manos atostogom
tai tik pasižymėjo.
Mokykloje- pas sekretore parasiau prasyma, leidima. Nurodziau isvykstam i uzsieni 😋 Nors ten vieta buvo palikta sali
Iki penktos klases uztekdavo perspeti mokytoja klases. Ji jau buvo pratus nuo pirmosnklases mes vis rugseji atostogaujam.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 21, 20:28)
Mano maziam bus irgi neidomus tas konjanas, dabar mastau. Gal koki piratu laiva rasim.
Mums patiko zvejyba kalnuose. Vaikai gaude, o paskui jiems atskiras meniu, upeliai antytes per akmenukus, nu smagu kompanijoj. O jei vienas vaikas, gal ir nuobodziau.
Su piratu laivu labainpatijo vaikams ir mums, mes imem ekskursija laivu- paleidzia krante kitam ir su dzip safariais kalnu zemyn aukstyn - namo.
Panukale super, bet labai labai ilga kelione, tai su vaikais tikrai nevykciau, bent jau zinant savus, nepavaziavus 100m klausia ar JAU? 🤓🤓🤓
Raftingas jei didesni 🤔 Mes neplaukem, bet matau is pazistamu nemazai bande, patiko.
Aaa pernai vis planavom su kateriuku iki kazkokios uolos paplaukti, siaip pasiplaukioti greitai. Vaikams atrakcija.