Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

O gal geriau draudime brangesniu, su didesnėmis išmokomis draudimu apsidrausti tai garantuotai neapsigsit  :mirksiukas: Bent jau man taip, jei apsidraudžiu- nebūna nieko :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 08 17, 22:00)
Aš dar ANAFTIN pasiimsiu nuo gerkles zaizdu. Prie stomatito labai padejo, visiskas isganymas buvo, tai del visa ko turesiu ir dabar. Gerom bakterijom netikiu, va nuo viduriavimo kokio hidraseko ar tasektano. Ir aisku nuo tempos.

Anaftin cia tepaliukas?
Va tasetqn reikia pasiimti jis mums buvo number one!

QUOTE(oaze 2 @ 2017 08 17, 22:02)
Vat čia tau pasiruošimas😀Tik prisiminkit,kad Nemesil labai hepatotoksiškas,kenkia kepenims.Nemėgstu aš šito vaisto.🤔Jau geriau ketanov tabl. arba Ibumetinas.

Nimesil sau pasiimiau, man jei galvos skausmas (pries mmm tai tik jis padeda, vienas maiselis viena kart i menesi) daugiau niekas nepadeda, nu sar ketanov apmalsina.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Skaitau, skaitau ir vien panika hmm.gif Geriau parašykite, kuri į kokį viešbutį vykstate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 08 17, 22:34)
Anaftin cia tepaliukas?
Va tasetqn reikia pasiimti jis mums buvo number one!
Nimesil sau pasiimiau, man jei galvos skausmas (pries mmm tai tik jis padeda, vienas maiselis viena kart i menesi) daugiau niekas nepadeda, nu sar ketanov apmalsina.

Anaftin yra ir tepalas, ir skalavimo skystis, ir purškalas. pagooglinkit. Bet prie stomatito buvo vienintele pagalba, vaikas jau pats skalaudavosi savo noru.

QUOTE(DiKu @ 2017 08 17, 22:42)
Sveikos mirksiukas.gif Skaitau, skaitau ir vien panika  hmm.gif Geriau parašykite, kuri į kokį viešbutį vykstate  ax.gif

kad cia visas sarasas kazkur metesi, paieskokit kelis lapus atgal.
Atsakyti
Kodel negalima leduku? Nes ju saldo brudna vandeni?

Lukne, aciu!!!
Kelione per vietinius pirkot? I krioklius nesigundet? Turgely buvot?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 17, 21:07)
Kodel negalima leduku? Nes ju saldo brudna vandeni?

Lukne, aciu!!!
Kelione per vietinius pirkot? I krioklius nesigundet? Turgely buvot?

Mes buvom turgelyje...padielkų rojus biggrin.gif pirkau trenigiukus už 12€ FB lietuvoje juos po 40€ pardavinėje. Apatinis trikotažas pvz Calvin Klein ten už 10€ 7 poros pas mus FB už vienetą 10€ prašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 18, 00:26)
Mes buvom turgelyje...padielkų rojus biggrin.gif pirkau trenigiukus už 12€ FB lietuvoje juos po 40€ pardavinėje. Apatinis trikotažas pvz Calvin Klein ten už 10€ 7 poros pas mus FB už vienetą 10€ prašo biggrin.gif

Cia Sidej?
O maisto turgelis? 4u.gif
Atsakyti
Na va puikus irodymas kaip veikia rusiska propaganda. Pernai "karu" rusus gasdino, siemet "maru". Super veikia, jeigu ir mes jau patikim, tai ka kalbet apie vargsus rusus, kuriems istisau smegenis plauna...
O tu virusu siltuose krastuose buvo ir bus, deja. Uzuojauta kam nepasiseke 4u.gif Viskas nuo imuniteto labai priklauso ir ,aisku, plius higiena. Buvom Turkijoj su dukra 5 kartus. Pirmakart 4 metu ir netgi TIK 2 zvaigzduciu viesbutyje. Nu tfu tfu tfu visus kartus nieko nepasigavom. Nors baseine mirko istisai, ir narde ir t.t. Taigi svarbiausia:
1) stiprinti imuniteta
2) po dusu prausiantis, kad nepakliutu vandens i burna
3) valytis dantis su vandeniu is buteliuko, ne is krano
4) na ir savaime aisku plauti plauti ir dar karta plauti rankas
Ir vaziuoti, nesukti sau galvos, ypac jeigu pinigai sumoketi. O suaugusiems dar patarciau butinai dezinfekcija "is vidaus" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 08 17, 18:33)
<p>O gal geriau draudime brangesniu, su didesnėmis išmokomis draudimu apsidrausti tai garantuotai neapsigsit  mirksiukas.gif Bent jau man taip, jei apsidraudžiu- nebūna nieko bigsmile.gif​ </p>

Kokiu draudimu draudziates?
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 08 17, 19:40)
O suaugusiems dar patarciau butinai dezinfekcija "is vidaus"  4u.gif

lotuliukas.gif puikus patarimas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gifSkaitau, skaitau ir vien panika hmm.gifGeriau parašykite, kuri į kokį viešbutį vykstate ax.gif

Trečią kartą į Akka antedon :) antrą kartą su vaiku. Bet jau bus paskutinis kartas Turkijoje, jau laikas derinti poilsį ir pažinimą kur nors Ispanijoj, Kanaruose, Maltoj ir t.t. Žodžiu, norime pamaišyti Europą :)

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 08 17, 20:43)
Nemiela man ta nauja versija.... 😞

Man irgi. Tokia nepatogi ir "sausa" kažkokia....

QUOTE(oaze 2 @ 2017 08 17, 21:43)
Iš savo patirties galiu pasakyti,kad tos geros bakterijos nuo virusų neapsaugos.Kiek bus naudos vaikui nžn.,bet ir žalos nepadarys😀Geriau nupirkti rankų dezinfektanta.Jis tikrai veiksmingas.Ir aišku stebėti savo vaikus.Vaisius galima nuplauti vandeniu iš butelio.Žiūrėti,kad nekištu nešvariu rankų į burną.Pakalbėkit su vaikais.Nuoširdus ir rimtas pokalbis apie rankų higiena daro stebuklus.😀Nes mūsų vaikai nuostabus.Jie dar ir jums patars ,kada rankas reikia išplauti😀Ir dar nevisai legalus patarimas.Jei vaikas pradėjo vemti,vidurioja,nenori geri.Duokit coca cola ir čipsus.Coca cola tai gliukozė ,o čipsai druska.😀Atsistato elektrolitai😀

Geras..bet gal su tais čipsais vistiek gal reikia atsargiai..žinau atvejų kai būtent čipsų persirijimas "iššaukė" vadinamą acetonligę.....
Mano patirtis tai už cocacolą ir Mezym. Skrandukas fermentus gamintis pradėjo...o cola- skystis ..
Dar geriausia gydo, kai mama šalia. smile.gif Aš prie savo tokių rotovirusinių ligoniukų ištisai sėdėdavau ir kas 10 min įkalbinėdavau išgerti po mažą stiklinėlę tai colos tai vandens tai saldžios arbatos. Taip esu "atgirdžiusi" ir ligoninės išvengėm... Tik žinoma- reikia pradėti laiku, nedelsti, ir įvertinti padėtį.

QUOTE(ataka26 @ 2017 08 17, 23:26)

Bet geri tie alaCalvin Klein triusikai..nenusiskalbia, nenusitampo, medvilnė labai minkšta... biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(zuzla @ 2017 08 18, 09:19)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Trečią kartą į Akka antedon smile.gif antrą kartą su vaiku. Bet jau bus paskutinis kartas Turkijoje, jau laikas derinti poilsį ir pažinimą kur nors Ispanijoj, Kanaruose, Maltoj ir t.t. Žodžiu, norime pamaišyti Europą smile.gif</p>

Pritariu, mes turbūt kitąmet irgi jau ieškosim gero poilsio Kanaruose ar Kipre... bus matyt, nes šiaip TR tai mano meilė, bet smalsumas irgi geras draugas.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 08 18, 09:19)

Mano patirtis tai už cocacolą ir Mezym. Skrandukas fermentus gamintis pradėjo...o cola- skystis ..
Dar geriausia gydo, kai mama šalia. smile.gif

tikriausiai ne turkijoje, o namie taip gydėte? nes mano patarimas visiems- jei tik turkijoje pradeda vemti vaikai, važiuokite į gydymo įstaigą. nieko nelaukite. buvo mums toks atvejis, vieną karta mėginau pati gydyti, tai be reikalo sugaišau kelias valandas, nes vis tiek reikėjo važiuoti į ligonine, o antrą karta jau buvau pasimokiusi, tai su lašalinėm per 6 val atstate
Atsakyti