Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(laurita99as @ 2017 08 20, 17:06)
Gal yra tik ką gryžusių ar ten esančių, kas girdėti apie virusą? ax.gif

bet, kad tas virusas sau puikiai bujoja ir pas mus. ir su Turkija nieko labai bendro neturi. žinau bent 3 atvejus, kai neseniai žmonės susirgo net nebuvę Turkijoj ir neturėję aplinkoj žmonių grįžusių iš Turkijos.

QUOTE(PUka @ 2017 08 20, 17:27)
Dar darzeliui ir mokyklai prasymus parasyti, nes grisim 7 d., tai siek tiek atimsim is mokslu

aš pirmą kartą su tuo susidursiu - o kaip rašomi tokie prašymai? ax.gif biggrin.gif nunešat laisva forma? ar raštinėj rašot? taip ir rašot, kad atostogaut varot? biggrin.gif

QUOTE(Neigaja @ 2017 08 21, 13:38)
Iš eskursijų ėmėm tik vieną Žaliajį konjoną - nepatiko! Geriau būtume buvę viešbutyje, nieko ten gražaus biggrin.gif  valandą paplaukėm, pasimaudėm, papietavom ir namo, veltui išmesti pinigai, laukėm kada greičiau į viešbutį į baseiną nerti. Esam buvę daug gražesnėse vietose.

aš juo irgi nusivylus buvau. Gražu, bet man laiko buvo gaila visą dieną ten praleist. plius maitino neskaniai, važiuojant į ten vairuotojas avariją padarė, paskui serpantinais atbulas važiavo, aš ten iš baimės galvojau jau išlipsiu iš autiko biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziam bus irgi neidomus tas konjanas, dabar mastau. Gal koki piratu laiva rasim.
Atsakyti

Mano maziam bus irgi neidomus tas konjanas, dabar mastau. Gal koki piratu laiva rasim.

Oi oi atsargiai. Zinau ne viena kur tiek uzsupo kad visa diena prabloguota liko. 

Atsakyti

o kaip Pamukalė arba Žydroji arka? kokie atsiliepimai? :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 08 21, 21:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71765983" data-time="1503336500"><div><p>Mano maziam bus irgi neidomus tas konjanas, dabar mastau. Gal koki piratu laiva rasim.</p></div></blockquote><p>Oi oi atsargiai. Zinau ne viena kur tiek uzsupo kad visa diena prabloguota liko. </p>

Piratu laive?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 21, 21:33)
Piratu laive?

taip taip ;)
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 21, 21:33)
Piratu laive?

taip taip ;)
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 21, 21:29)
<p>o kaip Pamukalė arba Žydroji arka? kokie atsiliepimai? smile.gif​ </p>

Pamukale labai patiko, idealu, jei nuves be kilimu, tekstiles, kozos rozos ir kitu uzsukimu.
Atsakyti
Virusų temai hmm.gif Draugė grįžo iš Bulgarijos, jos vaikui 10 metų. Vemia ir viduriuoja. Nereikia nė Turkijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 21, 20:28)

Mano mama piratų laive visą ekskursija ant denio pragulėjo bloguodama. Net pietų nevalgė. Uzsupo.
Atsakyti
Tai kokia ekskursija su vaikais is Sides pasiulytume? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai gaminotes pasus bendra tvarka?
Ar buvo pagaminta bent keliom dienom anksciau?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 22, 07:28)
Gal kas neseniai gaminotes pasus bendra tvarka?
Ar buvo pagaminta bent keliom dienom anksciau?

Bandei skambintis? Man tapatybės kortelę buvo pagaminę keliom dienom anksčiau, bet aišku nieks neinformavo smile.gif
Atsakyti