Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Mūsų kambarys Seline buvo 50 eurų visiems 4 mums brangiau nei Fulya, tai nutarėm, kad norim erdviau gyventi, nes kaina tikrai labai mažai skyrėsi.  Bet taio, Club tikrai pigiausias iš tų visų 3 viešbučių, aš kiek kainas stebėjau, tai Club niekad neprisivijo Selin ar Fulya, va šitie du, tai kainos tai susilygindavo, vieną kartą net Fulya tikrai buvo brangiau, poto jau Selin visada brangiau buvo, labai stebėti reikia kainas, mes džiaugiamės, kad vasarį pirkom ir nelaukėm gerų kainų, nes o je, kaina vasarą buvo 1000€ brangiau, kažkoks kosmosas!

Neigaja kiek jums kainavo kelioniu paketas? Kiek dienu, kiek zmoniu?

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 08 21, 12:13)
<p>Jums labiausiai ačiū, nes tikrai jūsų dėka ir buvo, kad šį viešbutį galutinai nutarėm imti smile.gif Puikios atostogos buvo smile.gif AČIŪ!</p>

Didziausias pliusas yra ne tiek nameliai, o maistas. Clube prasciausia, kiek skaicius.

----

Ar buvo veiklos uz viesbucio? Emet isvykas?

Daug lietuviu buvo?

WiFi veikia?
Atsakyti

Didziausias pliusas yra ne tiek nameliai, o maistas. Clube prasciausia, kiek skaicius.

----

Ar buvo veiklos uz viesbucio? Emet isvykas?

Daug lietuviu buvo?

WiFi veikia?

oi ne, ten maistas visur vienodas. Mes kai gyvenom tai kaip tik buvo lietuvių šeima seline, ir klube kita šeima. tai kartais susitikdavom ir aptardavom pietus, vakarienę, na tai grynai viskas tas pats. Ten gi ruošia manau bendrai. Tai čia tik pagrindiniai restoranai yra atskiri, o visi kiti lauke, visur viskas bendra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 21 rugpjūčio 2017 - 10:56
QUOTE(PUka @ 2017 08 17, 22:48)

Siandien pasiimiau antibu, nusipirkai pangrolio, GNLD getasias bakterijas pradedam visa seima gerti jau ryt, nuo skausmo Nomesil suaugusiems, vaikams Ibuprom, sterilizuijanti purskala po baseinu pedutem rankytem, geliai siaip tasiuke ... nuo tempos mazylei Apap, vyresnelei paracetamolio ...

Ner kur trauktis, kylam jau greit 08.29 🏖

Sveikos...Pirma karta skrendame i TR, skrydis 09.07. Tai irgi delioju vaistinele, nes skrendu su 4,5 metu vaiku.
Dezinfekatoriai bus sudeti visur biggrin.gif , Anafil, dezinfekatorius nuo zaizdu, pleistrai, nuo tempos ( nzn kokias tabletes imti), nuo viduriamo ( irgi kol kas nezinau ka imti)...
Kas dar?
Galite patarti is praktikos? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos...Pirma karta skrendame i TR, skrydis 09.07. Tai irgi delioju vaistinele, nes skrendu su 4,5 metu vaiku.
Dezinfekatoriai bus sudeti visur biggrin.gif, Anafil, dezinfekatorius nuo zaizdu, pleistrai, nuo tempos ( nzn kokias tabletes imti), nuo viduriamo ( irgi kol kas nezinau ka imti)...
Kas dar?
Galite patarti is praktikos? 4u.gif

nuo tempos pasiimam ibuprofeno, paracetamolio, aukstesnei tempai noshpos, diklofenako, numezilio.
Jei užkietėtų paimu mikrolax, jei suviduriuotu - tasectano ar hidraseko. Visada pasiimu diklofenako leidziamo jei kokia nugara susuktu (cia man). o daugiau net nezinau. antibu isimetu, bet dar neprireike 3*tfu.

Atsakyti

Mes mokėjom 2 suaugę, 2 vaikai(11 ir 8 m)  apie 1750€ internetas veikė, kartais dingdavo, man neveikė Mesengeris, kažkokia mistika, fb veikė puikiai :)  maistas gal panašus, bet gamina juos atskirai, kiekviename savo restorane, na, o maistas lauke, tai bendras, išbandėm viską, labai smagu, kad neriboja nei ledų, nei vaisių, nei grill patiekalų, kiek nori, vaikams bulvytės ir pan. Tas labai patiko, ir eilių nebuvo. Geriausiai, kad sušių buvo, tai atgaiva, labai patiko, kad mėsos daug, aš nevalgiau, bet vyrui, tai rojus, kasdien pasirinkimas vis kitas, ir mėsos rūšių apstu, man alyvuogių daug reikėjo, tai jų ten 12 rūšių, maisto tikrai daug! Ir įvairaus. Tas tikrai džiugino.

Lietuvių buvo nedaug, kai vakarėlyje reikėjo ploti kiekvienai šaliai, tai daugiausiai turkų buvo, po to vokiečių ir tik pavieniai kiti(olandai, latviai, mes)

Iš pramogų patiko putų vakarėlis baseine, vaikams ypač, ir vakarinis vakarėlis futbolo aikštėleje su šokiais, batutais, ledų skulptūrom, ledų tortu, koncertais, animacija vakarais ne visose buvome, kuriose buvom, tai patiko labai.

Iš eskursijų ėmėm tik vieną Žaliajį konjoną - nepatiko! Geriau būtume buvę viešbutyje, nieko ten gražaus :D  valandą paplaukėm, pasimaudėm, papietavom ir namo, veltui išmesti pinigai, laukėm kada greičiau į viešbutį į baseiną nerti. Esam buvę daug gražesnėse vietose.

Paplūdimys smėlis, bet karštas tas smėlis, basom, tai oi, tapkių reikia :) 

Atsakyti

Mes mokėjom 2 suaugę, 2 vaikai(11 ir 8 m)  apie 1750€

o kiek laiko atostogavot ?

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 08 21, 13:38)

O kokios pramogos vaikams be animacijos, yra kalneliai, čiuožyklos, kokia žaidimų aikštelė? Mane domina labiau mažesniems vaikams 5 ir 7 m. 4u.gif
Atsakyti

Forgete,  8 naktys

Elizieja, jeigu manęs klausėte, tai yra ir vaikų aikštelė, ir klubas, čiuožyklos kelios, vaikų baseinai, man atrodė, kad manišųkės dar reikės visko, bet į vaikų klubus nėjo, tik į čiuožyklas. Ėjo tik į vaikų diskoteką šokti. Čiuožyklose irgi užsigavo pirštą, tai po 4 dienų jau daugiau nėjo, sako bijau užsigauti, taip ištikro supratom, kad mūsų vaikams, tai reikia gilaus baseino ir viskas :D  

Atsakyti

Forgete,  8 naktys

Elizieja, jeigu manęs klausėte, tai yra ir vaikų aikštelė, ir klubas, čiuožyklos kelios, vaikų baseinai, man atrodė, kad manišųkės dar reikės visko, bet į vaikų klubus nėjo, tik į čiuožyklas. Ėjo tik į vaikų diskoteką šokti. Čiuožyklose irgi užsigavo pirštą, tai po 4 dienų jau daugiau nėjo, sako bijau užsigauti, taip ištikro supratom, kad mūsų vaikams, tai reikia gilaus baseino ir viskas :D  

Tai tikrai gera kaina. Aš dabar kai pažiūriu kainas tai plaukai šiaušias, mūsų viešbutis 3,9k. Į tokią kainą pažiūrėjus atrodo kad aukso rūmuose atostogausim :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 08 21, 15:33)
<p>Forgete,  8 naktys
</p><p></p><p>Elizieja, jeigu manęs klausėte, tai yra ir vaikų aikštelė, ir klubas, čiuožyklos kelios, vaikų baseinai, man atrodė, kad manišųkės dar reikės visko, bet į vaikų klubus nėjo, tik į čiuožyklas. Ėjo tik į vaikų diskoteką šokti. Čiuožyklose irgi užsigavo pirštą, tai po 4 dienų jau daugiau nėjo, sako bijau užsigauti, taip ištikro supratom, kad mūsų vaikams, tai reikia gilaus baseino ir viskas biggrin.gif  
</p>

Ačiū, kaip tik foto pažiūrėjau, tai yra nuotraukų, kituose viešbučiuose vaikams nieko nenufotkinta... Mano bailiukai, tai kalneliai didieji ne mums, bet va kokia čiuožykla neaukšta į vandenį būtų labai gerai ax.gif
Atsakyti
neisrankiems yra neblogu pasiulymu 08.30 dienai...timo resort 5*, 10n - 593eur
Atsakyti