Mes mokėjom 2 suaugę, 2 vaikai(11 ir 8 m) apie 1750€ internetas veikė, kartais dingdavo, man neveikė Mesengeris, kažkokia mistika, fb veikė puikiai maistas gal panašus, bet gamina juos atskirai, kiekviename savo restorane, na, o maistas lauke, tai bendras, išbandėm viską, labai smagu, kad neriboja nei ledų, nei vaisių, nei grill patiekalų, kiek nori, vaikams bulvytės ir pan. Tas labai patiko, ir eilių nebuvo. Geriausiai, kad sušių buvo, tai atgaiva, labai patiko, kad mėsos daug, aš nevalgiau, bet vyrui, tai rojus, kasdien pasirinkimas vis kitas, ir mėsos rūšių apstu, man alyvuogių daug reikėjo, tai jų ten 12 rūšių, maisto tikrai daug! Ir įvairaus. Tas tikrai džiugino.
Lietuvių buvo nedaug, kai vakarėlyje reikėjo ploti kiekvienai šaliai, tai daugiausiai turkų buvo, po to vokiečių ir tik pavieniai kiti(olandai, latviai, mes)
Iš pramogų patiko putų vakarėlis baseine, vaikams ypač, ir vakarinis vakarėlis futbolo aikštėleje su šokiais, batutais, ledų skulptūrom, ledų tortu, koncertais, animacija vakarais ne visose buvome, kuriose buvom, tai patiko labai.
Iš eskursijų ėmėm tik vieną Žaliajį konjoną - nepatiko! Geriau būtume buvę viešbutyje, nieko ten gražaus valandą paplaukėm, pasimaudėm, papietavom ir namo, veltui išmesti pinigai, laukėm kada greičiau į viešbutį į baseiną nerti. Esam buvę daug gražesnėse vietose.
Paplūdimys smėlis, bet karštas tas smėlis, basom, tai oi, tapkių reikia