Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Supronti @ 2017 08 18, 10:45)
tikriausiai ne turkijoje, o namie taip gydėte? nes mano patarimas visiems- jei tik turkijoje pradeda vemti vaikai, važiuokite į gydymo įstaigą. nieko nelaukite. buvo mums toks atvejis, vieną karta mėginau pati gydyti, tai be reikalo sugaišau kelias valandas, nes vis tiek reikėjo važiuoti į ligonine, o antrą karta jau buvau pasimokiusi, tai su lašalinėm per 6 val atstate

Taip, namie. Bet kaip rašiau toliau savo tekste: riekia įvertinti padėtį. Esam ir namie po bandymų gydytis savarankiškai važiavę į ligoninę lašelinėms.

Bet pritariu jūsų patirčiai- svetimoj šaly tikrai geriau iš karto į medikus kreiptis, nes jie geriau išmano tos šalies virusų pobūdį ir ligos eigas... 4u.gif
Atsakyti

tikriausiai ne turkijoje, o namie taip gydėte? nes mano patarimas visiems- jei tik turkijoje pradeda vemti vaikai, važiuokite į gydymo įstaigą. nieko nelaukite. buvo mums toks atvejis, vieną karta mėginau pati gydyti, tai be reikalo sugaišau kelias valandas, nes vis tiek reikėjo važiuoti į ligonine, o antrą karta jau buvau pasimokiusi, tai su lašalinėm per 6 val atstate

Mum ta paty gydytoja sako. Egipte taip ir darėm, visai įdomi patirtis, tik 5d ligoninėj gaila, nes atostogos truko tik 7 :(

Atsakyti

Sveiki, gal kas sias metais buvote viename is siu viesbuciu, gavome pasiulyma vykti paskutines minutes, issirinkome tarp tu dvieju 1.  KAMELYA K CLUB HV-1  ir 2. DAIMA BIZ RESORT 5 *. Kaip kalneliai, viename lyg rasekad reikia nutaikyti kada dirba, kitame lyg maziau ju... Aciu jums.

Atsakyti

Sveiki, gal kas sias metais buvote viename is siu viesbuciu, gavome pasiulyma vykti paskutines minutes, issirinkome tarp tu dvieju 1.  KAMELYA K CLUB HV-1  ir 2. DAIMA BIZ RESORT 5 *. Kaip kalneliai, viename lyg rasekad reikia nutaikyti kada dirba, kitame lyg maziau ju... Aciu jums.

Kiek esu girdėjusi tai Daima daug prastesnis, nevertas 5*. 

Atsakyti

Kamelya klub namukai,gali but toliau nuo juros, bet nebeda. Pats kamelya fainas, labai didele ir grazi teritorija. Mums patiko. Kalneliai keli, bet vaikams uzteko. Paziurekit dar kamelya fulya ir kamelya selin kainas.

Atsakyti

doviledub, 18 Rug 2017 - 21:31, parašė: Sveiki, gal kas sias metais buvote viename is siu viesbuciu, gavome pasiulyma vykti paskutines minutes, issirinkome tarp tu dvieju 1. KAMELYA K CLUB HV-1 ir 2. DAIMA BIZ RESORT 5 *. Kaip kalneliai, viename lyg rasekad reikia nutaikyti kada dirba, kitame lyg maziau ju... Aciu jums.
Sveiki, buvome Kamelya, labai patiko. Kalneliu pakankamai ;)
Atsakyti

Žalia Rūta,

Kelionę į kanjoną pirkau per vietinius. Pasidairykite viešbutyje.

Turgelyje nebuvau, ten visur aplinkui daug parduotuvėlių. Centre viskas brangiau. Padielkų visur pilna, nuo tų visų vardinių rankinukų galva susisuko. Norėjau ko nors "no name", nieko neradau.

Beje, gavau antibiotikus, nes pasirodo virusas jau nebe virusas. Tikrai vertėjo Turkijoje nueiti pas gydytoją. Beje, mano gydytoja sake, kad LT dabar daug sergančių žarnyno virusais, taip kad čia gal tikrai ne tik Turkijos klausimas. Ir čia tikrai ne  higienos klausimas, man juokinga, kai žmonė sako, plaukit rankas. Jas visada plauname, bet tu atsisėdęs prie stalo ir prisilietęs prie servetėlės, jau gali gauti tą bjaurybę. Aš su dukra keliauju nuolat nuo 1,5 m., niekada neesame sirgę kelionėse, o šį kartą - susirgome.

Atsakyti

https://www.15min.lt...gai-1028-840696

Atsakyti

Kol mes čia spėliojame dėl viruso atšauks-neatšauks skrydžius į Turkiją užmačiau perpus Novaturas su Tezturu dar papildomą skrydį sekmadieniais dadėjo. 

Šitiek skrydžių, o kainos nė kiek nekrinta, tik brangsta. Kai jau turi pigiau nusipirkus širdelę tai glosto, bet vis vien nenustoju stebėtis kad ir vasarai pas mus pagaliau atėjus, ir padaugėjus skrydžių net ir pačiai sezono pabaigai kelionės be 400eur net į patį pigiausią viešbutį nenusipirksi...

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 08 19, 15:18)
<p>Kol mes čia spėliojame dėl viruso atšauks-neatšauks skrydžius į Turkiją užmačiau perpus Novaturas su Tezturu dar papildomą skrydį sekmadieniais dadėjo. </p><p>Šitiek skrydžių, o kainos nė kiek nekrinta, tik brangsta. Kai jau turi pigiau nusipirkus širdelę tai glosto, bet vis vien nenustoju stebėtis kad ir vasarai pas mus pagaliau atėjus, ir padaugėjus skrydžių net ir pačiai sezono pabaigai kelionės be 400eur net į patį pigiausią viešbutį nenusipirksi...</p>

Tai as ta diena, kai dadejo skrydzius (ar tai sekancia), ir gavau kiek pigesnius bilietus. Ir per ta laika irgi nekrito.
Net spaliui kainos, kaip sezono metu....
Atsakyti

Tai as ta diena, kai dadejo skrydzius (ar tai sekancia), ir gavau kiek pigesnius bilietus. Ir per ta laika irgi nekrito.
Net spaliui kainos, kaip sezono metu....

Kiek tau gavosi žmogui? 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 08 19, 19:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71763343" data-time="1503147312"><div><p>Tai as ta diena, kai dadejo skrydzius (ar tai sekancia), ir gavau kiek pigesnius bilietus. Ir per ta laika irgi nekrito.
Net spaliui kainos, kaip sezono metu....</p></div></blockquote><p>Kiek tau gavosi žmogui? </p>

Papasakosiu grizus 4u.gif

___

Kaip tylu cia.. Kai toks oras, tai pats tas dabar butu siltuose krastuose ax.gif
Atsakyti